Blogg

Bästa iPhone-appar för att skapa fantastiska videor 2021

Är du villig att skapa fantastiska videor för att släppa loss dem på sociala webbplatser eller bländande filmer som kan avundas även för Hollywood-regissörer? Du har snubblat på rätt inlägg för att träffa de bästa iPhone-apparna för att skapa högkvalitativa videor och filmer. Fylld med nya åldersfilter, omedelbara effekter och avancerade verktyg, tillhör sådana tillverkare en elitlista, till stor del tack vare den överlägsenhet de skryter med. Det mest intressanta med dessa videoproducenter är möjligheten att låta dig skapa fantastiska flicks. Är du redo att ta dem med på ett prov? Låt oss hoppa över!

1. Animoto Video Slideshow Maker

Den här har grundats för de människor som vill skapa roliga videor utan att lägga mycket ansträngning. För att komma igång väljer du bara videon, väljer en ny videostil, lägger till en låt så är du klar.

Med mer än 50 videostilar att välja, har du gott om alternativ för att skapa en vacker video som kan locka mycket uppmärksamhet på sociala nätverk. Det finns hundratals låtar i musikbiblioteket, som du kan använda i enlighet med filmens speciella koncept.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Magisto Video Editor & Movie Maker

Vad jag verkligen gillar med Magisto video maker är möjligheten att automatiskt förvandla dina foton och videor till minnesvärda videohistorier. Det gör det enkelt att redigera videor. Allt du behöver göra är att välja din videoredigerare, och den kommer automatiskt att använda ansiktsigenkänning, lämpliga videofilter och effekter samt smidiga övergångar. Den har ett omfattande musikbibliotek för att enkelt lägga till musik i din video.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Adobe Premiere Rush för video

Adobe Premiere Rush är extremt populärt bland YouTubers, som måste mata sina kanaler kontinuerligt med utmärkta videor. Du kan spela in, redigera och dela dina videor online var som helst. Med sina fantastiska verktyg är det snabbt och enkelt att skapa professionella videor.

En gratis app låter dig exportera tre videor; För mer export måste du uppgradera till en premiumversion. Med den här appen kan du spela in videoklipp av hög kvalitet på din iPhone. Dra sedan och släpp din video, ljud och grafik för att ge en sista touch. Använd intuitiva verktyg för att justera ljud, förbättra färg, lägga till titlar, röstöversikter och mer.

Njut av kreativ flexibilitet med fyra video- och tre ljudspår. Inbyggda mallar hjälper dig att ändra färger, storlekar, teckensnitt och mer. Din video är ofullständig utan fantastiskt ljud. Och för att lägga till högkvalitativa ljudeffekter ger Adobe Premiere dig avancerade verktyg som drivs av Adobe Sensei artificiell intelligens. Dessa verktyg kan balansera ljud, minska buller och spela in röstöversikter.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

4. Videolicious

För att skapa kvalitetsvideor med önskad bekvämlighet och hastighet skulle du verkligen vilja ha Videolicious. Med den kan du snabbt slå samman foton, videor och musik för att skapa en imponerande video.

Det finns några filmfilter för att omvandla videokvaliteten direkt. När du har skapat videon kan du förhandsgranska den för att säkerställa att den är upp till uppgiften innan du släpper loss den på sociala appar.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Actionfilm FX

Om du vill lägga till Hollywood FX till dina videor på din iPhone skulle "Action Movie FX" vara ett elegant val. Den har sju lysande Star Wars FX upplysta av samma artist som hade gjort den anmärkningsvärt framgångsrika filmen.

Dessutom låter det dig också dela dina filmer som en GIF på Facebook, Instagram och Twitter. Om du vill ha ytterligare FX för att få mer action till dina filmer, gå till premiumpaketen.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. 8mm vintagekamera

Det finns massor av saker du kan göra med den här appen. För det första låter det dig spela in video med livefilter tillämpade. Så precis som hur du kan använda livefilter i appkamera-appen för att klicka på foton, låter 8mm dig använda livefilter på videor som du tar med appen.

Det finns sju typer av linser du kan välja mellan och 10 typer av filmeffekter. Kombinationen ger cirka 70 olika typer av utseende för din video. Lägg till möjligheten att dekorera din film med teman och ljudspår, och det gör 8mm Vintage Camera till en fascinerande videofilter-app.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

7. iMovie

Apples iMovie är en av de bästa apparna för att skapa filmer av högsta kvalitet. Med de avancerade verktygen gör det mycket enkelt att göra bra flicks. Det finns 14 fantastiska trailermallar som låter dig göra en utmärkt trailer för din kommande blockbuster.

Beroende på ditt behov kan du enkelt anpassa filmstudios logotyper, rollnamn och krediter. Den har tio filter för att förbättra videokvaliteten direkt.

Pris:  Gratis

Ladda ner

8. FiLMiC Pro

"FiLMiC Pro" är en av de finaste apparna för videotillverkare för iOS-enheter. Med flera högkvalitativa verktyg och filter ger det dig den bekvämlighet som behövs för att skapa en fantastisk video.

Justera snabbt inställningarna efter inspelning och dela din kreativitet med dina vänner via Facebook, Dropbox. Med snabba bildhastigheter, fullständiga manuella kontroller för nyans, exponering, ISO, slutartid, fokus och några olika upplösningar samt bildförhållanden hjälper det dig att skapa en förstklassig film med optimal lätthet.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

9. Film ser ut

Vill du göra nästa Hollywoodfilm? Filmutseende kan vara ett utmärkt alternativ för att hjälpa dig att skapa en magnifik film. Den berömda filmen ser ut inspirerad av favoritfilmer som ger din flick en avgörande fördel.

Det finns så många som 40 imponerande utseendeeffekter för att omedelbart förbättra dina videokvaliteter. Den har också ljusstyrka och styrka för att enkelt justera effekten.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. Pinnacle Studio

Pinnacle Studio är perfekt för att skapa out-of-the-box-filmer. Några mycket effektiva verktyg gör det enkelt att redigera videor. Med hjälp av montagemallar kan du skapa flerskikts 3D-animationer såväl som övergångar.

Att skapa attraktiva rörelsetitlar och grafik är mycket enklare med den nödvändiga kontrollen över färg, storlek, teckensnitt, text etc. För att göra fantastiska bildspel, helt enkelt panorera och zooma in dina foton. Om du vill få mer kreativitet i ditt sätt att göra filmer, kommer Pinnacle Studio att stå emot dina förväntningar med glänsande färger.

Pris: 12,99 USD

Ladda ner

Avslutar…

Saknas en av dina video- eller filmtillverkningsappar i listan? Låt oss veta det i kommentarerna.

Du kanske också vill läsa:

  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Så här kombinerar du foton på iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found