Blogg

Bästa sträckningsappar för iPhone och iPad 2021

Sträckning bör vara en viktig del av din dagliga rutin eftersom det har många fördelar. Det har visat sig hjälpa till att lindra smärta, minska muskelsårighet, förbättra flexibilitet, lindra spänningar och undvika skador. Medan det finns många hälsoappar som erbjuder en mängd olika träningspass som hjälper dig att komma i form, låt oss kolla in några som är utformade för att vara mildare. Få böjning och böjning med dessa bästa stretch-appar för iPhone och iPad.

 1. Daglig träning Fitness tränare
 2. Simply Yoga - Heminstruktör
 3. Börja sträcka
 4. 5 minuters Pilates-träning
 5. StretchIt - Stretchklasser
 6. Kaia Backpain Relief
 7. Stretch & flexibilitet hemma
 8. Daglig konditionsträning - tränare
 9. Splits Training, Do the Splits
 10. Spåra yoga

1. Daglig träning Fitness Tränare

Spara några minuter på att arbeta på din kropp idag, och det kommer att tacka dig i morgon. Skaffa den här appen och börja din sträckningsresa med praktiska 5-30 minuters träningspass som passar både män och kvinnor.

Övningarna demonstreras av en certifierad tränare och riktar sig till alla större muskler. Dessutom integreras den med Health-appen för att visa hur många kalorier du bränner.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Helt enkelt Yoga - Heminstruktör

Denna yoga-app hjälper dig att bygga styrka och flexibilitet. Den har sex nivå-1-rutiner, med certifierade instruktörer som guidar dig genom varje pose. Det finns också strömmande yogakurser som du kan ställa in enligt ditt schema.

Det går i detalj om hur man övergår till olika positioner och påminner dig om att andas när du rör dig. Dessutom integreras den med Apple Health-appen för att ge dig en exakt representation av förbrända kalorier.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Börja sträcka

Om du vill förbättra din flexibilitet kommer den här appen att fungera som en coach och vägleda dig genom milda till måttliga sträckor på nybörjarnivå. Det kommer gradvis att förbättra din hälsa och rörlighet, även om du ägnar bara några minuter varje dag.

Den har enkla att följa instruktioner och grafik med en inbyggd timer. Slutligen kan du integrera dina data i Apple Health-appen för att övervaka och registrera dina träningspass och förbrända kalorier.

Pris: Gratis (Start Stretching Premium - $ 1,99)

Ladda ner

4. 5 minuters Pilates-träning

Pilates är ett utmärkt sätt att sträcka ut din kropp, öka flexibiliteten och öka kärnstyrkan för att komma i form. Denna app hjälper dig att bygga en rutin med bara 5 minuter varje dag.

Alla övningar har exakta beskrivningar och 3D-animationer som hjälper dig att få det rätt. Så det är perfekt för nybörjare, särskilt om du är pressad för tid. Det finns över 70 sessioner att arbeta igenom.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

5. StretchIt - Stretchklasser

Här är en stretching-app för iPhone och iPad som erbjuder målinriktade videoklasser för att förbättra din flexibilitet. Expertinstruktioner kopplas ihop med anpassade utbildningsrekommendationer, framstegsspårning och mer.

Det finns tusentals övningar, flöden och enkla instruktioner för alla åldrar och träningsnivåer. Du kan ytterligare påskynda dina framsteg med kurerade flexibilitetsutmaningar och ta bilder före och efter på vägen för att se dina framsteg.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

6. Kaia Backpain Relief

Om du lider av ryggsmärta kan den här appen hjälpa dig att hantera den hemma på bara 15 minuter dagligen. Det erbjuder hundratals övningar som har kuraterats och designats av läkare och hälsoexperter för smärtlindring.

Vidare har den intelligenta algoritmer som anpassar övningarna till din smärtnivå, smärtlokalisering och daglig feedback. Det kombinerar också olika rörelse-, förstärknings- och andningsövningar för att ta itu med de fysiska och psykologiska orsakerna till smärta.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Stretch & flexibilitet hemma

Från morgonuppvärmning till sänggåendet är den här iOS-stretchappen din följeslagare för en stark och hälsosam kropp. Det har rutiner för olika behov, till exempel för smärtlindring eller innan du kör.

Röst- och videoguiden säkerställer att du enkelt kan följa med och få rätt drag. Du kan till och med skapa dina egna träningsrutiner genom att byta ut sträckor, justera ordningen etc. Spåra också dina kalorier och vikt.

Pris: Gratis (Premium varje månad - 4,99 USD)

Ladda ner

8. Daglig konditionsträning - tränare

Få en snabb 5 till 10-minuters daglig cardio-rutin från ditt eget hem med den här appen. Den har en certifierad personlig tränare som visar övningar som piskar din kropp i form på nolltid.

Det minimala gränssnittet, komplett med video och timer, gör att du enkelt kan följa och förstå varje övning. Dessutom kan det fungera offline, så oavsett var du är kan du få din kropp att röra sig för din hjärthälsa.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Splits-utbildning, gör split

Sträck dig fram till en fullständig delning med den här appen, vilket hjälper dig att gå steg för steg på bara 10 minuter varje dag. Den har en blandning av statiska och dynamiska delar som hjälper dig att förbättra flexibiliteten och uppnå resultat snabbare.

Det är en idealisk träningsapp för alla som gillar dans, balett, gymnastik eller kampsport. Kom närmare golvet eftersom splittringar förhindrar skador, ökar muskelstyrkan, lindrar muskelstyvhet och ger dig bättre cirkulation.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - 5,99 USD)

Ladda ner

10. Spåra yoga

Integrera yoga i ditt liv med de mjuka stretchklasserna i den här appen. Den har sessioner som samlats av experter för att möta dina specifika behov, som viktminskning, förbättrad flexibilitet etc.

Du kan ställa in veckomål och spåra dina framsteg och samla märken under vägen för att hålla dig motiverad. Det har något för alla dina hälsobehov, från stressavlastning och yoga för att bekämpa depression, för att resa yoga och matsmältningsstimulerande rutiner.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

Summering!

Är du redo att bli flexibel med dessa stretching-appar för iPhone och iPad? Kom ihåg att dela din erfarenhet med oss ​​i kommentarerna nedan. Och om ditt fitnessmål är att klippa några centimeter från din midja, kolla in vår sammanfattning av de bästa viktminskningsapparna.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa bantningsappar för iPhone och iPad
 • Bästa meditationsappar för iPhone och iPad
 • iPhone-träningsappar för kvinnor
 • Bästa kaloriräknare för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found