Blogg

Så här kontrollerar du om din iPhone 8 har felaktig logikkort

Efter flera rapporter om att en liten andel av iPhone 8 blir frusen upprepade gånger eller startar om slumpmässigt, har Apple tillkännagett iPhone 8-ersättningsprogrammet. Så om du står inför dem, bör du omedelbart kontrollera om din iPhone 8 har ett felaktigt logikkort.

En sak som är värt att notera är att endast iPhone 8 (och inte iPhone 8 Plus) har påverkats av logikkortet. Dessutom sägs iPhone 8-enheter som såldes i Indien, Kina, Japan, USA, Australien och Nya Zeeland mellan 2017 och mars 2018 ha varit plågade av problemet.

Så här får du reda på om din iPhone 8 har en felaktig logikkort

Apple har erbjudit ett enkelt verktyg för att låta dig hitta om din iPhone 8 står inför logikkortet och kan vara en del av reparationsprogrammet.

Steg 1. Starta appen Inställningar på din iPhone 8 och tryck på Allmänt.

Steg 2. Klicka nu på Om.

Steg 3. Rulla sedan ner till serienumret och kopiera det.

Steg 4. Därefter går du till Apples iPhone 8-kontrollverktyg. Klistra sedan in serienumret och tryck på knappen Skicka.

Om din enhet har ett problem med logikkortet kommer verktyget att bekräfta det. Och om så är fallet måste du ge din enhet för reparation.

För att göra det, gå direkt till Apple Store eller auktoriserad Apple-tjänsteleverantör. Du kan också kontakta Apple Support för hjälp. När du har skickat ditt problem kommer du att få en förbetald fraktlåda där du måste skicka din iPhone för reparation.

Det är allt!

Avslutar:

Apple har vidtagit snabba åtgärder för att lösa problem med logikkortet. Teknikjätten hade också infört ett liknande batteribyteprogram för iPhone 6s eller senare för några månader sedan efter flera rapporter om upprepad omstart.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Så här fixar du Wi-Fi-problem i iOS
  • Tips för att ladda iPhone och iPad snabbare
  • Hur man påskyndar iPhone X
  • Tips för att undvika OLED-inbrännproblem på iPhone X

Vad tycker du om den här frågan? Dela dina tankar nedan i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found