Blogg

CloudBerry Backup för Mac

En av de saker som jag måste göra religiöst är att säkerhetskopiera mina värdefulla Mac-data då och då. Med flera tillgängliga molntjänster är det aldrig ett problem att tillhandahålla den nödvändiga skyddet för mina personliga filer. Jag vill dock ha mer kontroll över lagringskostnader, säkerhetskopiera stora filer mycket snabbt och hålla en flik på säkerhetskopian bekvämare.

Jag stötte på “CloudBerry Backup” nyligen. Förutom att ha alla nödvändiga funktioner för att göra lagring av filer snabbt, säkert och enkelt, gör det också att säkerhetskopiera filer till de molntjänster du väljer. Du kan till exempel säkerhetskopiera dina filer till Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud och många andra molnlagringstjänster. Vilka är de andra viktiga funktionerna i CloudBerry Backup? Läs vidare för att ta reda på ...

Schemalägg säkerhetskopiering

Baserat på ditt behov kan du göra ett bekvämt säkerhetskopieringsschema för dina filer och mappar. Det skulle inte bara förenkla din uppgift utan också ta bort mycket stress.

Du kommer att ställa in e-postmeddelanden för att hålla koll på din säkerhetskopia och enkelt kontrollera återställningsplanerna. Ännu bättre, programvara låter dig säkerhetskopiera nätverksplatser inklusive mappade enheter, NAS-enheter, nätverksresurser etc.

När du har lagrat alla dina filer helt kan du bara säkerhetskopiera de nya och modifierade filerna. Det sparar mycket tid och gör säkerhetskopieringen av dina viktiga data mycket lätt.

Välj mellan flera molnlagringstjänster

Det finns olika molnlagringstjänster som Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud att välja mellan. Tillgången på flera alternativ för molnlagring är ännu en viktig funktion i denna applikation.

Om du inte vill lagra alla dina filer har du möjlighet att göra en lokal säkerhetskopia och sedan bara lagra de valda filerna.

Komprimera data och sänk lagringskostnader

Den andra viktiga funktionen som har imponerat på mig med denna applikation är möjligheten att komprimera data. De komprimerade filerna säkerhetskopieras smidigare utan att påverka internet och datorns batteri. Det kan hjälpa dig att minska dina lagringskostnader.

Så om du någonsin behöver säkerhetskopiera en stor fil kommer den inte att fastna i mitten eller ta mycket tid.

Radera automatiskt föråldrade data från lagring

CloudBerry låter dig ställa in retentioner genom vilka föråldrade data raderas automatiskt från din lagring. Det är till stor hjälp att ta bort överflödiga data och hålla lagringsgränsen i schack. Ännu viktigare är att du inte behöver slösa mycket av din värdefulla tid på att ta reda på de filer som du inte längre behöver.

Som användare tycker jag att lagringspolicyn är ganska fördelaktig. Det är ett bra sätt att bara behålla giltiga data och rensa upp onödiga dokument.

Skydd

Med upp till 256-bitars AES-kryptering ger programvaran dina säkerhetskopior den skydd som krävs för att förbli säker. Data du skickar till molnet är skyddad med SSL-protokoll under övergångsprocessen. När det gäller att tillhandahålla säkerhet för dina data kan du helt lita på den.

Pris och tillgänglighet

CloudBerry är kompatibelt med inte bara Mac utan också med Windows och Linux. Den finns i två versioner - gratis och pro-versionen. Den fria versionen kommer med flera viktiga funktioner som lagringspolicy och den flexibla schemaläggaren som finns i premiumversionen.

Pro-versionen av programvaran är tillgänglig för $ 29,99 för en enda licens. Den levereras med komprimerings- och krypteringsfunktioner.

Ladda ner CloudBerry

Poängen

CloudBerry Backup är en riktig affär för människor som vill förenkla uppgiften att säkerhetskopiera data. Funktioner som alternativet att välja mellan flera molnlagringstjänster, lagringspolicy och 256-bitars AES-kryptering gör det till ett värdigt val.

Oavsett om det är säkert att lagra data eller återställa det bekvämare, har appen kryssat av alla rutor. Ännu viktigare är att säkerhetskopiera den enorma filen inte längre är en härlig uppgift med tillåtelse av kompressionsfunktionen. Tack vare dess överlägsna funktioner är det ett utmärkt alternativ till Arq Backup.

Vad tycker du om CloudBerry? Ge den gratis versionen av appen ett försök och låt oss veta din feedback i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found