Blogg

Bästa tidsspårningsappar för iPhone och iPad 2021

Tidshantering spelar en viktig roll för att öka den övergripande prestationen. Och i det ögonblick det blir oorganiserat påverkar det dåligt produktiviteten. Trots att du har arbetat dygnet runt, om du inte har kunnat hålla dig i fred med ditt mål, är det dags att leta efter några smarta sätt. För att hjälpa dig att minska produktiviteten har vi samlat de bästa apparna för tidsspårning för iPhone och iPad ..

1. Livscykel

Livscykel är mer än bara en vanlig tidsspårare för din iOS-enhet. Och om du letar efter ett allt-i-ett-alternativ kan det passa fantastiskt i dina krav.

Appen följer automatiskt din tid och presenterar den snyggt så att du får en exakt uppfattning om hur du hanterar din tid.

Du kan omedelbart ta reda på dina dagliga aktiviteter, platser du åker och vem du tillbringar tid med. Genom veckotidningen erbjuder appen personlig insikt och tydlighet för din förflutna vecka.

Du kan också jämföra trenderna för att upptäcka om du kan hålla fast vid planen eller inte kan följa flödet. Dessutom är appen helt integrerad med Apple Health och låter dig importera alla aktiviteter, mindfulness och sömndata.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. HoursTracker: timmar och betala

HoursTracker gör spårningstid död enkel! Du kan enkelt hålla ett öga på din tid och också ställa in automatiska pauser. Förutom tidsspårning låter appen dig övervaka dina löner och intäkter.

Du kan också ställa in jobbplatser för att få påminnelser när du anländer eller lämnar vissa platser. Det låter dig också skriva in kommentarer med dina tidsinmatningar.

Inbyggda rapporter per dag, vecka och månad säkerställer att du har perfekt inblick i saker som spelar stor roll för dig. Dessutom låter HoursTracker dig exportera data i CSV-format.

Pris: Gratis

Ladda ner

3 timmar

"Hours" är en smart tidsspårningsapp som kan hjälpa dig att hålla dig före och få ditt arbete gjort effektivt. För att komma igång, ställ in smarta påminnelser för att hålla dig varad om de uppgifter du måste slutföra före en viss tid.

Utnyttja den visuella tidslinjen bäst för att snabbt identifiera och korrigera misstag. Du kan använda avrundningsreglerna för att helst runda tiden för att ha lämpliga intervaller däremellan. Appen låter dig spåra din tid efter klienter, projekt och uppgifter.

Du kan också lägga till anteckningar i dina tidsinmatningar, kontrollera rapporter på skärmen och till och med e-posta detaljerade CSV- eller PDF-rapporter. Dessutom kan du i kalendervyn ta reda på flera viktiga saker som vilka dagar du spårade din tid och när du glömde.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Clockify

Detta är en av de bästa spårningsapparna för fritid som kan hjälpa frilansare och företag. Du kan välja mellan att manuellt logga dina timmar eller automatiskt med ett enda klick. Tilldela loggar till specifika kunder eller projekt för att hålla ordning.

Dessutom finns det användbara rapporter som ger inblick i din tidsspårning. Användargränssnittet är rent och lätt att navigera. Så det är ett bekvämt val för nästan vem som helst att spåra sin produktivitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. ATracker Time Tracker

Ta kontroll över din tid och få ut det mesta med ATracker! Med det helt anpassningsbara gränssnittet låter appen dig spåra och hantera din tid som du vill. Beroende på ditt behov kan du ordna din dag och kunna utföra dina uppgifter i tid.

Glömmer du ofta att slutföra viktiga uppgifter eller vill slutföra projekt före tidsfristen? Ställ in larm för att hålla dig i takt. Dessutom erbjuder ATracker också statistikrapporter i stapeldiagram och cirkeldiagram som hjälper dig att få bättre inblick i hur bra du går igenom uppgifterna.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Skörd

Harvest är vad du ska välja för att hantera både din tid och dina kostnader obefläckat. För att säkerställa att ditt arbete inte stoppas kommer det med ett offline-läge.

Den inbyggda utgiftsspåraren kan spela en avgörande roll för att låta dig maximera ditt sparande och minska de onödiga utgifterna.

Du kan skicka fakturor och få ett meddelande när kunder betalar dem. Ännu bättre, du kommer också att se dina lagkamrater för att hålla sig synkroniserade med dina kollegor. Dessutom varnar den dig för betalningarna så att du inte behöver betala böter.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Arbetstidspårare

Vill du ha en mer skicklig assistent för att spåra dina arbetsloggar? Worktime Tracker kan vara ett mycket praktiskt alternativ för att hålla reda på din arbetstid.

Appen låter dig spela in din arbetslogg med start- / sluttid, varaktighet och löner enligt den förinställda lönesatsen. Det erbjuder också lönerapporter efter vecko-, månads-, kvartals-, års- och till och med anpassat datumintervall.

Använd den här appen för att övervaka vissa projekt och uppgifter samtidigt. Ännu bättre, du kan exportera dina arbetsloggar via e-post i flera format inklusive PDF, CSV och HTML.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Snabbt

Med Timely kan du hantera och spåra din tid utan stress. Du kommer direkt att ta reda på hur mycket tid du spenderar på uppgifter och projekt. Organisera dina inlägg på ett vackert sätt och håll dem i perfekt synkronisering.

Baserat på din bekvämlighet kommer du att kunna planera dina uppgifter och få dem gjort innan den angivna tiden.

Med anpassade åtgärder på aviseringar pausar du snabbt en timer eller slutför en uppgift. Ännu bättre, du kan också använda Timely for Apple Watch för att hålla koll på din tid direkt från din handled.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Hubstaff

För att spåra tid och plats är Hubstaff ett bra alternativ. Det kan vara oerhört användbart för småföretag för lönehantering och övervaka platsen för deras arbetskraft med hjälp av den inbyggda GPS-spårningsfunktionen.

Med hjälp av instrumentpanel och realtidsrapporter kan du granska tidrapporter, kolla vem som för närvarande arbetar. De veckovisa budgetrapporterna säkerställer att du kan ha önskad kontroll över utgifterna.

Dessutom har appen stöd för mer än 30 projekthanteringsappar som Quickbooks och Basecamp. Därför har du mer flexibilitet i att spåra din tid och dina projekt.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. TimeTag

"TimeTag" kanske inte är lika populärt som många av sina motsvarigheter men det täcks alla baser för att vara en ganska bra tidsansvarig. Det som har tvingat mig att överväga den här appen är enkelheten och det breda utbudet av användbara funktioner.

Importera alla dina poster från din personliga kalender och anpassa dig framåt baserat på vad som fungerar bäst för dig. Och följ sedan reglerna så att dina projekt är klara före den föreskrivna tiden.

De analytiska diagrammen och graferna låter dig ta reda på om du har kunnat hålla fast vid planen eller till och med överträffat förväntningarna. Även om den här appen är gratis måste du spendera 4,99 USD / månad eller 39,99 USD om du vill låsa upp alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

BONUS!

TimeCamp

TimeCamp kan vara mycket viktigt för småföretag. Appen låter dig snabbt starta en timer för att spåra tid för dina projekt.

Du kan också göra viktiga anteckningar om uppgifter så att du inte glömmer dem under mötet. Du kan enkelt visa och redigera din tidrapport och planera din nästa dag.

Kolla in rapporterna för att få en rätt uppfattning om hur du hanterar dina uppgifter. Med hjälp av denna app kan du ägna mer tid åt viktigt arbete och undvika att slösa mycket tid på mindre anmärkningsvärda uppgifter.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Din favorit tidsspårare?

Förhoppningsvis har du den perfekta tillgången för att hålla dig synkroniserad med din tid. Och lärde dig också hur du kan öka din produktivitet genom att minska nedgångarna.

Att känna till en uppsättning regler kan inte alltid hålla dig före loppet, du måste vara innovativ och leta efter de hack som kan göra skillnad. Låt mig veta vilken av ovanstående tidshanteringsappar som har fångat dina ögon.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa Project Manager-appar för iPhone och iPad
  • Bästa beställningsappar för iPhone och iPad
  • Kontakthanteringsappar för iPhone och iPad
  • Bästa anteckningsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found