Blogg

Bästa iPhone SE, 5 eller 5 cykelfästen 2021

Cykelfästen för din iPhone 5, 5s och iPhone SE kan vara praktiska för många ändamål. Du behöver cykelfästen om du föredrar att spåra din cykeltur (eller använda GPS). Du behöver cykelfästen när du vill använda din iPhone som en actionkamera som spelar in din cykeltur. Ett bra cykelfäste kommer med mycket flexibilitet och håller din iPhone säkert på plats. Inte bara det, men ett fantastiskt cykelfäste skyddar också din iPhone från väder och vind: en mountainbike-tur kommer att slå mycket damm och din iPhone måste vara säker.

1. CAW.CAR-tillbehör

Vad som gör "CAW.CAR Accessories" cykelfäste så praktiskt är det justerbara greppet med 360 ° rotation som gör att du säkert kan justera din iPhone till önskad vinkel för en mer bekväm upplevelse. Den levereras med gummiklämma med silikonbälten som håller fast din enhet utan repor. Banden lindar säkert fyra hörn på din enhet så att den förblir intakt på sin plats. Den är väldigt robust och kan skydda din smartphone från mindre stötar. Du får problemfri tillgång till alla portar och knappar.

USP: Justerbart grepp

Kolla in på Amazon

2. IPOW

IPOW är ganska lätt och erbjuder säker låsmekanism som håller din iPhone stabil och säker. Fjärilsbanden i silikon skyddar också iPhone från grunden. Högkvalitativt material gör det mycket hållbart.

Du kan rotera bandet 360 grader för att få en bättre betraktningsvinkel. Det är perfekt, särskilt när du använder en app för att navigera. Dessutom kommer Ipow med livstidsgaranti.

USP: den säkra låsmekanismen

Kolla in på Amazon

3. Widras

När jag köper ett cykelfäste är den kvalitet som jag ser till att kontrollera den stötdämpande designen. Jag har hittat Widras ganska solid när det gäller att sprida slag. Det betyder att din smartphone kommer att förbli säker även på en ojämn väg.

Detta cykelfäste passar säkert till alla motorcyklar och cyklar. Du kan använda den med smartphones som är upp till 3,5 tum breda.

Den är gjord av högkvalitativt ABS-plast och silikonmaterial. På grund av den hållbara konstruktionen har den styrkan att hålla länge.

USP: Bumpabsorberande design

Kolla in på Amazon

4. Fyrlås

Quad Lock är ett robust cykelfäste för din iPhone 5, 5s och iPhone SE. Den levereras med tvåstegs låsmekanism som håller din enhet säkert mot din cykel. 3M VHB-lim kan fästa vid de flesta plana, icke-porösa ytor som plast, glas och metall. Det är perfekt för att navigera via GPS eller spåra din resa.

Med det slagtåliga TPU-materialet och det mjuka mikrofiberfodret är det mycket skyddande och hållbart. Satsen består av cykelfäste pro, det tunna & skyddande fodralet för iPhone 5 / 5s / SE, väderbeständigt poncho för iPhone 5 / 5s / SE & monteringshårdvara.

USP: En tvåstegs låsmekanism

Kolla in på Amazon

5. Mengo Lumi

Mengo Lumi cykelfäste levereras med en mycket användbar funktion som kallas glow-in-the-dark-funktionen som ger upp till två timmars belysning med bara 15 minuters laddning. Det glödande ljuset blir till stor hjälp, särskilt i svagt upplysta miljöer. Den passar alla enheter med 4-6-tums skärmen.

Tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial, cykelfästet är mycket hållbart. Det håller din enhet säkert på plats. Du kan enkelt glida enheten in eller ut ur fästet.

USP: Glow-in-the-dark-funktionen

Kolla in på Amazon

6. Bestrix

Bestrix cykelfäste ger fullständig åtkomst till alla funktioner på din iPhone. Till exempel kan du enkelt komma åt alla knappar, portar och hörlursuttag. Det stötdämpande materialet skyddar din enhet från stötar.

Super praktisk kul- och hylsdesign ger justerbar 360-graders rotation. Den levereras med två silikonband så att du säkert kan fästa hållaren. Clip on och off design gör att du enkelt kan installera och ta bort den från hållaren.

USP: Stötdämpande material

Kolla in på Amazon

7. Ströva omkring

Roam cykelfäste är precis vad du ska använda för att hålla din enhet säkert och njuta av att spåra din resa. Det håller din iPhone ordentligt på plats och ger utmärkta betraktningsvinklar. Det har skapats med det hårda plastmaterialet. Den robusta konstruktionen tål lätt chock. Silikonnät förstärker styrkan och ger mer säkerhet.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

8. Mongoora

Mongoora cykelfäste har ett imponerande utseende och gör det extremt bekvämt att hålla i enheten. Det har färdigställts med högkvalitativ plast och metall. På grund av den solida designen kan den enkelt säkerställa påverkan. De tre silikonfjärilsbanden ger mer säkerhet. Eftersom den är lätt kan du bekvämt bära den.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

9. Okra

Detta cykelfäste för iPhone 5 / 5s passar nästan alla telefoner. Om du någonsin vill uppgradera din iPhone behöver du inte köpa ett annat cykelfäste efter att ha haft det här. Justera bara skruven och montera den på nästan alla cykelstänger utan att behöva oroa dig för greppet. dra åt den för maximal säkerhet.

När vi pratar om iPhone-skyddet är silikonbanden mjuka på enheten men tillräckligt täta för att hålla den på plats. Oavsett hur ojämn väg du tar är din iPhone säker och säker medan den är på fästet.

USP: Passar nästan alla iPhone

Kolla in på Amazon

10. iOttie

Vad som gör iOttie till en av de finaste cykelfästena på marknaden är möjligheten att låta dig installera och ta bort din iPhone med största lätthet. En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta cykelfäste är den fullt justerbara designen. Därför kan du placera din smartphone både i liggande och stående läge för att få förbättrad betraktningsvinkel under navigering.

Med tillstånd av den robusta konstruktionen; det kan sprida påverkan. Vaggarmarna passar sömlöst till enheter och håller dem säkra. För att säkerställa att den förblir stadig täcker den tre hörn. Dessutom kan du välja detta högkvalitativa cykelfäste i tre färger; svart, indigoblå och elektrisk kalk.

USP: Justerbara vaggarmar

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Så vilket cykelfäste har du valt för att göra din åktur till en härlig upplevelse? Det skulle vara fantastiskt att veta namnet och de kvaliteter som har imponerat på dig.

Förmågan att hålla din enhet säkert och ge optimal synvinkel gör att dessa cykelfästen sticker ut. Dessutom har de en kompakt design och tål lätt chock.

Du skulle vilja titta på:

  • Bästa iPhone 5 / 5s bilfästen
  • iPhone 5 / 5s billaddare
  • Bästa biltillbehör för iPhone
  • Bästa iPhone Power Banks

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found