Blogg

Bästa iPhone SE skärmskydd i härdat glas 2021

Den nya iPhone SE är ganska imponerande i funktioner som liknar Apples flaggskeppsenhet, iPhone 6s. Den signifikanta skillnaden mellan de två är skärmstorlek och 3D Touch. Bortsett från dessa två förblir allt detsamma. Även om iPhone SE inte har 3D Touch betyder det inte att det behöver inget skydd. Förresten, iPhone-skärmar är mycket dyra än du kan tro. Så det är bättre att få ett av de bästa skärmskyddet i iPhone härdat glas.

1. ÖVERSIKT

Det är bättre att skydda skärmen på iPhone SE med bästa hårdhet i klassen. Det är därför Uppercase härdat glasskydd finns på den här listan. Den har 9H-hårdheten, som ligger strax under diamantens hårdhet vid 10H. Det ser till att enhetens skärm förblir intakt från kraftiga fall och låter inte damm eller smuts fastna vid den.

USP: Klassens bästa hårdhet

Kolla in på Amazon

2. OMOTON

Människor missförstår tjocklek som hårdhet. Det är inte alltid sant. För att bevisa det är Omoton härdat glasskydd det perfekta exemplet. Den är bara 0,23 mm tjock, men den är nästan lika hård som en diamant med 9 H hårdhet.

Limet behandlas perfekt för att se till att det inte lämnar någon bubbla medan du installerar det på din iPhone SE. Slutligen kommer den med två kvantiteter inuti lådan.

USP: Laserskurna mått

Kolla in på Amazon

3. Maxboost

Om tjockleken på Omoton inte imponerade på dig har vi Maxboost härdat glasskydd, som är världens tunnaste skärmskydd. Den är bara 0,2 mm tjock och den är tillräckligt stark för att skydda skärmen på din iPhone SE.

Bortsett från det har den ett klarhetsförhållande på 99,9%, vilket nästan är nästan inget skärmskydd alls. Slutligen finns det olika kvantitetsalternativ tillgängliga när du skriver detta.

USP: tunnaste 0,2 mm härdat glas

Kolla in på Amazon

4. JETech

Till skillnad från Maxboost och Omoton är JETech härdat glasskydd lite tjockare. Den är 0,33 mm tjock och har en hårdhet uppmätt vid 9H. Dessutom är det mycket lyhört för beröring, utmärkt transparens och känns nästan osynligt på din iPhone SE. Dessutom håller den också fingeravtryck, damm och smuts borta från att sätta sig på skärmen.

USP: Hög respons och hög transparens

Kolla in på Amazon

5. Kraftteori

Det är allmänt accepterat att en iPhone ger utmärkt återförsäljningsvärde. En väl underhållen enhet kan dock tjäna dig några extra dollar. Och för att underhålla din iPhone, här är en hemlighet: Power Theory glas skärmskydd för iPhone SE. Detta skärmskydd har japanskt Asahi härdat glas för att skydda din telefon från smuts, repor och sprickor.

För perfekt och bubbelfri installation, använd Power Theory-verktyget för perfekt inriktning. Ditt paket kommer att levereras med två glasskärmskydd och andra nödvändiga föremål. Power Theory ger dig 9H-klassificering av hårt glas för att skydda enhetens främre kamera, ALS och närhetssensorer.

USP: Kristallklar transparens

Kolla in på Amazon

6. Tech Armor

Som namnet antyder är Tech Armor ett premium ballistiskt härdat glasskydd. Den exakta laserskärningen av glaset passar perfekt på iPhone SE. Dessutom har den 99,99% HD-klarhet, vilket är som att inte ha ett skydd alls.

Bortsett från det är det mycket enkelt att installera utan att lämna någon bubbla på skärmen. Slutligen är det också reptåligt.

USP: Premiummaterial & expertdesign

Kolla in på Amazon

7. Supershieldz

Supershieldz har tillverkat detta härdade glas av högsta kvalitet med 100% bubbelfria lim som säkerställer enkel applicering utan att lämna några rester. En uppenbar funktion hos detta skärmskydd är dess 99,99% HD-klarhet, vilket ger dig original touch-upplevelse.

För att skydda din pekskärm har skärmskyddet 9H stark hårdhet som sparar telefonens skärm från repor. Denna film är tre gånger starkare än vanliga skärmskydd. Missa inte de hydrofoba och oleofoba beläggningarna som håller svett och oljiga rester borta.

USP: Livstidsgaranti

Kolla in på Amazon

8. Mr. Shield

Mr. Shield erbjuder dig tre delar skärmskydd i härdat glas, som är perfekt kompatibla med din iPhone SE. Dess HD-klara ballistiska glas undrar på din telefonskärm, som är väl skyddad mot höga slag och repor. Kontrollera dessutom dess imponerande ythårdhet på 9H för att ge bättre hållbarhet och reptålighet.

En viktig höjdpunkt i Mr. Shields film är laserskuren precision med polerade rundade kanter. Du kommer att njuta av dess 99,99% HD-klarhet och imponerande pekskärmsnoggrannhet i din dagliga interaktion.

USP: Ballistiskt glas

Kolla in på Amazon

9. HPTech

Detta skärmskydd har 0,33 mm tunnhet och lovar full kompatibilitet med pekskärmskänslighet. Det är något mindre än den faktiska storleken på din enhet för att fungera med nästan alla fall. Du får också livstidsgaranti för att säkerställa att du är nöjd med produktkvaliteten.

USP: Bra kundsupport

Kolla in på Amazon

10. RKINC

RKINC presenterar ett högupplöst skärmskydd i härdat glas som har 99,9% transparens som ger dig maximal naturlig tittarupplevelse. Det är bra för dina ögon och din smartphone också. För att bibehålla känsligheten på pekskärmen har RKINC tillverkat detta glas med en tjocklek på 0,3 mm, och ändå är glaset pålitligt och elastiskt.

9H-ythårdheten gör den mycket hållbar och reptålig. Kontrollera den oleofoba beläggningen som minskar fingeravtryck och andra fläckar.

USP: Naturlig tittarupplevelse

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Avslutar

Jag betonar alltid skyddet av pekskärmen när du köper en smartphone. Skärmen är ansiktet på vilken smart enhet som helst, och om ansiktet är fläckigt blir din enhet ful. För din vackra iPhone SE är högkvalitativa skärmskydd viktiga tillbehör. Så vilket skärmskydd ska du köpa till din iPhone SE?

Du kanske också vill läsa:

  • Bästa iPhone SE billaddare
  • Bästa iPhone SE-fodral
  • Plånboksfodral för iPhone SE
  • Bästa iPhone SE-dockningsstationer med högtalare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found