Blogg

Bästa tangentbordsfodral för 10,2-tums iPad 2021

Apple misslyckas aldrig med att ta en potshot hos PC-tillverkare, särskilt inte när de introducerar en ny iPad. Och iPhone 11-evenemanget den 10 september var inget undantag. Medan introduktionen av iPad 7 på nybörjarnivå tog techjätten en skarp svep på PC-marknaden och sa att den billigaste iPad är två gånger snabbare och har en mycket bättre skärm än den mest sålda PC i USA. Oavsett om du vill ta på dig actionfyllda spel, skriva ut e-postmeddelanden bekvämt eller skriva dina projekt, kan följande sortiment av de bästa tangentbordshöljena för 10,2-tums iPad få ut mesta möjliga av din surfplatta.

  1. Apple Smart Keyboard-fodral
  2. Infiland
  3. ELTD Keyboardfodral i ett stycke
  4. IVSO
  5. ELTD avtagbart tangentbordsfodral
  6. Logitech Rugged Folio
  7. Brydge
  8. Logitech Smart Folio Keyboard-fodral

1. Apple Smart Keyboard

När jag har tänkt på att få ett premiumtangentbord till iPad är Apple Smart Keyboard det som kommer att tänka på direkt. Tangentbordslocket ser komplett ut på fler sätt än ett. Vare sig det är den tunna formfaktorn eller tangentbordet i full storlek, det har både kvalitet och känsla för att förvandla din iPad 7 till en bedårande bärbar dator som MacBook.

En av de coolaste sakerna med detta tangentbordskåpa är den snabba anslutningen tack vare Smart Connector. Den har fullt stöd för automatisk sömn / väckteknologi som gör ett bra jobb med att maximera batteriets livslängd på iPad 7.

Även om det inte är så skyddande som Logitechs Rugged Folio, kan Smart Keyboard hålla din iPad skyddad från mindre påverkan. Om Apples eleganta tangentbordsöverdrag imponerar på din förkärlek måste du betala $ 159 - vilket är för dyrt.

USP: Super smidig skrivupplevelse

Kolla in på Apple

2. Infiland

Infilands tangentbordsväska är inte det som kan matcha stilen med Apple Smart Keyboard. Det har inte heller det robusta höljet i Logitechs Rugged Folio. Men det finns två avdelningar där det kan skada båda dessa premiumtangentbord.

Till skillnad från andra tangentbordsöverdrag har den ett inbyggt kickstand som ger bättre förbättrad tittar- och skrivupplevelse. Och det är tillgängligt för bara 45,95 $ vilket gör det till ett bättre val för dem som vill ha ett ganska kompetent tangentbordsväska till ett överkomligt pris.

Användningen av hårdplast och PU-läder har stärkt höljet för att uthärda chock. Med mer än ett praktiskt tangentbord är det utan tvekan ett av de budgetvänliga tangentbordsöverdrag för iPad 7.

USP: Inbyggd kickstand

Kolla in på Amazon

3. ELTD Keyboardfodral i ett stycke

Om du tycker att premium-10,2 ″ iPad-tangentbordet täcker lite för mycket för din budget, har ELTD erbjudit ett ganska anständigt alternativ ($ 37,99) för dig. Bortsett från lågprislappen har omslaget ett anständigt tangentbord. När tangenterna är lyhörda, bör inte skriva orsaka smärta i fingrarna.

När det gäller design har företaget använt mjukt PU-läder för att ge utsidan ett lite sofistikerat utseende. Och med inkluderingen av mikrofiber har locket motstånd för att förhindra repor. När vi pratar om batteritid är det tillräckligt bra för att hålla i upp till 60 timmar med en laddning.

USP: Enkel och sofistikerad design

Kolla in på Amazon

4. IVSO

IVSO: s budgetvänliga tangentbordskåpa (28,99 dollar) är värt att kolla in. Både ur flexibilitets- och typupplevelsessynpunkt verkar det vara en bra satsning.

PU-lädret ger det ett enkelt utseende samtidigt som det ger ett bekvämt grepp. Och användningen av mjuk mikrofiberinredning har lagt till en viss hållbarhet i höljet så att det kan överleva stöten och också förhindra att slitage skadar surfplattans utseende.

Fördelen med att ha ett avtagbart tangentbord är att du kan minska volymen när du inte använder det fysiska tangentbordet. Med förmågan att hålla i upp till 60 timmar samtidigt, har IVSO-tangentbordet mer eller mindre tagit hand om nästan alla grundläggande behov.

USP: Bästa budgetvänliga alternativet

Kolla in på Amazon

5. ELTD-tangentbordsväska

Detta tangentbordsskydd från ELTD liknar det ovan nämnda. Men till skillnad från sina syskon har den inte en hel design. Jag menar att tangentbordet kan lösgöras från folion. Bortsett från denna anmärkningsvärda skillnad ser de flesta specifikationerna ganska lika ut.

När det gäller prissättning är det ganska billigare än dess syskon. Oavsett om det är design, formfaktor eller tangentbordet, är alla ganska matchande. Kort sagt, om du föredrar en design i ett stycke, gå till den som nämns ovan. Men om du föredrar ett avtagbart tangentbord och låg prissättning, prova det här.

USP: Prisvärd men ändå ganska bra tangentbordsväska

Kolla in på Amazon

6. Logitech Rugged Folio

Trots hård konkurrens står Logitech Rugged Folio fram som det mest effektiva tangentbordsfodralet för en 10,2-tums iPad. Med robust tangentbord är Rugged Folio vad du behöver för att förbättra din typning. För att hjälpa dig att skära ner slacken kommer den med ganska praktiska snabbtangenter för att utföra vanliga uppgifter snabbare.

Som själva namnet antyder har Rugged Folio förmodligen det mest hållbara höljet i ett tangentbordshölje för iPad 7. Så det borde vara helt tillförlitligt att motverka slumpmässiga fall och också ta repor.

Förutom att ha en hållbar profil, erbjuder detta tangentbordshölje också flera betraktningsvinklar för att möta dina olika krav som att titta på media, läsa berättelser eller skriva. Som ett premiumomslag kostar Rugged Folio mycket högt $ 139,99; men det är fortfarande ganska billigare än Apples smarta tangentbord.

USP: Mycket skyddande design

Kolla in på Logitech

7. Brydge

Fladdrande MacBook-stil tangentbord, Brydge har också hoppat in i striden. Och hur! Om du redan har provat händerna på Apple MacBook och vill ha lite paj ur det berömda tangentbordet, leta inte längre än den här.

Fodralet har en imponerande aluminiumdesign och har en förstklassig look och känsla. Och med 180 graders betraktningsvinklar är den grundad för att möta olika krav. Lägg till det bakgrundsbelysta tangenterna, 12 månaders batteritid och taktil återkoppling så tittar du på ett fullfjädrat tangentbordsskydd.

Tänk dock på att Brydge-tangentbordet kommer att finnas tillgängligt i oktober. Och du kan välja den i tre färger, nämligen silver, rymdgrå och guld för $ 129,99.

USP: MacBook-Style Keyboard

Kolla in på Brydge

8. Logitech Smart Folio

Även om det inte är lika skyddande som dess syskon "Rugged Folio", verkar Smart Folio vara ett fantastiskt alternativ till Apple Smart Keyboard. Och det också till ett mycket lägre pris.

Designmässigt Smart Folio matchar den smala formfaktorn på iPad 7 och passar runt kanterna. Men det snygga utseendet och känslan kostar inte skyddet.

Precis som Rugged Folio har den också ett tangentbord i full storlek som kommer med snabba genvägar för att bära flera vanligt utförda uppgifter som att åka hem, ta skärmdumpar, aktivera Siri och mer. Dessutom är Smart Folio också ganska bra på att erbjuda bekväma betraktningsvinklar.

Jämfört med andra premiumerbjudanden är det lite i nedre delen på $ 99,99. I ett nötskal är Smart Folio ett av de bästa iPad 7-fodralet.

USP: Smal och kompakt design

Kolla in på Logitech

Det handlar om mina favoritfodral för tangentbord för iPad 7!

Ditt val?

Det är din tur nu. Efter att ha tittat noga på alla tangentbordsöverdrag för iPad på nybörjarnivå, låt mig veta vilken som ser ut att paras med din enhet. Dela också några saker som du har funnit lovvärt i surfplattan.

Du bör inte missa dessa inlägg också:

  • Bästa 10,2-tums iPad-fodral
  • Bästa 10,2-tums iPad Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found