Blogg

Bästa OtterBox-fodral för iPhone 11 Pro Max år 2021

OtterBox har alltid varit på toppen av loppet när det gäller iPhone-tillbehör, särskilt fodral och omslag. Om du redan har tagit din senaste iPhone eller väntar på att den ska komma fram är det dags att du nu skyddar din enhet med förstklassigt skydd och i stil! Vi har granskat ett brett utbud av OtterBox-fodral för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max som är snygga i design och ger maximal skydd för din enhet.

Med trippelkameror och en super-retina XDR OLED-skärm förtjänar din iPhone det bästa skyddet överallt! Så låt oss ta en titt på några bästa OtterBox-fodral för iPhone 11-serien också! Dessa fall låter inte din iPhone förlora sin skönhet förutom att ge ett robust skydd också. Så här går du.

1. Pendlar-serien

Commuter Series-fodral från OtterBox är alltid kända för sitt skydd och fickvänliga funktioner. Det är tunt och tufft med en invändig hölje och ett yttre skal. Vare sig det är damm, smuts eller repor, det håller allt borta från det.

Det dubbla lagret skyddar din iPhone från plötsliga stötar och oavsiktliga droppar. Det yttre lagret är tillverkat av hård PC och det inre lagret är tillverkat av mjuk TPU vilket gör det till ett odjur när det gäller att skydda din telefon. Handtagskuddarna på baksidan ger dig bekväm hantering så att du snabbt kan glida in och ut ur din smartphone.

Den är utformad på ett sådant sätt att alla dammpartiklar sätter sig i botten av fodralet. Detta fodral från OtterBox kommer i blazerblå, svart, rosa-marinrosa och mintfärger. Och dessutom kommer den med en begränsad livstidsgaranti också.

USP: Bekvämt grepp och solidt skydd

Kolla in på Amazon för iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

2. Strada-serien

OtterBoxs fodral i Strada-serien är känt för sitt premiumlädermaterial och ett foliofodral! Det är ett rent exempel på vad ett äkta läderfodral till iPhone 11 Pro måste vara! Detta fodral är smalt, snyggt i design och fickvänligt också vilket ger dig ett bekvämt grepp när du skjuter in och ut ur fickorna.

Detta OtterBox-fodral för iPhone levereras med en vertikal kortplats där du också kan lagra dina värdefulla kort och kontanter. Det mjuka TPU-materialet på insidan och äkta läder tillsammans med den hårda PC som är tillverkad på ytterkåpan gör det till ett perfekt fodral för ultimat skydd. Det skyddar din telefon från plötsliga fall, stötar, fumlar och repor.

Folioskydd skyddar skärmen från repor och damm. Och den magnetiska spärren vilar med sitt stilfulla utseende och skyddande egenskaper! Fodralet finns i skuggfärger (svart / tenn) och espresso (mörkbrunt / slitet brunt läder).

USP: Folio Cover & a Card Slot

Kolla in på Amazon för iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

3. Defender-serien

Tja, om du letar efter robust skydd för din iPhone 11, är Defender Series från OtterBox din väg att gå! Dess försvar i flera lager skyddar din iPhone mot plötsliga fall och starka stötar. Dessutom skyddar det också ditt odjur från damm, smuts och fläckar.

Det solida inre skalet absorberar stötar och det yttre skalet har ett mjukt skydd som ger en mjuk känsla tillsammans med ett bekvämt grepp. Det måste finnas på din go-to-partnerlista för alla äventyrsresor eftersom det ger robust skydd.

Hölster- och kickstandskombinationen gör det möjligt att bära din iPhone och titta på dina favoritfilmer handsfree. Du kan få detta fall i svart, borta fishin, love bug och lila nebulosa färgvarianter. Väskan levereras med en begränsad livstidsgaranti.

USP: Robust skydd och bältesklämhölster

Kolla in på Amazon för iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

4. Symmetry Clear Series

De som inte är ett fan av ett skrymmande fodral och behöver ett smalt och tydligt fodral, det här är precis gjort för dig! Att vara smal, snygg, snygg och tydlig betyder inte att den inte är skyddande, det är faktiskt bäst i det här sortimentet att skydda din iPhone 11.

När det gäller OtterBox äventyras aldrig hållbarhet och skydd. Detta genomskinliga fodral skyddar din iPhone mot droppar, stötar och fumlar. Det handlar inte bara om bakstycket utan den upphöjda fasade kanten skyddar din skärm med precision!

Jag skulle föreslå detta OtterBox-fodral för iPhone 11 om du äger det på grund av den tydliga skalfunktionen. Den finns i 12 levande färger och kombinationer, varav min favorit är Sapphire Secret. Vilken skulle du gå för?

USP: Slim, Clear & Robust

Kolla in på Amazon för iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

Så det här var de finaste OtterBox-fodral som finns tillgängliga för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro & iPhone 11 som vi har granskat i dagens sortiment.

Slutlig dom!

Så vilket OtterBox-fodral skulle du köpa till din iPhone? Om du frågar mig skulle jag rekommendera dig att gå enligt dina behov. Att flagga en enhet med minimalt skydd är vad Symmetry Clear Series kan. Att få ett stativ tillsammans med ett bältesklämhölster, Defender Series är din väg att gå, vilket också ger robust skydd. Låt oss veta i kommentarsektionen om ditt val nu.

Relaterade inlägg att se upp nu!

  • Bästa iPhone 11-fodral
  • iPhone 11 Pro Fodral
  • Bästa iPhone 11 Pro Max-fodral
  • Bästa iPhone 11 Spigen-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found