Blogg

Bästa iPhone SE, 5s och iPhone 5 väckarklockor

Nu vet du förmodligen att det inte finns många dockor för iPhone 5 / 5s och iPad 4. Blixtkontakten har förändrat spelreglerna och tillverkarna tar sig tid att producera en serie dockor som passar blixtarna enheter.

Många människor använder väckarklockor. De är fantastiska eftersom de enkelt löser två saker: de är en klocka på sängen som kan väcka dig och de laddar din iPhone. Att kombinera båda dessa sparar utrymme och ger bättre funktionalitet. Men om du letat efter väckarklockor för iPhone SE, 5s eller iPhone 5, har du sett att det inte finns många. Naturligtvis att inte förlora hoppet för att vissa av dem är på väg.

# 1. DPNAO

På avstånd ser den här dockan ut som en digital klocka, men vid den andra looken inser man att den är en dockningsstation för dina iPhones. En uppenbar funktion i denna docka är att du kan rotera basen i 90 grader. Det betyder att du kan installera din iPhone såväl vertikalt som horisontellt. Så oavsett om det är FaceTime-samtal eller videoklipp kan du använda denna dockningsstation för att ladda din enhet.

Dockan levereras med en fjärrkontroll för att använda den på säkert avstånd. Dessutom kan du använda det extra sparade utrymmet genom att styra denna docka med en fjärrkontroll. Den blå siffran visas på avstånd. du kan kontrollera tiden med dina bleary ögon på morgonen.

Kompatibilitet: iPhone 5 till iPhone 8 Plus

USP: MFi-certifierad

Kolla in på Amazon

# 2. Jensen

Dockningsstationen från Jensen är snygg och attraktiv med den digitala klockan och även högtalare. Du kan ställa in ett par larm på stationen som hjälper dig att vakna vid rätt tidpunkt. Dockan har en blixt för att ladda din iPhone 5 medan den inte används.

Förutom det har det också Bluetooth-anslutningsmöjlighet att spela musik trådlöst. Om det inte räcker stöder stationen också AUX-ingång. Slutligen har den också fyra förinställda utjämnare och även FM-spelare för att njuta av musik när som helst.

Kompatibilitet: iPhone 5 till iPhone 8 Plus

USP: Bluetooth- och AUX-anslutning

Kolla in på Amazon

# 3. iHome iPLWBT5B

Vad sägs om att köpa en docka som kan driva både din iPhone och Apple Watch effektivt? Förutom att ladda din enhet snabbt, låter iPLWBT5B dig trådlöst strömma musik från din iOS-enhet. Den har också stöd för FM-stereoradio med 6 förinställda stationsminnen för att underhålla dig.

Inkluderingen av dubbla larm säkerställer att du har ett perfekt grepp om din tid och inte vaknar i tid. Det finns också flera toner och surrare som du får upp med uppdaterade energier. Det är inte allt, den inbyggda mikrofonen erbjuder kristallklart ljud för att förbättra ditt handsfree-samtal.

Kompatibilitet: iPhone 5 till iPhone 8 Plus

USP: Fantastisk ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

# 4. Philips AJT3300 / 37

Jag betygsätter Philips laddningsstativ mycket högt. Trots att den har en kompakt och liten design erbjuder dockan imponerande ljudkvalitet. Du kan direkt ansluta den till din enhet för att strömma musik trådlöst.

Stativet rymmer idealt din enhet, vilket gör det bekvämare för medievisning eller videosamtal. Den inbyggda mikrofonen ger kristallklart ljud medan sömntimern låter dig omfamna drömmen sömlöst. Dessutom säkerställer den snygga kabelhanteringen att ditt skrivbord förblir rent och rörigt.

Kompatibilitet: iPhone 5 till iPhone 8 Plus

USP: Sleep Timer

Kolla in på Amazon

# 5. iHome iPL23

iHome iPL23 är helt enkelt den finaste dockningsstationen med väckarklockan för iPhone 5. Det jag verkligen uppskattar i denna dockningsstation är reson8 högtalarkamrarna som ger fantastisk ljudkvalitet. Därför kommer du att älska att strömma musik med den här högtalaren.

Stativet håller perfekt din enhet för att ladda den snabbt och säkert. Du kommer att kunna ta en titt på de senaste varningarna och njuta av handsfree-videosamtal. FM-radio med 6 stationers förinställda minne tillför mer värde till den. Det finns också en super praktisk väckarklocka som hjälper dig att hålla dig i takt med din tid.

Kompatibilitet: iPhone 5 till iPhone 8 Plus

USP: Reson8 högtalarkammare

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Valt ett perfekt laddningsställ för din iOS-enhet? Jag skulle vara väldigt glad att veta namnet och de funktioner du har hittat märkbart i det.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 5 plånboksfodral
  • Bästa iPhone 5 billaddare
  • Bästa iPhone 5 Power Banks
  • Bästa iPhone 5 bilfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found