Blogg

Bästa iPhone 6s Plus Bältesfodral 2021

I ditt rutinliv möter du många utmaningar från gryning till skymning. Från soluppgång till solnedgång finns det många hushållssysslor och professionella åtaganden du måste uppfylla. En av dessa är en pendling till och från din arbetsplats. Vad vi presenterar här är en lista över de bästa iPhone 6s Plus bältesklämfodral. Din iPhone 6s Plus är ganska säker och säker när den är insvept av hölsternas starka tentakler av massivt material. Du förblir bekymmersfri när du pendlar från en plats till en annan.

1. Bomea

En av de bästa funktionerna i Bomeas bältesklämfodral är att du kan glida din iPhone 6s Plus med ett tunt fodral inslaget. Bältesklämhöljet är tillräckligt rymligt för att lagra dina kredit- / betalkort och kontanter. Din iPhone är skyddad i denna kokong gjord av läder.

För extra säkerhet erbjuder Bomea ytterligare två bältesöglor och en magnetisk förslutning. Din iPhone 6s Plus skyddas mot alla riktningar. Sätt bara din iPhone i det här fallet och för sedan bältet genom öglorna när du bär bältet.

USP: Kan lagra telefonen med ett tunt fodral

Kolla in på Amazon

2. SUPCASE

Det robusta utseendet på SUPCASE-hölster för bältesklämmor ger konsumenten ett starkt intryck. Användare kan enkelt ansluta handsfree och blixtkabel i portarna eftersom höljet är tillverkat av oklanderliga utskärningar för iPhone 6s Plus.

Du kan ta ett drop-test medan din iPhone är hoprullad i höljet; avancerat dubbelskikt med det hårda polykarbonatskalet och flexibla TPU kan överleva oavsiktliga droppar och stötar. Om du går till detta SUPCASE-hölster för din iPhone 6s Plus behöver du inte betala extra pengar på skärmskyddet eftersom det redan är inbyggt.

USP: Exakta utskärningar

Kolla in på Amazon

3. EpicDealz

EpicDealz ger en unik kombination av en bältesögla och en metallklämma i ett hölster som lagrar och skyddar iPhone 6s Plus. Lägg din iPhone i höljet och stäng kardborrklaffen ordentligt; din iPhone är säker bakom canvasytan.

Om du vill ha tanken på att hänga höljet på bältesöglan, väskan eller ryggsäcken kan du göra det med hjälp av den metallringen. För sofistikerade iPhone-användare kan de alltid sätta in bakre öglor i bältena.

USP: Carabiner Hook

Kolla in på Amazon

4. E LV

Förmodligen kommer det robustaste fallet i listan från E LV. Detta robusta bältesklämfodral har en kraftig ram av polykarbonat som ger din telefon ett extra skydd mot fall, stötar och stötar. Kontrollera dess dubbla lager hybriddesign för ultimat skydd.

Även när ramen skyddar din telefon kan du komma åt alla viktiga portar, knappar och kontroller som gränssnitt, kameralins, hörlursuttag, högtalartelefon och mikrofon. Utöver detta kan du ladda din telefon utan att ta bort fodralet.

USP: Robustaste ram

Kolla in på Amazon

5. Ptuna

Till skillnad från andra bältesklämfodral erbjuder Ptuna jättefärgat skydd för din iPhone 6s Plus. Det betyder att din enhet är helt skyddad mot ondska som droppar, damm, repor och vatten. Du bör dock inte suga din enhet i vattnet, eftersom fodralet inte är 100% vattentätt.

360-graders hölster med bältesklämma kan hängas i midjan när du spelar dina favoritsporter. När det finns ett samtal kan du snabbt koppla bort enheten från bältesklämman för att delta i samtalen.

USP: Fyra lager skydd

Kolla in på Amazon

6. Gcepls

Gcepls erbjuder dig en upprätt hållning i sitt premium läderhölsterbältesfäste. Du kan installera och ta bort din iPhone 6s Plus med extra komfort medan du pendlar eller går. Du kan rotera bältesklämmans vridning, som kan rotera 360 grader.

Den magnetiska förslutningen av detta bältesklämhölje håller din enhet på plats. Den snygga inredningen skyddar din telefon från sprickor och repor.

USP: Vertikalt hölsterklämfodral

Kolla in på Amazon

7. Aduro

Aduro presenterar ett gummibelagt texturerat hölster som skyddar din iPhone med sitt starka grepp. Rotera din iPhone 6s Plus när den är monterad i fodralet; fodralet låser din iPhone ordentligt, så oroa dig inte för en oavsiktlig nedgång när du vrider på telefonen. När någon ringer till dig tar du enkelt bort din iPhone från höljet.

USP: Gummibelagd struktur

Kolla in på Amazon

8. Eagle Case Line

Eftersom din iPhone 6s Plus har en 3D Touch-funktion erbjuder Eagle Case Line dig ett 3D Touch-kompatibelt skärmskydd med detta mycket skyddande bältesklämfodral. Detta eliminerar behovet av att köpa ett skärmskydd för din enhet.

Kolla in kontakterna som täcker telefonens laddnings- och hörlursuttag. När du inte använder de två portarna kan du använda pluggarna för att förhindra att skräp och smuts kommer in i portarna.

USP: Inbyggt 3D Touch-kompatibelt skärmskydd

Kolla in på Amazon

9. Inkapslad

Encased är ett av de ledande varumärkena i skyddsfodral för iPhones. Detta bältesklämfodral är exklusivt designat för Apples iPhones med storleken 5,5 ″. Encased fokuserar på två funktioner: praktisk och hållbarhet. För att göra det praktiskt har Encased installerat förstärkt klämma och mjuk finish.

För hållbarhet har Encased använt PCR-konstruktion med en halkfri mikrofinish och skärmskydd med upphöjd läpp.

USP: Soft touch finish

Kolla in på Amazon

10. Evocel

Evocel ger ett premiumbältesklämfodral till din iPhone 6s Plus. Det hårda yttre skalet håller telefonens yta ren från snitt, fläckar och repor. Tack vare sin slagtåliga och sammankopplade yttre fram- och bakskal är din iPhone 6s Plus extremt säker.

Bältesklämman är avtagbar och kan rotera 180 grader för enkel installation och borttagning av din iPhone. När du vill lägga din iPhone 6s Plus i fickan, ta bort bältesklämman eftersom det tar bort bulk.

USP: Avtagbar vridbar bältesklämma

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Loggar ut

Bältesklämfodral ger din smartphone det tuffaste skyddet. Dessa fodral är naturligt byggda robust för att skydda din telefon från allt ont och skada. För pendling och äventyr är bältesklämväskor de perfekta partnerna för din iPhone 6s Plus.

Du kanske vill hänvisa:

  • Bästa plånboksfodral för iPhone 6s
  • Bästa iPhone 6s Plus läderfodral
  • Dockningsstationer för iPhone 6s Plus
  • Bästa iPhone 6s Plus Clear-fodral

Vilket bältesfodral vill du köpa till din iPhone 6s Plus? Dela din feedback i kommentarsektionen.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found