Blogg

Bästa Apple Watch News Apps 2021

Med din Apple Watch som sitter direkt på din handled kan du bekvämt skanna igenom nyheter och ta reda på vad som trender över hela världen. Tekniskt sett är det mycket lättare än att gräva fickan för att ta ut iPhone och sedan kika in i de heta berättelserna. Det är därför; Jag trodde att du skulle älska att titta på denna premiumlista över de bästa Apple Watch-nyhetsapparna. Vad som gör de bästa Apple Watch-nyhetsapparna ganska unika är att de enkelt håller dig uppdaterad. Du kan anpassa dem helt efter dina behov bättre. Med de anpassade varningarna förblir du uppdaterad om saker du vill ha en flik på.

1. CNN

Varje lista över toppnyhetsappar skulle vara ofullständig utan CNN! Med korrespondenter och byrårapporter från hela världen ger det mest tillförlitliga nyheter. Du kan också titta på CNN live på din enhet. Med anpassade varningsinställningar kommer du enkelt att hålla dig uppdaterad med nyheterna som intresserar dig.

Bläddra igenom fördjupade berättelser, fotogallerier och nyheter. Dessutom underhåller det dig med speciella CNN-serier och prisbelönta filmer.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. USA idag

För att hålla de hetaste nyheterna från USA och hela världen till hands, är "USA TODAY" mer än kapabel att uppfylla efterfrågan. Det bästa med den här appen är det snygga gränssnittet och det helt personliga nyhetsflödet. Det betyder att du inte behöver resa mycket för att hitta de historier du gillar att läsa.

Med tillstånd av de ständigt tillförlitliga nyhetsvarningarna låter appen ingen historia gå utanför ditt meddelande. Dessutom kan du uppgradera till premiumversionen av USA TODAY (2,99 USD / månad "för att använda den utan annonser.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Fox news

Förtjänst rankad som nummer sex i nyhetskategorin, "Fox News" har fått dig helt täckt. Appen ger full tillgång till dagens stora berättelser. Därför kommer du att kunna hålla koll på alla större rubriker.

Titta på videor på begäran för att få en djupgående inblick i en fråga. Dessutom kan du ställa in Fox News Radio och lyssna på podcasts från kända personligheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. ESPN

Om du vill ha en nyhetsapp med en enda sport, kom ihåg "ESPN". Använd den här appen för att få omedelbar tillgång till poängen från flera spel som fotboll, cricket, F1, NBA, NFL, tennis, golf, MLB, etc.

Ta en titt på trendhistorierna från dina favoritlag. Se den snabba sammanfattningen för att ta reda på hur hela matchen panorerades ut och vem som vände om saker och ting. Och med de snabba aviseringarna håller ESPN dig i takt med de senaste händelserna.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Flipboard

Flipboard är hemmet för allt du vill utforska! För att få ut mesta möjliga av appen och enkelt komma åt berättelserna du älskar att läsa kan du skapa Smart Magazine.

Du kommer direkt att få tillgång till dina topp nio smarta tidningar i den nydesignade hemmakarusellen. Läs nyheter från kända varumärken som The New York Times, CNN, The Washington Post, Forbes, Wired, National Geographic, Rolling Stone och mer.

Ännu bättre, du kan använda Flipboard i 25 lokala utgåvor inklusive specialversionerna för Indien, Australien, Brasilien, Kina och Turkiet och etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. AP-nyheter

Associated Press (AP) har alltid varit en pålitlig nyhetskälla globalt. Dessutom sprider byrån nyheter till andra lokala nyhetsbyråer, programföretag och nyhetsportaler över hela världen.

Du kommer snabbt åt de berättelser du gillar att läsa i ditt flöde. De anpassade nyhetsvarningarna låter dig aldrig missa de ämnen du tycker om att läsa. Få ut det mesta av ämnesnaven för att få djup insikt i alla nyheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Washington Post Select

"Washington Post" är den typ av nyhetsapp som ger omfattande täckning till de stora nyheterna. Så, om du har en förkärlek för analytiska berättelser, missa inte den här.

På grund av det rena gränssnittet gör det navigering super enkel. Appen levererar också smart samlade berättelser baserat på dina intressen, därför är allt du vill läsa bara en blick bort. Dessutom kommer du att kunna spara artiklar och justera textstorleken för att förbättra din läsning.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. NYTimes

NYTimes är en av de finaste nyhetsapparna för din Apple Watch. Det gör att du enkelt kan bläddra igenom nyheterna. Svep bara genom berättelser du vill läsa. Dessutom, om du vill läsa samma historia på en större skärm på din iPhone, använd Handoff eller tryck på spara för senare och lägg till den här nyheten i din personliga läslista.

Du kommer att lyssna på ljudserien och till och med anpassa favoritavsnitten. Det meddelar dig om stora utvecklingshistorier. Dessutom kan du helst finjustera den för att få meddelanden om de ämnen du gillar att läsa.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. News360

Du kan lita på "News360" för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna. Med den smarta personaliseringsfunktionen kommer du att kunna anpassa appen för att få åtkomst till önskade artiklar direkt.

Stödet för mer än 100 000 källor gör det enklare att spåra nyheter från hela världen. Dessutom kan du också släppa dina favoritberättelser i det sparade avsnittet för att komma ikapp med dem senare.

Tack vare realtidsmeddelanden varnar News360 så snart stora nyheter bryter in. Så det finns ingen chans att en stor historia saknar din radar.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Apple News

Eftersom Apple News är en inbyggd app har jag medvetet hållit den sist i listan. Det är en fullfjädrad och har alla ingredienser så att du kan hålla dig synkroniserad med de senaste händelserna. En av de anmärkningsvärda funktionerna i den här appen är mer personlig curation som gör det bekvämare för dig att komma åt dina favoritartiklar i ditt flöde.

Med hjälp av avancerad maskininlärning visar Apple News berättelser som du gillar att följa. Med hjälp av det snygga sidofältet kan du upptäcka nya kanaler och de ämnen du vill läsa.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Din favorit?

Så håll dig överst i nyheterna och håll dig uppdaterad om de senaste händelserna med dessa premiumnyhetsappar för watchOS! Har jag missat att inkludera någon berömd nyhetsapp på den här listan? Låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa Apple Watch Finance Apps
  • Väderappar för Apple Watch
  • Bästa Apple Watch Calculator Apps
  • Använd genvägar på Apple Watch (watchOS 7)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found