Blogg

Bästa iPhone 7 Slim Cases 2021

Den enda anledningen till att jag gillar de bästa smala skalen på iPhone 7 är att de hindrar min iPhone från att se för skrymmande ut. Även om jag också älskar att använda plånboksfodral, batterifodral, bältesklämmor, läderfodral och smala kostymer, kan jag bekvämt bära troligtvis. Vad tror du? Låt oss kolla in listan över de bästa iPhone 7 smala skalen.

1. totallee

Totallee Slim Case är supertunt men ändå mer skyddande än många andra fodral. Väskan har en borstad yta som förhindrar droppar. Flexibelt polypropenmaterial är mycket hållbart. Det finns en upphöjd kameraring för extra skydd.

Det halvtransparenta materialet gör att iPhone kan visa upp sin klass. Detta tunna fodral kommer i åtta fängslande färger som vit, marinblå, svart, grå och djupgrön.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

2. TORRAS låsserie

TORRAS Lock-serien levereras med en bakplatta i plast och elektroplåtramar av metallstruktur som förstärker konstruktionen. Den attraktiva färgen med det bearbetade målningshantverket pryder dess design.

Det tunna fodralet sitter tätt på iPhone och ger enkel åtkomst till alla knappar och portar. Den klarar mindre droppar. Den har en hävstångsdesign för att säkerställa att kameran inte rör marken. Med halkskyddet håller du telefonen bekvämt i dina händer.

USP: Galvaniserade ramar

Kolla in på Amazon

3. TOZO

TOZO-fodralet är tunt och tillverkat av halvtransparent material. Även med det här fallet på kommer din iPhone att fortsätta att flagga sin ursprungliga design. Halkskyddsmaterialet säkerställer att du har bekvämligheten som behövs för att hålla telefonen säkert och bekvämt i dina händer.

Den matta optiska strukturen förhindrar fingeravtryck och fettuppbyggnad. De exakta utskärningarna gör att du inte har några problem med att komma åt portarna och knapparna. Tre färgalternativ inkluderar frostvitt, malmblått och rosaguld.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

4. JETech Slim-Fit

Har du en förkärlek för en extremt tunn profil? JETech bör vädja till din smak. Konstruerad med högkvalitativt PC- och TPU-material, det är välsignat med robust konstruktion, vilket gör den mycket hållbar. Med den avancerade stötdämpningstekniken och de luftdämpade fyra hörnen kan den bekämpa påverkan av oavsiktliga droppar eller repor.

Stödet har gjorts så att du kan titta på media bekvämt i liggande läge. Dessutom kan du välja detta fodral i två färger som svart och ros.

USP: Inbyggt stativ

Kolla in på Amazon

5. Spigen tunn passform

Ett snyggt omslag som ser lika märkbart ut som det här förtjänar en närmare titt. Jag gillar dess formanpassade konstruktion med den släta matt finishen. Bortsett från att bekämpa fingeravtryck och damm, ser skyddet till att din iPhone inte råkar glida från dina händer.

Tack vare den hårda PC: n kan "Thin Fit" hålla bort skrubbar. Och med de inbäddade magneterna har den också kvaliteten att arbeta med magnetiska bilfästen. Slutligen, om du föredrar en snygg färgstark profil, är chansen stor att du tycker att de fem nyanserna är coola.

USP: Ganska tunn profil med matt finish

Kolla in på Amazon

6. Luvvitt Clear View

Vill du köpa ett fodral som kan låta din iPhone uttrycka sig utan några spärrar? "LUVVITT Clear View" är en kristallklar profil och låter din smartphone skina elegant igenom.

Den hårda datorns baksida och extremt mjuka TPU-stötfångare ger den den välbehövliga styrkan för att klara stötar. Stötfångardesign sprider inte bara stötar utan gör det också bekvämare att hålla.

Tack vare det dubbla lagerhöljet erbjuder detta genomskinliga fodral skydd av militär kvalitet. Upphöjd läpp ger en extra sköld till både skärmen och kameran. Bäst av allt, Clear View finns i fem fascinerande färger som svart, klar, kricka, guld och rosa.

USP: Mjuk TPU-stötfångare

Kolla in på Amazon

7. KUMEEK

”KUMEEK” har en mängd fördelar. Först och främst är det här snygga fodralet huggat av flytande silikonmaterial av hög kvalitet. Det släta och strukturerade materialet ger det ett sofistikerat utseende och gör det möjligt att passa elegant runt smarttelefonen.

När det gäller skydd kan KUMEEK sätta slumpmässiga repor i schack. Med tillstånd av det inre mikrofibermaterialet; fodralet kan absorbera låg påverkan. Det är inte allt; skärmen och kameran får det välbehövliga skyddet mot fula repor.

USP: Flytande silikonmaterial av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

8. Spigen Slim Armor

Vad sägs om att ha en anmärkningsvärt snygg men ändå mycket skyddande kostym för din iPhone 7? Spigen Slim Armor är den perfekta integrationen av stil och komfort.

Skryter av ett militärklassiskt dubbelskikt, det kan skydda din smartphone från otäcka stötar. Luftdämpningstekniken för alla hörn lägger till mer muskler i rustningen. Det finns en kickstand för att krydda din landskapsupplevelse. Utöver en bekväm betraktningsvinkel kan du välja Slim Armor i sju attraktiva färger som gunmetal, black, jet black, crimson red och mer.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

9. NeVisdom

Är du ute efter ett klassiskt trälåda? NeWisdom kan vara en bedårande kostym för din premiumenhet.

Kåpan är gjord av naturligt trä och har en mjuk TPU-interiör. Gummierad inredning gör att den absorberar stötar och även motstår repor. Det bättre greppet gör att du kan hålla din enhet bekvämare. Med de exakta utskärningarna har du smärtfri tillgång till alla portar och knappar på din smartphone.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

10. Ringke Slim

Jagar du efter ett tunt fodral av högsta kvalitet till iPhone 7 till ett lågt pris? Ringke Slim-fodralet förtjänar att få en chans att visa upp dess kvalitet.

Trots att den är väldigt tunn har den lyckats klara det militära klassificeringen. Den har fyrsidig hörntäckning, som har designats med en avsmalnande läpp. Den upphöjda ramen säkerställer att kameran och skärmen på din iPhone 7 skyddas från grunden.

Dessutom kan du välja Ringke i charmiga färger som frostvit, svart, mint och SF-svart.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

Sammanfatta.

Dessa ultratunna fodral är inte bara avundsvärt snygga utan också lite mer skyddande. Med den halkskyddade designen och den matta ytan, säkerställer de att du har all komfort och skydd för att flagga din iPhone. Dessutom låter de din smartphone fortsätta visa upp sin klass. Vilka smala fodral till iPhone 7 kommer du att använda med din smartphone? Låt oss veta det i kommentarerna.

Du bör inte missa:

  • Bästa kickstand-fodral för iPhone 7
  • Top Folio-fodral för iPhone 7
  • Bästa tunga fodral för iPhone 7
  • iPhone 7 och 7 Plus fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found