Blogg

Bästa News Reader Apps för iPhone och iPad 2021

Du får din dagliga dosering av aktuella frågor från tidningarna, men det är så gammalt. Du har fått den lysande nya iPad och du vet att det finns appar som levererar det hetaste och det senaste direkt på din surfplatta. Allt du behöver veta är rätt typ av nyhetsläsare som gör läsningen minnesvärd. Det var precis vad vi bestämde oss för att hitta. Det finns många fantastiskt utformade nyhetsappar för iPad. Vi har försökt att sammanställa en lista över de berömda och inte så populära (men lika imponerande) apparna. Nog skvaller? Gå över för att utforska de bästa nyhetsläsarapparna för iPad!

1. Amazon Kindle

Om du gillar att läsa rika artiklar och vill skapa en speciell samling av toppnyhetsläsarappar för iOS bör du inte missa "Amazon Kindle". Vad du än vill hålla reda på eller läsa kommer att finnas tillgängligt i smarta nyhetsflödet. Du kan välja mellan olika typsnitt för att öka din läsupplevelse.

Funktioner som X-Ray, Whispersync, Page Flip, Print Replica, flashcards berikar denna nyhetsläsningsprogram ytterligare. Dessutom är Kindle kompatibel med flera språk som engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska, portugisiska, förenklad kinesiska, spanska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Flipboard

Oavsett om du är en teknisk nörd, fitnessälskare eller fotograf eller någon som gillar att läsa nyheter / berättelser från ett brett spektrum av kategorier, skulle Flipboard helst passa in i din värld och hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med allt du älskar att läsa.

Med den dagliga utgåvan ger nyhetsappen en sammanfattning av viktiga historier. Du kan samla historier och spara dem i din personliga tidning. Du kommer att läsa berättelser från kända källor som BBC, The Telegraph, Forbes, Wired UK och mer. Ännu bättre, du kan också läsa den här appen i 25 lokala utgåvor.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Apple News

Apple News har blivit favoritnyhetsappen för många iOS-användare. Den innehåller nyheter från många toppkällor. Med den här appen kommer du att kunna läsa artiklar från olika kategorier som teknik, hälsa och fitness, politik. Nyhetsappen samlar berättelserna som du gillar att läsa. Det låter dig också spara berättelser och dela dem med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Google Nyheter

Google News är snabb och ett måste för dem som vill läsa artiklar från olika kategorier. Med den här appen kommer du åt täckning från 75 000 publikationer. Du kommer snabbt att bläddra igenom större rubriker. Du kan finjustera appens layout enligt de 60 landsspecifika utgåvorna. De personliga nyhetsavsnitten gör det super lätt att ta del av de saker som intresserar dig mest.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Feedly

Feedly är vad du behöver för att organisera, läsa och dela de nyheter eller information som du gillar mest. Med mycket intuitivt användargränssnitt ger nyhetsappen dig snabb åtkomst till olika nyhetskällor. Oavsett om det är affärer, politik, livsstil eller hälsa, kommer du att kunna utforska nyheter från ditt nischområde.

Eftersom den är ansluten till över 40 miljoner flöden, kommer du aldrig att ta slut på alternativ. Du kommer enkelt att dela dina favoritberättelser med dina vänner via Facebook, Twitter, Evernote, Pinterest, LinkedIn osv. Dessutom kan du lägga till dina favorithistorier till RSS och läsa dem senare.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Yahoo News

Med Yahoo News-appen kommer du snabbt åt alla större berättelser och håller dig uppdaterad. Ditt personliga nyhetsflöde består av nyheter från flera kända källor som Buzzfeed, Wall Street Journal, NPR, Bloomberg, Huffington Post och mer. Med de personliga ändringarna kommer du att hålla dig uppdaterad med alla de senaste händelserna. Du kan utforska ett antal ämnesbaserade diskussioner. Du kommer att delta i alla diskussioner och dela dina åsikter.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. News360

Med News360 tittar du på helt professionella och snyggt samlade nyheter presenterade i ett vänligt och välbekant gränssnitt. Med en speciell design för iPad ger News360 en trevlig läsupplevelse för nyheter.

Du kommer att utforska nyheter från mer än 100 000 källor. Med personaliseringssystemet kan du direkt få tillgång till den typ av nyheter du tycker om att läsa. Dessutom kan du spara dina favorithistorier för att läsa senare.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Ficka

Pocket är en enda plattform där du kan upptäcka intressanta nyheter, spara dem för att se senare och också dela spännande historier med andra. Tack vare den rena layouten kommer du att läsa artiklar utan några distraktioner. Du kan också anpassa appen efter dina önskemål.

De personliga rekommendationerna gör att dina favorithistorier är lättillgängliga. Med text-till-tal-funktionen kan du lyssna på alla artiklar. Taggar hjälper dig att organisera butiker med lätthet. Dessutom stöder appen ett antal språk som engelska, franska, spanska, kinesiska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Newsify

Newsify är en av de mest populära läsarna för nyheter, bloggar och RSS-flöden. Den enda funktionen som jag verkligen gillar i den här nyhetsläsar-appen är offline-läget som låter dig fånga med alla dina favoritberättelser även utan internet.

Det finns ett nattläge som gör det extremt bekvämt att läsa artiklar på natten. Du kommer att anpassa appen med olika teman. Det låter dig sortera berättelser efter nyaste eller äldsta. Dessutom kan du lägga till flera konton i den.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Reeder 5

Reeder 5 har alltid varit en förstklassig app för nyhetsläsare. Det som sticker ut är stödet för flera tjänster som Feedly, Feedbin, Fever, etc. Appen har flera teman för att göra din läsning bekvämare. Dessutom har Reeder 5-versionen också introducerat ett bioniskt läsläge.

Det finns också ett mörkt tema som gör att du kan läsa artiklar bekvämare på natten. Det imponerande användargränssnittet och med de lättanvända funktionerna gör att du kan läsa artiklar med den sinnesro du behöver. Dessutom låter appen dig dela historier via Facebook, Twitter, Instapaper och mer.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Det är allt!

Loggar ut

Så, vilken är din favoritnyhetsapp? Jag vet att du är bortskämd att välja. Men det skulle vara väldigt intressant att känna till ditt val. Låt oss dessutom veta vilka kvaliteter du vill se i en app för nyhetsläsare.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa applistor:

  • Bäst Läs det senare iPhone- och iPad-appar
  • Bästa Doodle-appar för iPhone och iPad
  • iPhone- och iPad-appar för artister
  • Bästa RSS Reader-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found