Blogg

Hitta Pokémon utan problem på din iPhone

"Pokémon Go" är det senaste spelunderet som har tagit världen med stormen. Spelentusiaster har återigen blivit kär i ett beroendeframkallande augmented-reality-spel som de aldrig vill sluta. Och varför inte, de förtjänar allt det roliga de vinner genom att hitta massor av Pokémons!

Efter att ha gjort det med vardagliga spel hade jag slutat spela för länge sedan. Inte förr såg jag att mina vänner hade det grymt att fånga Pokémons och gå över det på sociala nätverk, jag kunde inte hålla mig tillbaka. Och utifrån vad jag har upplevt hittills är det värt att skjuta inte bara för din fritid utan också för din hälsa.

Från och med jag kunde inte räkna ut hur jag skulle hitta Pokémons. Lyckligtvis upptäckte jag några riktigt intressanta knep som enormt hjälpte mig att få ut det bästa av det.

Det finns dock en sak som ibland verkade irritera mig när jag spelade spelet är osäkerheten om vart man ska gå för att hitta Pokémons. Även om det här är det som gör den här utvidgade verkligheten så populär, kan den också skjuta upp dig. (Se till att kolla hur du hittar Pokémons utan att flytta.)

Poke Radar iPhone-app för Pokemon Go: Hitta Pokémon-plats utan problem

Om du är någon som är lite besviken över att inte ha kunnat fånga många Pokémons, bör du ge Poke Radar ett omedelbart skott. Det hjälper dig att upptäcka platsen för alla Pokémon som har hittats av andra spelare.

Efter att ha spelat med Poke Radar har jag börjat gilla Pokémon Go mer än någonsin. Jag behöver inte längre spendera mycket tid på att hitta några varelser. Det är säkert!

Se alla närliggande Pokémons

Med Poke Radar kommer du att kunna se alla närliggande Pokémons som har hittats i ditt område på kartan. Det mest intressanta är att du kan se till och med tiden när de fångades tillsammans med tränaren som hittade dem.

Hitta en särskild Pokémon-plats

Om du letar efter en specifik Pokémon-plats kan du upptäcka den direkt.)

Steg 1. Ladda ner och starta appen på din iPhone och tryck sedan på Filter från det övre högra hörnet.

Steg 2. Därefter måste du välja den specifika Pokémon vilken plats du försöker hitta → Tryck på Skicka .

Steg 3. När Pokémons visas på kartan; Knacka på den → Tryck på “i” -knappen bredvid en Pokémon.

Steg 4. På nästa skärm ser du namnet på tränaren som hittade Pokémon tillsammans med den tid då de fångades. Du kan också få riktning för att nå Pokémon genom att trycka på Få vägbeskrivningar .

Community Driven

Det låter dig markera platserna för Pokemon som du har hittat för att hjälpa andra i ditt område. Ditt tränarnamn kommer att associeras med de Pokemon-platser du har markerat. Det kommer att öka ditt lokala tränares rykte.

Inlämning av Pokémon-plats

Du kan skicka Pokémon-platser. Alla Pokémon-platser är upprösta eller nedröstade av andra. Om din inlämning får många nedröstningar tas den bort från kartan. Och om någon platsinlämning får många uppröstningar, kommer den att visa prioritet på kartan.

För att skicka in någon Pokémon-plats, tryck bara på Pokeball-ikonen längst ned till höger och tryck sedan på Skicka.

Domen

Poke Radar är den verkliga kryddan för Pokémon Go. Om du har blivit charmad av det här spelet och vill göra det enkelt att hitta Pokémon är Poke Radar det fantastiska alternativet för dig.

Pris: Gratis

Ladda ner Poke Radar

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found