Blogg

Bästa iPhone- och iPad-spel för barn 2021

Det är utan tvekan viktigt att begränsa barns skärmtid, men det finns mycket som de kan dra nytta av teknik också. Oavsett om det är matematiska appar eller pedagogiska spel, kan en iPhone eller iPad vara ett verktyg för att berika unga sinnen. De kan utforska sin fantasi och plocka upp färdigheter som problemlösning, logiskt resonemang, mönsterigenkänning osv. Så låt dina små ha lite säkert och välförtjänt kul med dessa bästa iPhone- och iPad-spel för barn.

 1. Barnspel för 2, 3, 4-åringar
 2. Barnyard-spel för barn
 3. TinyTap: Barnens inlärningsspel
 4. Racing Penguin: Slide and Fly!
 5. PBS KIDS-spel
 6. My Boo Virtual Pet & Mini-Game
 7. Thinkrolls 2
 8. Minion Rush
 9. Var är mitt vatten?
 10. Candy Crush Saga
 11. Sky Children of the Light
 12. Hot Wheels: Race Off

För åldrarna 2-4

1. Barnspel för 2, 3, 4-åringar

Komplettera ditt barns förskolaäventyr med denna utmärkta app för småbarn som innehåller aktiviteter för att förbättra deras kognitiva utveckling. Designad för att tilltala både pojkar och tjejer, det färgglada gränssnittet för denna app kommer att fånga ditt barns fantasi

Vidare finns det bedårande karaktärer som hjälper eleverna att lösa pussel, sortera spel, utklädningsaktiviteter, sånger, dans etc. Det kommer att stimulera barns sinnen och utveckla logiskt tänkande, kreativitet och färdigheter för problemlösning.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. Barnyard-spel för barn 

Ditt barn kommer att älska de 21 söta och färgglada pedagogiska spelen i den här appen. De levande animationerna, ljudeffekterna och de glada röstberättelserna hjälper ditt barn att lära sig former, färger, alfabetet, djur etc.

Det har också stöd för flera användare, så upp till 6 barn kan spela i samma app. Det finns en lektionsbyggare som hjälper dig att skapa planer för ditt barns lärande. Och de avancerade funktionerna ger också detaljerade rapporter om ditt barns framsteg och utveckling.

Pris: Gratis (Lås upp alla spel - $ 3,99)

Ladda ner

För åldrarna 4-6

3. TinyTap: Lärande spel för barn

Hjälp ditt barn att lära sig medan det har massor av kul med den här appen som innehåller över 150 000+ interaktiva spel. Det är ett säkert utrymme för barn med barnvänlig navigering för oberoende lek och inga annonser.

Innehållet har curerats av lärare, terapeuter och lärare över hela världen. Eleverna kan gå igenom aktiviteterna steg för steg för att uppnå milstolpar i sin egen takt. Dessutom kan spelen också spelas offline.

Pris: Gratis (TinyTap Pro Family Monthly - $ 4,99)

Ladda ner

4. Racing Penguin: Slide and Fly!

Här är ett roligt fysikbaserat iOS-spel för barn som får ditt barns ansikte att le. Det handlar om att glida ner i Antarktis sluttningar och klappa pingvins vingar för att komma bort från isbjörnen. Det finns sex underbara världar och 48 nivåer att tävla igenom.

Det finns sex underbara världar och 48 nivåer att tävla igenom. Ditt barn får stjärnor för att rensa nivåer, och ju snabbare de går desto fler stjärnor kan tjänas. Dessa kan sedan stämmas för att låsa upp fler världar!

Pris: Gratis (inga annonser - 0,99 USD)

Ladda ner

5. PBS KIDS-spel

Ge ditt barn gåvan med över 100 gratis inlärningsspel att spela när som helst, var som helst, för både utbildning och underhållning. Det inkluderar äventyr från deras favorit-tv-program som Sesame Street, Wild Kratts, Super Why, etc.

Det finns allt från labyrinter och färgläggning till pussel och utklädningsaktiviteter. Dessa är utformade för att hjälpa ditt barn att utöva vetenskap, läsning och matematik, samtidigt som de utforskar deras kreativitet och fantasi.

Pris: Gratis

Ladda ner

För åldrarna 6-8

6. Mitt Boo Virtual Pet & Mini-Game

När ditt barn blir äldre behöver de och vill ta ansvar för små saker. Detta spel ger ett utmärkt sätt att öva på detta genom att ta hand om Boo, ett virtuellt husdjur. Ditt barn kommer att ha timmar av kul att ta hand om och leka med sin Boo.

Detta kommer att innebära utfodring, tvättning, påklädning och sömn för att hålla det så lyckligt som möjligt. Dessutom finns det över 20 minispel för ännu roligare. Detta hjälper till att införa en känsla av omsorg och ansvar hos din lilla trupp.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

7. Thinkrolls 2 

Vårda ditt barns tänkande med detta pusselspel som innehåller över 270 nivåer av vetenskapliga labyrinter. Det blir alltmer utmanande att fortsätta driva sina sinnesgränser och därigenom finslipa dem till unga forskare!

Trettiotvå spunkiga karaktärer kommer att hålla dina barn engagerade när de lär sig att använda fysikens grundläggande begrepp. Spelet är utformat för att ge ditt barn förtroende för deras problemlösning och deduktiva resonemangsförmåga.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

För åldrarna 8-10

8. Minion Rush

Här är ett spel för barn som kommer att ge massor av skratt och glädje till hela familjen. Din lilla kommer att ha en underbar tid på att köra igenom fantastiska platser inspirerade av Despicable Me-filmerna.

Det handlar om att tävla med minions och delta i speciella evenemang för att ta attraktiva kostymer som Lucy, Surfer eller Ninja Minion. Kontrollerna är superlätta att använda och alla barn kan plocka upp det snabbt.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Var är mitt vatten?

Detta pusselspel är ännu en fysikbaserad utmaning som kommer att kittla ditt barns växande hjärna. Målet är att skära igenom smutsen för att låta sötvattnet rinna till Swampys trasiga dusch.

Det finns fyra unika berättelser och 500 fantastiska pussel att komma igenom. Saker blir stadigt mer utmanande för att få barn att tänka. Slutligen förstärker överraskningsartiklar och bonusnivåer det roliga och får ditt barns kreativitet att flyta som vatten.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

För åldrarna 10-12

10. Candy Crush Saga

Barn älskar godis, så de älskar Candy Crush, spelupplevelsen som fångar människors fantasi överallt trots deras ålder eller språk. Det är jättekul att matcha godisarna och påskynda dig genom åtta pussel.

Samtidigt gör den lysande grafiken och ljudeffekterna till en uppslukande upplevelse som testar din timing och smarthet. Dessutom finns det oändliga nivåer för att hålla barnen engagerade och glada.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

11. Ljusets barn

Låt ditt barn fly till en vacker drömvärld i detta unika spel som fokuserar på att sprida ljus och positivitet. Designen sticker verkligen ut bland äventyrsspel med lugnande landskap och musik.

Ditt barn kommer att njuta av att flyga genom det magiska riket, möta släktingar, tända ljus och utbyta vänliga ord med andra spelare i världen. Varje pussel låser upp oväntade mysterier som kommer att utlösa kreativitet och glädje!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

12. Hot Wheels: Race Off

Här kommer ett av de hetaste tävlingsspelen för både barn och vuxna. Med mer än 60 fysikbaserade spår och över 30 spektakulära Hot Wheels, är den full av hälsosam, barnvänlig kul och spänning.

Det handlar inte bara om att passa på utan innebär utmaningar som belönar skicklig körning. Barnen kommer att prova episka hjul, vändningar och hopp. Det finns också ett flerspelarläge för att tävla med vänner, och spelare kan skapa personliga bilsamlingar.

Pris:  Gratis (Stäng av annonser - $ 1,99)

Ladda ner

Summering

Är du glada att låta dina barn prova några av dessa bästa iPhone- och iPad-spel för barn? Låt oss veta vilken de tycker mest om i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • iPhone- och iPad-spel för förskolebarn
 • Antal spel för iPhone och iPad
 • Kortspel för iPhone och iPad
 • Bästa Indiespel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found