Blogg

Bästa iPhone- och iPad-tillbehör som julklappar 2020

Julen är runt hörnet och du är förvirrad över vad du ska ge dina nära och kära - din make, ditt barn, syskon, föräldrar, vänner och mer. Låt mig hjälpa dig med den här omfattande listan över de bästa julklappsidéerna för iPhone- och iPad-fans.

Efter att ha varit på samma sida av staketet många gånger har detta blivit en årlig ritual för mig. När jag letar efter gåvor till mina tekniskt kunniga kompadrar lagar jag också upp en måste-läsande, omfattande lista för dig också. Låt mig presentera det för dig utan ytterligare fördröjning.

Bästa julklappsidéer 2020 för iPhone- och iPad-älskare

Vad inkluderar den här presentguiden för iPhone och iPad-fans 2019? Tja, vi har tittat noggrant på både viktiga och spännande tillbehör och listat några av de mest bedårande. Ta en titt på dem för att handplocka några av de coolaste till din kära kompis, söta unge eller älskling!

iPhone-fodral: Erbjud en pålitlig följeslagare

Vilket bättre sätt att vinna hjärtat hos din älskade än att presentera ett snyggt iPhone-fodral? Marknaden har många omslag, allt från designerväskor, eleganta plånböcker till ultratunna omslag och mer. Att välja ett utmärkt fall för din kompis borde därför inte vara en stor fråga.

Plånboksfodral för iPhone: Ett snyggt, smart och snyggt val

Beundrad av proffs och älskad av resenärer, kan ett exklusivt plånboksfodral vara ett bra val. Det tar hand om vanliga grundläggande behov, så att användaren inte behöver ha en traditionell plånbok. Dessutom arbetar många av dem med trådlös laddning också.

Föredrar du inte ett skrymmande plånboksfodral? Inga problem. Vi har hittat några minimalistiska plånboksfodral som kan lagra ett par kort och även lite kontanter utan att lägga till mycket bulk.

För att få en till din älskade, utforska följande sammanställning:

 • Bästa iPhone 11 plånboksfodral
 • Bästa plånboksfodral för iPhone 11 Pro
 • Bästa iPhone 11 Pro Max plånboksfodral

iPhone Designer Fodral för den Sassy du älskar

Känner du någon som har en flamboyant personlighet? Då kan ett designerfall vara den bästa julklappen för dem. Finns i olika färger, mönster och mönster, du kan välja något som är exakt anpassat efter deras val.

Särskilt borta är de dagar då skyddet komprometterades för snyggt utseende. Tack vare en del smarta och hybridråvaror erbjuder de också estetik, panache och försvar.

Vi har sammanställt de mest tilltalande designern för de nya iPhonerna. Dyk in i kollektionerna för att välja en trevlig just nu!

 • Designerfodral för iPhone 11
 • Bästa iPhone 11 Pro-fodral för designer
 • Bästa designerfodral för iPhone 11 Pro Max

Ultratunna fodral för iPhone, den hetaste tillgången

Bekvämt grepp, fickvänlighet, skydd och funktionalitet. Det här är några av funktionerna som gör ultratunna fodral till en av de bästa julklapparna för iPhone-fans.

De gör ett formanpassat par med iPhone ger också ett kamgrepp. För att inte tala om, de håller smartphonens elegans vid liv!

Vill du ha en till din kära vän? Hoppa över till följande listor:

 • Tunnaste fodral för iPhone 11
 • De tunnaste fodralet för iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max ultratunna fodral

iPhone feminina fodral för din älskling

Fantastiska designerväskor kan sätta eld på scenen! Utan någon fördom är det verkligen svårt att hitta den perfekta presenten för kvinnor.

Dessa fodral kan vara en livräddare med iögonfallande bling, glittrande globeffekt, underbart blommönster och annat brett utbud av mönster. Så, om du försöker vinna hennes hjärta den här julen, försök med säkerhet en av dessa.

Vi har en speciell lista, bara surfa igenom och välj den bästa för henne:

 • Bästa iPhone 11-fodral för kvinnor och flickor
 • Fira skönheten i Womanhood med dessa iPhone 11 Pro-fodral
 • Bästa fodral för kvinnor och flickor för iPhone 11 Pro Max

iPhone-batterifodral: Så dina älskade är alltid juiced upp

En perfekt julklapp för iPhone-användare som alltid är på språng. Ett batterifodral är en bärbar kraftbank och skydd rullas in i en. Så medan deras telefon är skyddad är den också laddad.

Men innan du hoppar på idén finns det några saker du bör notera; till exempel strömavbrott, säkerhetscertifikat, tillgänglighet, bärbarhet och skydd.

Oroa dig inte, vi har ordnat dig. Här är några kraftfulla, säkra och ljudmatchningar för den senaste iPhone-iterationen:

 • Topp batterifodral för iPhone 11
 • iPhone 11 Pro batterifodral
 • Smaka på med dessa bästa iPhone 11 Pro Max batterifodral
 • Zencase: Ett sömlöst, trådlöst batterifodral till iPhone 11-serien av Shuttercase

Bästa hörlurar för din musikälskande kompis

Om personen du ger en audiofil är hörlurar helt enkelt en av de coolaste sakerna de kan få som en julklapp. Från de eleganta AirPods, Waterproof Xcentz till den ganska bekväma AuxGear, det finns många bra alternativ.

Förutom att leva upp till musiktiden kan öronsnäckorna också avfyra handsfree-samtal big time.

Är hörlurar den bästa presenten till dina nära och kära? Gå sedan vidare till vår omfattande sammanställning:

 • Bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone
 • Siri-kompatibla hörlurar
 • Bästa alternativen till AirPods Pro

Bästa högtalare för iPhone och iPad: en besatthet för varje ljudfil

Återigen riktad mot ljudfiler och musikälskare, Bluetooth-högtalare är utmärkta för trådlös streaming av musik från någons iPhone / iPad till högtalarna. Trådlöst gör saken bärbar, vilket är ganska praktiskt.

Det finns några stora aktörer med högkvalitativa produkter i detta segment. Så att få en kraftfull högtalare är en ganska enkel uppgift!

Dyk in i vårt sortiment för att handplocka en robust Bluetooth-högtalare till din vän som älskar att lyssna på musik och uppskatta ljudet av hög kvalitet.

 • Bästa trådlösa Bluetooth-högtalare för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11
 • Lista över vattentäta Bluetooth-högtalare för den peripatetic

Bluetooth-sändare: En smart lösning

Om du märkte det har jag gillat om Bluetooth-högtalare och hörlurar och inte trådbundna. Även om det inte är något fel med det senare, är trådlöst ljud på gång just nu.

Så, vad kan vara en bättre julklapp för iPhone- och iPad-älskare än en Bluetooth-sändare! När allt kommer omkring konverterar denna otroligt smarta enhet sina favorit nya och gamla enheter Bluetooth-vänliga.

Här är några av de erbjudanden vi har täckt:

 • AirFly Pro: En allt-i-ett Bluetooth-sändare
 • Bästa Bluetooth FM-sändare för iPhone

Knock Knock, det är dags att presentera en Dock

Dockningsstationer är praktiska. Bortsett från att låta upp iPhone säkert, låter de dig också använda din smartphone handsfree. Tider när du är upptagen med att arbeta på din dator kan du hålla smarttelefonen med hjälp av dockan och kunna hålla koll på de senaste varningarna eller till och med interagera med enheten bekvämare.

Det är den här två-i-ett-funktionen som gör laddningsställen så praktiska. Medan vissa dokument har en ultraportabel design, har andra ett laddningssystem för flera enheter så att du kan hålla alla dina enheter organiserade.

Så om du planerar att välja en dockningsstation, hoppa över till nedanstående sammanfattning:

 • Behöriga dockningsstationer för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max
 • Trådockningsstationer för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max

Smarta laddare för sina smarta enheter

När våra enheter blir smartare ökar behovet av en snabb, intelligent och effektiv laddare. Medan de flesta bara litar på originalladdarna som medföljer sina enheter, ser många efter bättre alternativ.

Så, om du är villig att presentera dina nära och kära med något bättre, här är några fantastiska friare:

 • Bästa USB-C-laddare för iPhone 11
 • Bästa iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max trådlösa laddare
 • Xcentz xDynamo Dual 36W väggladdare för Apple-enheter
 • AUKEY USB-C väggladdare

Trådlösa laddare: Bekvämlighet som bäst

Trådlös laddning har långsamt fått de flesta användare. Vad jag personligen gillar med Qi trådlösa laddare är att de gör juicering av enheten bekvämare.

Ännu bättre, de arbetar med de flesta fall så att du bara kan placera iPhone på laddningsmattan eller stå och låta magin hända!

Vi har granskat några av de bästa trådlösa laddarna för iPhone 11-serien, kolla in dem:

 • Bästa trådlösa laddare för iPhone

Bilfästen och laddare: Ge gåvan med rätt riktning

Navigering är en viktig del av vårt dagliga liv; bilfästen gör det enkelt, säkert och tillgängligt. Dessa dagar har de flesta bilfästen omfamnat trådlös laddning. Därför fungerar de både som telefonhållare och säker laddare. Om din vän är en frekvent resenär skulle det vara bra att presentera honom / henne för en bilmonterad bil-laddare.

Här är några av våra favoritlistor:

 • Bästa billaddare för iPhone 11-serien
 • Bilfästen för iPhone 11-serien
 • Trådlös billaddare för iPhone 11-serien
 • De bästa iPad-billaddarna för att ladda dina iPads när du reser

Bärbara laddare: Utility uppfyller komfort

Kraftbanker är ett bra hjälpmedel när du har ett hektiskt schema och inte har tid att ladda odjuret! En perfekt present till dem som ofta reser, spjälsäng om låg batterinivå eller glömmer att ladda över natten.

Intressant är att bärbara laddare finns i nästan alla möjliga former, storlekar och stilar, oavsett om du letar efter en tunn profil, hög kapacitet, bärbarhet, trådlöshet eller till och med miljövänlighet.

Verkligen!! En miljövänlig bärbar laddare? Tja, kolla bara listorna nedan för mer information

 • Unika och miljövänliga solenergibanker
 • Power Banks för iPhone
 • Toppladdare för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11
 • Trådlösa kraftbanker för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11
 • USB-C Power Banks för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11

Bästa julklappsidéer för iPadälskare

Den mest älskade surfplattan i världen, iPad är en förstklassig gadget som fördubblar en super praktisk anteckningsbok. Om din kärleksfulla vän är en iPad-användare kan du presentera honom / henne en mängd olika tillbehör.

Ärmar och fodral: Mer än bara skydd

Nästan varje iPad-användare köper omedelbart ett skyddshölje eller ärm till sitt odjur. Så varför rankas det bland de bästa julklapparna för iPad-fans?

Observera att det finns ett brett utbud av mönster och stilar tillgängliga. Och ingen! Lita på mig; ingen iPad-älskare säger att de har tillräckligt med fodral eller ärmar för sitt odjur. Här listar vi några av de bästa iPad-fodral och fodral.

 • Topp iPad Pro-fodral
 • Bästa iPad Pro Folio-fodral
 • Ett brett utbud av snygga kostymer för 11-tums iPad Pro-fodral

Läderfodral för iPhone

 • Luxe läderfodral för 11-tums iPad Pro
 • Läderfodral för 10,2-tums iPad

iPhone tangentbord fodral

 • Tangentfodral för 11-tums iPad Pro
 • 10 bästa iPad Air Keyboard-fodral
 • Bästa iPad-tangentbordfodral för iPad-användare

Kickstand Fall

 • Stativfodral för 10,2-tums iPad
 • Förbättrad handsfree-upplevelse med iPad Air 3 Kickstand-fodral
 • Bästa 10,5-tums iPad Pro Kickstand-fodral
 • 5 bästa Kickstand-fodral för iPad Mini

iPad Stylus: För en stiliserad och smidig användning

Det är allmänt känt att iPads, särskilt de stora, används av kreativa proffs. De använder pekskärmen för att konceptualisera och skapa en vacker design. Även om de ofta behöver en penna med precision och tryckkänslighet för detsamma.

Om dina vänner behöver / förtjänar en penna för sin iPad kan du välja en Apple Pencil eller andra värdiga alternativ.

 • Bästa iPad Pro Stylus: Apple Pencil Alternatives

iPad-stativ - är det en iPad eller en iMac?

Det uppfattas att Apple förbereder sig för att göra iPad till en lämplig ersättning för bärbara datorer. Med ett iPad-stativ kan du använda din enhet horisontellt eller vertikalt och härma utseendet på en iMac.

Dessutom förhindrar stativet rygg- eller nacksmärta genom att justera synvinkeln genom att höja skärmen. Det ger också tillräckligt med utrymme för att ansluta laddaren.

Här är några av de bästa alternativen för denna jul

 • Optimera 12,9-tums iPad Pro med dessa stativ
 • Topp 10,5-tums iPad Pro-stativ

Game Controllers: Bang On för Hardcore Gamers

Tack vare introduktionen av Apple Arcade och andra spännande spelappar kan iPhone och iPad enkelt omvandlas till spelkonsoler. Därför, för någon som har ett skickligt spel, är en kompatibel spelkontroll en perfekt present.

Det unika med den här tekniken är att den kommer att göra deras jul och det kommande året vackert. När allt kommer omkring kan de drastiskt förbättra sina spelfärdigheter med rätt kontroller.

Förvirrad vilken spelkontroll som kan vara det bästa alternativet, låt oss hjälpa till:

 • Spelkontroller för iPad Pro
 • De bästa spelkontrollerna för iPhone, iPad och Apple TV
 • Apple Arcade-spel du kan spela med Controller

Julappar för iPhone och iPad

Julappar är enormt populära bland barn. App Store har en mängd olika appar som är utformade för att lysa upp festtiden. Till exempel jul tapeter, nedräkning, radio och mer.

Julappar kan vara roliga: du kan engagera dina barn medan du underhåller gästerna, du kan använda dessa appar för att hantera din julshopping och du kan också berätta historier och spåra jultomten för dina barn. Det finns en mängd appar som du bör kolla in.

För att sätta händerna på en trevlig, utforska vår samling av de bästa julapparna för iOS!

Ha en underbar festtid ...

Jag vet att jag vet att du har valt ut några coola presenter till dina nära och kära. Har du något emot att spilla några bönor om dem? Jag skulle uppskatta det.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

 • Bästa jul tapetappar för iPhone och iPad
 • Bästa smarta julljus för att lysa upp dina festligheter
 • Lägg till Santa Hat i Memoji i iMessage på iPhone och iPad för att lysa upp julen
 • Tekniska julklappar för barn i alla åldrar

Har du en mördare presentidé? Skjut upp det i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found