Blogg

Bästa bilfästen för iPhone 7 och iPhone 7 Plus 2021

Din fascination med iPhone 7 eller 7 Plus kommer att vara länge. Förstå den enorma önskan att använda iPhone handsfree när du kör bil, har vi nu jagat några av de finaste bilfästena som finns på marknaden. Flera kvaliteter skiljer dessa avancerade iPhone 7 och 7 Plus bilfästen från resten. Oavsett om det är möjligheten att låta dig använda din enhet i valfri vinkel eller kvaliteten att hålla fast på de flesta ytor, de har satt en mycket hög standard. Vill du väga deras överlägsenhet? Låt oss ta en titt!

1. iOttie Easy One Touch 2

“IOttie Easy One Touch 2” har en robust design. Den extremt klibbiga gelkudden sitter perfekt på de flesta ytor. Det finns fortfarande inget krångel med att ta bort det.

Tack vare det enkla robusta monteringssystemet släpper det din iPhone snabbt. De teleskopiska armarna lägger till ett par tum för att du ska kunna se din iPhone bekvämt.

USP: Enkel montering med ett tryck

Kolla in på Amazon

2. Spigen luftventil magnetisk

Är du ute efter ett förstklassigt bilfäste till ett relativt lågt pris? ”Air Vent Magnetic” bilfäste kan vara ett bra alternativ.

Den håller din iPhone säkert i önskad vinkel. De inbyggda magneterna säkerställer att din enhet förblir på sin plats. Den har gummerad bas som förhindrar repor och inte lämnar några limrester. Det finns inga problem med att installera eller ta bort din enhet.

USP: Krokmontering för dockning på bilens instrumentpaneler

Kolla in på Amazon

3. TaoTronics

Oavsett om du vill ha den mycket förbättrade betraktningsvinkeln eller hålla enheten perfekt på plats kan TaoTronics leva upp till märket.

Detta bilfäste levereras med en säker låsmekanism så att din iPhone 7 Plus kan förbli stabil. Närvaron av en mjuk skumgummikudde håller skrubbar i avstånd.

Med den sugkoppen av högsta kvalitet fäster den här telefonhållaren lätt på instrumentbrädan eller andra ytor. Tack vare snabbkopplingsknappen är det enkelt att ta bort enheten.

USP: Kudde av mjukt skumgummi

Kolla in på Amazon

4. Ovanför TEK

OvanförTEK, med det senaste bilmonteringssystemet, har utformats för att hålla din enhet perfekt. Den extremt starka klibbiga gelkudden kan lätt hålla fast vid de flesta släta ytor.

Den långa armen erbjuder den bekvämlighet som du vill använda din enhet. Du har inga problem med att installera, rotera eller till och med ta bort din iPhone med bara en hand. Detta universella bilfäste klarar alla dina test med glänsande färger.

USP: Två utbytbara hållare

Kolla in på Amazon

5. Bestrix

Bestrix erbjuder ett magnetiskt bilfäste som är kompatibelt med din iPhone 7 och 7 Plus. Bestrix har använt en unik sugkopp som gör installation och borttagning till en lek. Innan du sätter tillbaka fästet, skölj bara basen under varmt vatten och fortsätt. Se till att ytan på bilens instrumentbräda är slät.

Silikonytan på detta bilfäste sitter fast vid instrumentbrädan och ger din telefon stabilitet på ojämna vägar. Detta bilfäste är tillverkat av högkvalitativt material; ABS-plast ger flexibilitet och hållbarhet.

USP: Unik sugkopp

Kolla in på Amazon

6. Beam Electronics

Detta är kraften i smart och ergonomisk design skapad av Beam Electronics. Till skillnad från andra bilfästen kan du bara installera den här telefonhållaren på bilens ventilationsventil. Detta bör inte betraktas som dess begränsning eftersom det tar bort all smärta att skölja basen på andra bilfästen.

Detta bilfäste är speciellt utformat för horisontella eller vertikala ventiler, så du bör inte använda det på cirkulära ventilationsöppningar på din bil AC. Använd dess snabbkopplingsknapp för att enkelt installera och ta bort telefonen.

USP: Snabbknapp

Kolla in på Amazon

7. Dash Crab MONO

Vill du ha ett bilfäste med överlägsen konstruktion? Tillverkad av äkta läder, har Dash Crab MONO bilfäste gjort sig till en premiumprodukt.

Den attraktiva metalliska glansiga förkromningsytan berikar sin profil. Det fästs enkelt på mjuka ytor. Den minimalistiska designen gör att du enkelt kan bära den. Dash Crab MONO bilfäste finns i fyra färger.

USP: Elegant design

Kolla in på Amazon

8. Vansky

Vansky ger en lysande design i sitt tre-i-ett-bilfäste. Du kan installera den här telefonhållaren på bilens vindrutan, instrumentpanelen och AC-ventilen. Vansky tillhandahåller en luftventilhållare för att placera fästet på AC-ventilen. Dess universella fäste låter dig installera din iPhone 7 Plus i plusstorlek.

Du kan expandera sidovingarna upp till 7 tum för att sätta i dina iPhones i plusstorlek. Hållaren kan vridas 360 grader för att uppnå en perfekt synvinkel när du kör din bil.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

9. TechMatte

TechMatte har skapat en minimalistisk design för att göra den till en perfekt bilmontering för vardagligt bruk. Gummikonstruktionen i detta fäste garanterar ett fast grepp under de flesta körförhållanden. Paketet innehåller en magnetplatta som kan placeras mellan din iPhone och skyddsfodralet. Därefter kan du sätta din iPhone tillfälligt på fästet.

Om du inte använder något skyddsfodral under körning kan du använda den MagGrip-klistermärken. Ta bara bort det självhäftande underlaget från klistermärket och fäst det klistermärket på baksidan av din iPhone. Observera att klistermärket kommer att hålla fast på din iPhone permanent.

USP: Neodymmagneter

Kolla in på Amazon

10. TORRAS

TORRAS tror på enkelhet och har därför utformat ett bilfäste som är extremt enkelt. Denna minimalism överskuggar dock inte stil och elegans. Den platsbesparande designen skapar ett modernt intryck av detta bilfäste. Det ser ut som bara en annan prydnad i din bil, men det kan göra din körupplevelse extremt bekväm.

Torras har använt kraftiga neodymmagneter, 3M starkt lim och två magnetark. Genom att kombinera de tre elementen har Torras tillverkat en utmärkt produkt som kan stabilisera din iPhone på ojämna vägar.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

Vilken av dessa bilfästen har högsta kvalitet? Har du valt någon av dem till din iPhone? Vi skulle vilja veta din feedback angående vad som gör en bilmontering bäst.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found