Blogg

Hur man ändrar Live Photos till stillbilder på Mac

Med iPhone 6s och senare kan du ta Live-foton som i grunden är 3 sekunders videor eller rörliga bilder. Du kan konvertera ett Live Photo till en GIF eller video, men tänk om du vill ha en normal bild? Det är enkelt. Du kan göra det på din iPhone, eller om du har överfört fotot till Mac kan du göra detsamma på den. I det här korta inlägget visar jag dig hur du ändrar ett livefoto till stillbild på Mac.

Hur man konverterar Live Photo till stillbild på Mac

  1. Öppna appen Foton på din Mac.
  2. Klicka på pilen för mediatyper från vänster sidofält och välj Livefoton .
  3. Välj ett Live Photo. Tryck på kommandotangenten för att välja flera Live Photos.
  4. Högerklicka och välj Stäng av Live Photo .

Hur man vänder på det och gör stillbilder till Live Photos på Mac

Om du ändrar dig är det ganska enkelt att konvertera stillbilden till ett Live Photo. För detta, följ samma steg som ovan och högerklicka på bilden. Välj slutligen Slå på livefoto .

Tips : Om du vill ha både Live Photo och stillversionen av en bild, högerklicka och välj Duplicate 1 Photo . Nu kan du följa stegen ovan för att konvertera en kopia till en normal bild och lämna en annan som den är (det vill säga Live Photo)

Nöjd med en stillbild!

Jag hoppas att guiden ovan hjälpte dig att ändra ett Live Photo till en vanlig, rörlig bild. Om du har ytterligare frågor, vänligen lägg dem i kommentarerna nedan.

Om du inte gillar Live Photos alls kan du enkelt stänga av den i iPhone Camera-appen genom att knacka på den lilla cirkelikonen med tre rader längst upp till höger (på iPhone med Face ID) eller i mitten (på iPhone med Home-knappen ).

Slutliga tips : Du kan också öppna Live Photo på din iPhone. Tryck på delningsikonen, tryck på Duplicera och välj Duplicera som stillbild . Nu kan du överföra den här stillbilden från iPhone till din Mac.

Några fler användbara inlägg relaterade till Live Photos:

  • Så här lägger du upp levande foton på Instagram och Facebook från iPhone
  • Hur man redigerar livefoton på iPhone
  • Steg för att fånga livefoton från FaceTime Call på Mac
  • Så här visar du livefoton i meddelanden på din Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found