Blogg

Konstigaste iPhone- och iPad-spel 2021

Efter att ha njutit av actionspel och blötlagt av RPG-spelets ära, har jag nu satt mina ögon på att titta på de 10 konstigaste iPhone-spelen för att ta mig ur den monotona världen. Är du också redo att ta ett steg med mig? Jag har valt dessa spel främst baserat på deras unika koncept och förmågan att erbjuda massor av oändligt kul. De kanske inte är så krävande som några av de mest fruktansvärda zombiespelen du kanske har gått efter, men de har mer än tillräckligt för att liva upp din spelupplevelse. Nog prata, låt oss simma över för att hitta en speciell som sätter slutspelet på en lång roll!

# 1. Steppy Pants

Har du någonsin lagt händerna på en gångsimulator? Testa den här för att hitta hur cool den verkligen kan vara! Med många utmaningar och odds fortsätter att dyka upp då och då kommer du att ha en rolig tid genom hela spelet.

Med ett fantastiskt gränssnitt i kombination med den vackra grafiken, skulle detta spel snart göra dig beroendeframkallande. Om du någonsin vill ha mer kan du dra full nytta av köp i appen för att låsa upp mer kraftfulla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Dan The Man

Dan The Man är ett spännande arkadspel som får dig att vilja mer. Med några fiender och chefer att möta kommer du alltid att ha en ny utmaning att korsa. Vill du utrusta dig med mer kraft? Du kan också uppgradera dina vapen för att göra dig oslagbar. Det är inte allt, det finns också ett alternativ att anpassa din karaktär så att den ser annorlunda ut.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Animering Throwdown

Animation Throwdown är ett fantastiskt kortspel! Den innehåller många kända karaktärer och stunder från välkända avsnitt som Bob's Burgers, Futurama, American Dad, King of the Hill, etc. Du måste samla karaktärskort och böta ditt kort perfekt.

Se till att skapa nya kombinationer för att överlista dina motståndare. För att förbli en dominerande kraft, fortsätt uppgradera och smälta dina kort för att få sensationella vinster. Vill du ha mer intensiv strid? Gå mot globala spelare för att visa upp din oöverträffade skicklighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Grumpy Cat's Worst Game Ever

Om du har spelat några av de värsta spelen och tycker att de mest var hemska, måste du prova det här spelet! Du får spela några minispel med Grumpy Cat i huvudrollen. Med en mängd olika alternativ tillgängliga kommer tristess aldrig att ha någon chans att krypa upp.

Spela så smart som möjligt för att få poängen för att förbli en dominerande spelare. Dessutom kan du också dela de roliga memerna från den griniga katten med din vän.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Regerar

Vad sägs om att ta rollen som en klok kung? "Regerar" är vad du behöver för att vässa dig och utveckla en fantastisk ledarskapsfärdighet. När du pratar om spelet måste du spela rollen som en smart kung som måste ta svåra beslut.

Med oändliga förfrågningar från olika fraktioner måste du hitta en fin balans. Eftersom vart och ett av dina beslut kan göra eller förstöra kungariket, har du varit extra försiktig när du hanterar olika situationer.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

# 6. Get Simulator Slöseri med utrymme

Gjort med monotona spel? Välj "Goat Simulator Waste of Space" för att få en riktig spänning i ditt spel. Som rymdget kommer du att ha en hel del saker som du kan utforska. Dessutom måste du bygga en fantastisk rymdkoloni genom att dominera alla. Snatch pengar från andra och njut av ett lyxigt liv.

Det oändliga utrymmet med underbara planeter kommer att göra dig extremt nyfiken på att veta om allt du stöter på. Med enkla kontroller kan du spela detta spel bekvämt, medan fascinerande grafik berikar den visuella upplevelsen.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

# 7. Eggggg: Plattformen Puker

Eggggg har ett löjligt roligt koncept. Gilbert har en enorm allergi mot ägg så mycket att när han äter börjar han kräkas mycket. Han är på väg att delta i födelsedagsfesten för sin vän, tillsammans med hur han måste använda sin kräkande kraft för att hålla sig vid liv i en brutal värld av cyborg kycklingar? Kan han överleva?

Med 21 galna nivåer av kräkningar har spelet fått mycket att hålla dig fast i timmar. Tack vare smidiga spelkontroller har du inga problem med att bemästra detta galna spel.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

# 8. Laser Kitty Pow Pow

Det enda ordet som perfekt kan beteckna detta snabba arkadspel är "Fantastiskt". Inför flera kraftfulla fiender får du ingen paus när du spelar spelet. Bara en blinkning och du är ur kroken!

För att stanna kvar i jakten, se till att låsa upp speciella kattlaserkrafter. Ännu bättre, du kan också skapa snygga katter med en attraktiv anpassning.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Korvförklaring

Redo att njuta av en nagelbitande kamp mot korv? Du måste vara på ditt absolut bästa för att besegra det. Annars kommer du att ha svårt att övervinna den stora korvens hårda utmaning.

Med 45 världskorvar var den fylld med allt du vill ge dig mycket glädje. Spelet med fantastisk 3D-grafik är spelet en visuell extravaganza.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Glad Oink

Har du en förkärlek för husdjursspel? Om ja, skulle Happy Oink vara värt att titta. En hjälplös gris, som knappt lever, kommer din väg. Hon har förlorat alla sina smågrisar och vänner, och det finns ingen som kan ta hand om henne. Kan du hjälpa henne att få tillbaka den förlorade mojo?

När du kommer i kontakt med den söta grisen och hjälper henne kommer hon gradvis lära sig att röra sig. Långsamt blir hon en söt vän till dig och börjar njuta av ditt sällskap.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Din favorit?

Så det är min favoritlista över galna spel! Förhoppningsvis gillade du att ta en titt på dem. Vilken har kastat dig över?

Du vill också utforska dessa spellistor:

  • Bästa RPG-spel för iPhone och iPad
  • iPhone och iPad Actionspel
  • Bästa Super Mario Run-alternativ
  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found