Blogg

Så här laddar du din iPhone med nya MacBook Pro

Den nya MacBook Pro har kommit med flera intressanta funktioner som Touch Bar, Touch ID, fantastisk design, förtrollande skärm och mer. MBP har också Thunderbolt 3-portar som stöder USB-C.

Därför kräver USB-C-anslutningen för att ansluta vilken enhet som iPhone som helst till den bärbara datorn. Därför låter iPhones standard USB-blixtkabel dig inte få jobbet gjort. Så, vad är lösningen för det? Hur kan du ladda din iPhone med nya MacBook Pro?

Tyvärr finns det tips eller hack för att göra det. Det finns ett par sätt. Men de har ett visst pris. Låt oss ta reda på hur de fungerar!

Så här laddar du din iPhone med nya MacBook Pro

Använd USB-C till USB-adapter

För mig är det enklaste alternativet att använda USB-C till USB-adapter.

En liten smart dongel kan förvandla Thunderbolt 3-porten till en USB-port. Därför kommer du att kunna använda din iPhones originalkabel.

Apples adapter kostar 19 dollar. Men om du tycker att det är för dyrt finns det ett antal alternativ från tredje part tillgängliga till ett mycket billigare pris. [Utforska sortimentet på Amazon.com]

Använd USB-C till blixtkabel

USB-C till Lightning-kabel kan också låta dig ladda din iPhone med MacBook Pro.

För att göra det, anslut bara din iPhone direkt till Thunderbolt 3-porten på din nya MacBook Pro. Det är så enkelt.

Apples officiella kabel har kostat cirka 25 dollar. Men det finns flera alternativ från tredje part till ett mycket billigare pris. [Utforska sortimentet på Amazon.com]

Det är allt!

MacBook Pro 2016 har kommit fram till den mest lämpliga tiden. I kölvattnet av den snabbt minskande Mac-försäljningen kan nya MBP fungera som en enorm moralbooster för Apple. Helst hade det varit bättre om Apple också hade introducerat Mac Pro och Mac Mini. Tyvärr hände det inte.

Om du är redo att köpa till den nya MBP: n måste du av auktorisera din gamla Mac innan du överför data från gamla Mac till den nya. Charmad med Touch Bar? Se till att ta reda på de fantastiska funktionerna som OLED-panelen kan göra på Mac.

Vad tycker du om nya MBP? Dela din feedback i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found