Blogg

5 bästa iPad Mini-fodral 2021

Apples standard iPad Mini SmartCover gör ett utmärkt jobb för att hålla din iPad Mini säker. Det är vad skärmen gäller. Om du blir överväldigad eller överraskad av SmartCover, bör du komma ihåg att det inte är "fullständigt skydd". Inget brott, men Apples SmartCover är inte en bra affär för $ 40. Marknaden är översvämmad med många fodral för iPad Mini. Du skulle förmodligen hitta en från alla stora märken som Otterbox (som har en Defender-serie för iPad Mini) eller Case-Mate. Vi har dock siktat på en handfull iPad mini-fodral som uppfyller våra regler för iPad mini.

1. Ztotop

Letar du efter ett elegant foliofodral till din iPad Mini? Ztotop borde vara ett ganska bra alternativ.

Omslaget är tillverkat av högkvalitativt syntetiskt läder och har en stor framficka som gör att du kan förvara kort och kontanter säkert. Med det mjuka innerfodret kan det också absorbera stötar.

Med de två halkspåren kan du titta på handsfree media. Dessutom kommer Ztotop iPad Mini-fodral i åtta vackra färgalternativ inklusive brunt, svart, rött och mer.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

2. OtterBox DEFENDER SERIES

Är kompromisslöst skydd för din iPad Mini precis ovanpå din radar? Varför inte gå till OtterBox DEFENDER SERIES som har ett exceptionellt robust hölje.

Fodralet har tredubbla försvar som ger din surfplatta ett tillförlitligt skydd. Det bästa med detta omslag är dock att det inte ser skrymmande ut alls.

Sköldstativet gör att du får en bekvämare handsfree-upplevelse. Dessutom erbjuder det inbyggda skärmskyddet extra skydd för den stora skärmen.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

3. Elegant val

Elegant Choise är utformat för att vara ett snyggt skyddande fodral. Precis som DEFENDER SERIES har den också tredubbla lager av struktur för att motstå stötar.

Den halksäkra utsidan ger det välbehövliga greppet, medan de lyhörda knapparna ger taktil feedback.

Dessutom har den ett inbyggt stativ för att förbättra din handsfree-upplevelse. Dessutom kommer Elegant Choise skyddshölje i sju attraktiva färgkombinationer.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

4. Dteck

Vad sägs om att välja ett fängslande designerfall till din surfplatta? Dteck är vackert designad och finns i massor av livfulla färger med underbara mönster. Så, om du letar efter en showpropp, behöver du kanske inte titta bortom.

Väskan är huggen i mjukt PU-läder och har en slät inredning för att motstå mindre stötar. Med stativfunktionen kan du använda frontluckan för att placera surfplattan i liggande läge för att se filmer bekvämt. Dessutom har detta folio-fodral också tre kortplatser och en pengarficka.

USP: Attraktivt mönster

Kolla in på Amazon

5. JETech

Om du vill presentera din iPad Mini ett tunt fodral, prova JETech. Väskan ser ganska kompakt ut och sitter tätt runt surfplattan.

Utsidan i PU-läder känns behaglig att ta på och erbjuder också förbättrat grepp. Med det robusta datorhöljet kan det också uthärda oavsiktliga fall.

Magnetstängning stöder automatisk viloläge / väckning för att förlänga batteriets livslängd på din surfplatta. Dessutom finns JETech i sju förtrollande färgalternativ som blå, grön, svart och mer.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens! Jag tror att du har tyckt om att utforska iPad Mini-fodralet med mig.

Ditt val?

Så det är din tur nu att berätta om ditt favoritfodral för iPad. Berätta om det också om du vill inkludera något fall i ovanstående sortiment.

Missa inte också nedanstående sammanställningar:

  • Bästa 12,9-tums iPad Pro-fodral
  • 12,9-tums iPad Pro-tangentbordsväskor
  • Bästa 12,9-tums iPad Pro Folio-fodral
  • Bästa 9,7-tums iPad-fodral

Vilken är din favoritproducent för iPad-fodral och varför? Dela gärna dina tankar i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found