Blogg

Bästa iPhone-appar för nya digitala artister 2021 - Bästa iPhone-appar för nya digitala artister 2021

Borta är dagarna av dukar, oljefärger och skulpterande lera. Tja, inte exakt: många konstnärer runt om i världen föredrar fortfarande mer traditionella medier, men de senaste tekniska framstegen innebär att nästan alla konstverk - oavsett om det är målning, skulptur eller mer uppenbar video och fotografi - också kan produceras digitalt. Så oavsett om du gillar att skissa, rita, klotter, signera eller skapa fantastiska filmer, kan dessa iPhone-appar ge liv åt dina idéer. Med tillgången på olika verktyg av högsta kvalitet kommer du att kunna lägga till karismatisk charm till din kreativitet. Låt oss utforska den här fantastiska listan över iPhone- och iPad-appar som är utformade för spirande digitala artister!

1. Filmskapare Pro

"Filmmaker Pro" levereras med ett brett utbud av överlägsna verktyg som låter dig redigera videor och göra sensationella filmer. Den har 30 utsökta filter som låter dig förbättra kvaliteten på dina videor. Du kan justera videouppspelningshastigheten så att den har långsam eller snabb rörelseeffekt.

Kontrollera enkelt dina videoklippers exponering, vitbalans, kontrast och mättnad. Använd fade in / out-verktyget för att trimma ljud. Det finns 186 teckensnitt för att försköna text och göra det mer tilltalande. (Läs också: Bästa filmtillverkningsapparna för iPhone och iPad)

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Pigment

Pigmentet är utformat för att ta din kreativitet till nästa nivå. Det simulerar penn- och penseldrag för att ge en realistisk effekt.

Appen låter dig färga böcker med absolut precision. Den har 21 olika typer av färgverktyg som oljepensel, färgpenna, markör, pensel, fyllning, airbrush, cirkelborste, blekna, blomstra, metallborste och en vattenfärgborste. Den stöder både Apple Pencil och stylus från tredje part. Med mer än 1400 professionellt demonstrerade verk för att färga, kommer du att njuta av att skapa vacker konst.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Adobe Illustrator Draw

De mer avancerade illustratörerna och grafiska formgivarna bland oss ​​(främst de som har kunskap om Photoshop) kommer att älska Adobes Illustrator Draw-app - med vektorritningsverktyg som i andra Adobe-kreativa sviter gör det möjligt för användare att skapa handritade bilder med endast en surfplatta och en digital penna.

En av de viktigaste försäljningsargumenten i appen är att den innehåller en ”community” -funktion, där användare kan bläddra i andras konstverk, "uppskatta" (i princip lika) sina favoritverk, samt följa sina favoritartister. Men bortom gemenskapsaspekten är Adobe Illustrator Draw en fantastisk app för alla som vill leka med digitala penslar, färger och till och med foton.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Skapa

Procreate är utformad för att vara en komplett konstnärs verktygslåda och är en fantastisk app för digital skissning och målning. Med över 100 olika borstar och ultra HD-dukar kan den efterlikna verklig målning nästan perfekt - och HD-upplösningen innebär att användare kan skriva ut sina konstverk även i mycket stora storlekar utan att förlora någon kvalitet.

Procreate erbjuder massor av olika verktyg som gör att du känner att du arbetar med riktig färg, till exempel fläckverktyg för att blanda färger och dubbla texturborstar. Medan den här appen är utformad för att användas på iPad passar den också till mindre skärmar - så länge du använder en penna.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

5. Fotoskiss

"Photo Sketch" kan få ut det bästa av din kreativitet. Det låter dig konvertera dina foton till underbara skisser och roliga tecknade avatarer.

Det finns mer än 20 avancerade filter för bildeffekter som låter dig vackert pryda dina bilder. Använd gammal filmstil för att ge ditt foto ett retroutseende. Det finns också 3D gyllene skulpturer för att lägga till iögonfallande charm till dina foton.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. StarMaker

StarMaker kan låta dig upptäcka den bästa sångaren gömd djupt ner i ditt hjärta. Den har en avancerad röstförbättringsteknik som automatiskt förfinar din röstkvalitet. Baserat på ditt intresse rekommenderar appen låtar.

Välj från en enorm katalog med sånger och sjung karaoke som ett proffs. Använd olika redigeringsverktyg och omedelbara effekter för att finjustera dina inspelningar. Dela dina spektakulära inspelningar med dina vänner och låt dem veta hur cool en sångare du är! (Kolla in: Bästa karaoke-appar för iPhone)

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Konstnärlig

Tekniskt är en konst som köper appen, Artsy har mer än 50 000 verk från konstnärer över hela världen - från de mest kända till de nystartade - och är perfekt för dem som vill bläddra och upptäcka en samlad samling konstverk, oavsett om du tänker köp eller inte.

Konstsamlare kommer särskilt att uppskatta möjligheten att bjuda på och köpa verk från hela världen utan att behöva resa hela vägen till en auktion i New York. De som hellre bara vill observera och lära sig kommer också att hitta appen särskilt användbar för att följa sina favoritartister och ta reda på mer om konst, från det mest grundläggande ämnet till de senaste nyheterna som skakar konstvärlden.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Auryn Ink

Vattenfärgfans, det här är appen för dig: av lite galen digital magi kan Auryn Ink replikera det exakta utseendet på akvarellfärger och papper. Det är ganska enkelt att använda och innehåller otroliga funktioner - för att inte tala om att uppmärksamhet på detaljer som gick med att bygga den här appen är särskilt imponerande.

Användare kan välja sina borstar, blanda sina egna pigment för att skapa den perfekta färgen, kontrollera mängden vatten på borsten och till och med på digitalt papper! (Du kan välja att ha en våt eller torr duk till att börja med.) Trots att de packar in alla dessa funktioner känns appen minimalistisk och strömlinjeformad och menyerna är snygga och enkla - vilket gör det väl värt $ 2,99.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Loggar ut

Ge din kreativitet den välbehövliga kickstarten för att blomstra och beröra toppen av framgång. Dessa appar kan hjälpa dig att stärka både ditt självförtroende och skicklighet. Ingår inte någon av dina favoritappar i den här listan? Låt mig veta det i kommentarerna.

Du kanske vill kolla in dessa applistor: bästa ritappar, bästa skrivappar och bästa klotterappar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found