Blogg

Bästa iPhone-kamera fjärrkontroller för att fånga foto 2021

När jag går ut med mina vänner eller nära och kära misslyckas jag med att fånga några minnesvärda foton och videor. Det är fantastiskt att ha tillbehör till iPhone-kameror för att ta fantastiska bilder med optimal bekvämlighet.

Att vara förtjust i mobilfotografering, att knäppa vackra bilder ger mig enorm glädje. Att ta ett perfekt gruppfoto har dock alltid varit en lite svår uppgift för mig. Även om selfiesticks är ganska okej, behöver jag något bättre för att hjälpa mig att ta mycket bättre bilder.

Medan jag letade efter en bättre lösning hittade jag de här fjärrkontrollerna för iPhone. Med den ultra-avancerade tekniken för att ta fantastiska bilder är de mina omedelbara val. Låt oss ta en titt!

Bästa Bluetooth-fjärrkontroller för iPhone

1. DAISEN

Vilken underbar upplevelse det är att ta selfies eller bilder på ett avstånd av 30 fot? Ta hem Daisens Bluetooth iPhone-kamerafjärr som är tillräckligt liten för att hålla i fickan. Den lätta fjärrkontrollen för kameran är kompatibel med din iPhone.

Daisen ger dig en oslagbar handsfree slutarkontroll för dina mobila enheter. Förutom din iPhone är den här fjärrkontrollen kompatibel med alla iPads.

USP: Drift upp till 30 fot

Kolla in på Amazon

2. CamKix

CamKix är lite dyrare än andra kameraslutare för iPhone. Det har dock kvaliteten så att du kan ta fantastiska bilder. Den levereras med fyra linser – 8x teleobjektiv med manuell fokusring, fisheye-lins, makrolins och vidvinkelobjektiv.

Tillverkade av högkvalitativt aluminium och linserna är mycket hållbara. Den har ett standardstativuttag som du kan använda med de flesta stativ och monopoder för att ta foton av hög kvalitet. Ännu viktigare är att den kan användas med ett antal enheter och fästen.

USP: räckvidd på 10 meter

Kolla in på Amazon

3. Mooni

Till skillnad från andra fjärrkontroller för kameran har Mooni designat en cirkulär fjärrkontroll som tar HD-foton upp till 30 meter bort. Du kan snabbt ansluta din Mooni clicker till din iPhone och iPad. En perfekt fjärrkontroll för att fånga gruppfoton eftersom den kan paras ihop med dina iPhone-selfiesticks. Bli av med dessa kameraskakningar och njut av större stabilitet med varje bild du tar på din iPhone.

Bland de många kameralägen som denna fjärrkontroll använder kan den också aktivera blixt när du behöver det. Moonis Bluetooth-kameraslutare använder certifierad teknik för omedelbara foton och blixtsnabb trådlös anslutning.

USP: Noll slutartid

Kolla in på Amazon

4. Xenvo

Xenvo ger dig sinnesfrid eftersom den har robust Bluetooth-anslutning vilken slutare som helst. Shutterbugs är utrustade med högkvalitativ amerikansk Ericsson Bluetooth 3.0-teknik. Om du är frånvarande (som jag) kan du använda dess bärbara design, som kan klippas i din väska eller nyckelring för snabb åtkomst.

En av de bästa användningarna av Xenvos slutare är naturfotografering. Justera bara kameran och ta snaps på avstånd utan att störa ditt motiv (läs djur och fåglar).

USP: Idealisk för naturfotografering

Kolla in på Amazon

5. UBeesize

UBeesize skiljer sig från andra fjärrkontroller för kameran genom att göra videoläge tillgängligt. Du behöver inte stanna nära din iPhone för att ta selfie eller ta bilder. Få den perfekta vinkeln och håll ett rimligt avstånd mellan dig och din iPhone. Du kan spela in videor även från ett avstånd på upp till 30 fot.

Använd handledsremmen som medföljer i förpackningen så förlorar eller förlorar du aldrig den här kompakta slutaren. Koppla ihop den här fjärrkontrollen med din iPhone utan att ladda ner någon app på din iPhone. Denna Bluetooth-kameralucka stöder appar för sociala medier som Snapchat, Facebook och Instagram.

USP: Samtida design

Kolla in på Amazon

6. Selfie World Zodiac

Med "Selfie World Zodiac" -kamerans fjärrkontroll kan du ta fantastiska foton. Eftersom det inte finns någon slutartid kan du ta skarpa bilder. Mini-bordsstativet är utmärkt för att ta vidvinkelbilder. Den har en på / av-knapp som låter dig spara batteri. Fjärrluckan är mycket hållbar och finns i tre färger - orange, blå och rosa.

USP: avancerad amerikansk teknik

Kolla in på Amazon

7. Bestshoot

Bestshoot har gjort en kompakt trådlös Bluetooth-kameraslutare för dina iPhones och iPads. Du kan ta fantastiska selfies och stabila stativbilder med den här lilla fjärrkontrollen. Du kan fästa den här fjärrkontrollen i din nyckelring eller lägga bekvämt i fickorna.

Denna Bluetooth-kamerafjärr är kompatibel med iOS 6 och senare; det betyder att du kan använda den här fjärrkontrollen med ett antal iOS-enheter. Ta fantastiska bilder från 30 fot avstånd.

USP: Bred kompatibilitet

Kolla in på Amazon

8. eCostConnection

Storleken, funktionen och användarvänligheten för eCostConnection-kamerans slutare är oslagbar. Den lilla storleken gör att du kan lägga knappen i fickorna eller fästa den med din nyckelring. Funktionens enkelhet uppskattas av alla, och du behöver inte ladda ner någon tredjepartsapp för att använda den.

Du kan använda den här kameran fjärrkontroll från ett avstånd på 30 meter. Njut av alla dina selfies och foton från rätt vinkel och perfekt avstånd.

USP: Ingen app krävs

Kolla in på Amazon

9. Tillbehör från århundradet

Först kan du få anledning att tro att det är en Apple TV-fjärrkontroll, men då inser du att det är en Bluetooth-fjärrkontrollskydd för iOS-enheter. Designen är vilseledande, men den ger utmärkt prestanda.

Förutom kamerastyrning låter fjärrkontrollen manövrera media på din iPhone eller iPad. Den här fjärrkontrollen innehåller medieuppspelningskontroller som uppspelning / paus, snabbspolning framåt / bakåt, volym upp / ner, tystnad, etc. Dessutom kan du styra musik- och videoappar som iTunes, Pandora, Spotify, Netflix och andra.

USP: Komplett mediekontroll

Kolla in på Amazon

10. HSU

HSU: s breda applikationsutbud gör att du också kan ansluta den här slutaren med din iPhone 5. Detta innebär att kamerans slutare är kompatibel med iPhone 5 och den senaste iOS 11 eller 12 beta.

Denna slutare levereras med ett band som kan kretsas runt din handled. Således kan du se till att du aldrig tappar fjärrkontrollen för Bluetooth-kameran när du tar bilder eller selfies någonstans.

USP: Brett användningsområde

Kolla in på Amazon

Ta bilder med dessa bästa iPhone-fjärrkontroller!

Jag hoppas att du har valt ut en fantastisk fjärrlucka för din iOS-enhet. Vilken är det och varför har det kunnat imponera på dig? Låt oss veta att i kommentarerna och alltid gärna dela din värdefulla feedback med oss.

Du kanske också vill läsa:

  • Bästa iPhone Power Banks
  • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 7/7 Plus billaddare
  • Bästa iPhone 7/7 Plus dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found