Blogg

Bästa småbarnsappar för iPad och iPhone 2021

Barn i dagens digitala värld är naturligt benägna mot smarta prylar. Som föräldrar kan du dra full nytta av detta för att hjälpa din lilla att lära sig och utveckla grundläggande färdigheter samtidigt som du har kul. Naturligtvis är det viktigt att begränsa ditt barns skärmtid och tillgång till teknik, men rätt verktyg kan positivt forma deras utveckling. För att hjälpa dig har vi listat några av de bästa småbarnapparna för iPad och iPhone.

 1. Toddler Learning Game - EduKitty
 2. Kids Academy
 3. Baby Shark Bästa barnlåtar
 4. Papumba första ord för spädbarn och småbarn
 5. Math Kids
 6. Husdjur och djurljud
 7. Baby Flash-kort
 8. Djur för småbarn
 9. Roliga djurspel för barn
 10. Tozzle Lite

1. Toddler Learning Game - EduKitty

EduKitty är en bedårande virtuell katt som kan lära dina saker allt från former och färger till alfabet, siffror, alfabetljud och mer. Det finns 13 roliga inlärningsspel med en professionell instruktionsröst.

Dessutom finns det tre olika färdighetsnivåer, fyllda med färgglad HD-grafik, groovy musik, voice-over och ljudeffekter. Sammantaget ger det mycket roligt för barnen och stöder 12 olika språk som engelska, farsi, arabiska, spanska, franska etc.

Pris:  Gratis (Lås upp alla spel och ta bort annonser - 4,99 USD)

Ladda ner

2. Barnakademin

Kids Academy är en anmärkningsvärd pedagogisk app för tidiga elever. Det hjälper dig att förbereda ditt barn för framgång i förskolan. Den består av mer än 1300 pedagogiska spel, videor och utskrivbara.

Appen har matematik, skrivning, fonik och lässpel. Animerade flashcards och labyrinter ger mycket roligt i spelet. Din bebis kommer att lära sig mycket genom att sortera, klassificera och matcha spel.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

3. Baby Shark Bästa barnlåtar 

Presentera din bebis för rolig sång och dans med denna bedårande app. Den är full av de bästa och nyaste barn rim och dansvideor med den söta Pinkfong Baby Shark. Barn kommer säkert att älska den ljusa grafiken och ljuden.

Dessutom kan du spela offline-låtar för att lära dig ABC-fonik, siffror, former, djur och mer. Exklusivt nytt innehåll läggs till varje vecka för förskolebarn och barn att fortsätta utöka sitt lärande.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 3,99)

Ladda ner

4. Papumba första ord för spädbarn och småbarn

Den här pedagogiska appen är bra för att ditt barn ska lära sig ordförråd varje dag. Det låter unga elever upptäcka en värld av roliga och färgglada karaktärer. Det finns över hundra ord att lära sig, till exempel färger, djur, kroppsdelar, siffror och mer.

Dessutom finns det massor av spel som gör inlärningsupplevelsen rolig. Imponerande grafik i kombination med de lättanvända funktionerna gör den här appen lämplig för barn mellan 1 och 5. Bäst av allt, den finns på mer än 15 språk.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Math Kids

Här är en matte-app som är vackert utformad för att ditt barn snabbt ska kunna ta upp siffror och räkna färdigheter. Det är perfekt för förskolebarn och dagis att börja lära sig addition och subtraktion.

Den har en massa roliga minispel som fångar nyfikenhet hos barn och odlar matematiska färdigheter. Vidare finns det flera funktioner som hjälper föräldrar att övervaka och observera barnets framsteg.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Husdjur och djurljud

Denna app har en mängd pussel, djurljud och minnesspel som kommer att underhålla ditt barn. Pusselbitarna är stora och lätta att flytta på skärmen.

Vidare är djurbilder bedårande och utformade för att göra barnen lyckliga. Det finns också en föräldrarsport för att förhindra att barn navigerar ut ur appen eller av misstag gör inköp. Det är gratis att prova, men ytterligare pusselpaket kommer till en liten avgift.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

7. Baby Flash-kort

Här är ett interaktivt spel för småbarn som hjälper dem att lära sig namnen på djur, mat, föremål, bokstäver och siffror. Det är en mycket interaktiv app med ljud- och videoljud från djur.

Den kostnadsfria appen finns på 13 olika språk. Du kan uppgradera och ha den betalda appen med ytterligare nio språk. Vidare har den stora ikoner, knappar, ord och bokstäver. Så det är lätt att använda för småbarn.

Pris:  Gratis (Flash-kort utan reklam - 4,99 USD)

Ladda ner

8. Djur för småbarn

Detta engagerande spel har sex scenerier som innehåller djur och överraskningar. Den iögonfallande grafiken gör det väldigt spännande att spela. Barn knackar på djur för att interagera med dem och höra deras ljud.

Det är kreativt och roligt för små barn. Samtidigt lär den dem om djur. Så det är särskilt användbart för förskolebarn och dagis. Utvecklaren lägger kontinuerligt till nya funktioner för att ytterligare förbättra appen.

Pris: Gratis (Lås upp fullständig version - $ 2,99)

Ladda ner

9. Roliga djurspel för barn

Kids Animal Puzzles har en stor samling pussel och aktiviteter. Den har mer än 40 fantastiska djurpussel i fyra kategorier, såsom gård, skogsdjur, insekter och tropiska fiskar.

Vidare består gränssnittet av en vacker lekplats med ett hoppslott och en gunga. Det finns också ett spel där barn kan mata en färgglad feniksfågel och knäcka påskägg. Det roliga ljudet och grafiken kommer säkert att engagera din baby.

Pris: Gratis (Lås upp allt innehåll - $ 2,99)

Ladda ner

10. Tozzle Lite 

Denna app hjälper till att utveckla barns motoriska färdigheter och former igenkänning. Den har mer än 40 pusselbilder som du kan välja mellan. Dessutom har appen testats av småbarn och förbättringar har gjorts för att säkerställa att det är roligt och enkelt för unga elever.

För att leka måste ditt barn helt enkelt trycka på Play-knappen och sedan dra och släppa pusselbitarna. Det finns också en pil som verkar hjälpa barn att slutföra pusslet om de fastnar. Det är särskilt tilltalande för barn från två år och uppåt.

Pris:  Gratis

Ladda ner

Summering!

Gillar du att använda appar och spel på din iPhone eller iPad för att hjälpa ditt barn att lära sig? Låt oss veta dina favoriter i kommentarerna nedan.

Du kanske också gillar det här:

 • Några supercoola interaktiva iPad-appar för barn
 • Bästa iPhone och iPad Science Apps för barn
 • Bästa barnappar för iPhone och iPad
 • iPhone och iPad-spel för barn

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found