Blogg

Bästa tangentbord för Mac Mini 2018 [2021 Edition]

Jag vet att du precis har lagt händerna på den nya Mac mini och letar efter de nödvändiga tillbehören till den. Eftersom jag också är i samma båt kan jag berätta vad som kan ge ultimat lugn till din jakt. Bortsett från en förstklassig skärm, smart mus, behöver du också ett av de bästa tangentborden för din Mac mini 2018.

 1. Macally
 2. Anker
 3. Arteck
 4. Apple Magic Keyboard
 5. Nixeus Moda Pro
 6. Rii Mini K12
 7. iClever GK03
 8. Satechi
 9. Anne PRO 2
 10. Lucloud

1. Macally

Macally presenterar ett Bluetooth-tangentbord i full storlek för att göra det enkelt att skriva. Den har en låg profil design och sport taktil nycklar

Du kan ansluta detta tangentbord med tre enheter och växla sömlöst mellan dem. Det finns 110 tangenter inklusive 20 kortkommandon som är tillräckligt bra för att påskynda din skrivning. Den har också en siffertangent för att säkerställa att din datainmatning förblir snabb.

En anmärkningsvärd funktion är det fasta inbyggda batteriet som kan hålla i upp till tre månader enligt den genomsnittliga användningen av tre timmar varje dag. Den långa batteritiden gör det väl anpassat för din vanliga användning.

USP: Taktila nycklar

Kolla in på Amazon

2. Anker

Vill du ha ett ultrakompakt tangentbord för din Mac mini 2018? Den här från Anker verkar vara en bra insats.

Bluetooth-tangentbordet har en lätt design och påstår sig vara 30% mindre än ett traditionellt tangentbord. Huvudsakligen på grund av den lilla storleken kan du bära den bekvämt var som helst.

Med de responsiva tangenterna i matt finish kommer dina fingrar att tycka om att skriva. Den största höjdpunkten på detta tangentbord är dock möjligheten att leverera upp till 6 månaders batteritid.

USP: Ultrakompakt design

Kolla in på Amazon

3. Arteck

Mycket få prisvärda Bluetooth-tangentbord ser lika imponerande ut som Arteck. Jag gillar den snygga ergonomiska designen med knappar med låg profil. Tack vare användningen av rostfritt stålmaterial är det mycket hållbart.

Den halksäkra basen ger den mer stabilitet. Och med det starka batteriet är det tillräckligt bra för att hålla i upp till sex månader. Slutligen erbjuder företaget en pålitlig två års garanti på detta tangentbord.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

4. Apple Magic Keyboard

Om du är villig att sträcka ut din budget till förmån för ett premiumtangentbord, gå till Apple Magic Keyboard.

Magic Keyboard har ett professionellt utseende. Med de exceptionellt lyhörda tangenterna får du sömlös skrivupplevelse.

Vill du ha snabba spel? Piltangenterna i full storlek är grundade för att leva upp ditt spel.

På grund av saxmekanismen är tangenterna mer lyhörda. Kolla in det numeriska tangentbordet som gör att du enkelt kan hantera dina kalkylark.

USP: Saxmekanism för förbättrad stabilitet

Kolla in på Amazon

5. Nixeus Moda Pro

Hur kan du missa ett Bluetooth-tangentbord som lovar att erbjuda den bästa taktila feedbacken?

Nixeus Moda Pro kan vara ett värt val för de människor som vill stärka deras skrivhastighet. Tja, jag kan säga det eftersom jag har provat händerna på det här tangentbordet och tyckte att det var en ganska bra tillgång.

Utöver smidig typning är Moda Pro välbyggd och tål lätt regelbundna stötar. Det starka aluminiumchassit förstärker inte bara konstruktionen utan ger det också ett proffsigt utseende.

USP: Designad för att erbjuda snabb skrivupplevelse

Kolla in på Amazon

6. Satechi

Satechi har länge varit en av mina favoritproducenter av Bluetooth-tangentbord. De kvaliteter som jag alltid har uppskattat i sina erbjudanden är välbyggd design och mycket smidiga samt klickande tangenter. Och den här verkar ha fått alla egenskaper för att vara ditt långsiktiga perspektiv.

Det bästa med det här tangentbordet är att det samtidigt kan anslutas till tre enheter och låta dig växla mellan dem med lätthet. Det ger upp till 80 timmar arbetstid vilket är ett anständigt antal för normal användning.

Dessutom kommer Satechi i fyra snygga färger: rosa guld, silver, grå och rymdgrå.

USP: Förbättrade saxbrytartangenter

Kolla in på Amazon

7. iClever GK03

En största anledning att titta noga på iClever GK03 kan vara den bedårande ergonomiska designen. Kombinationen av högkvalitativt ABS-material och metall har förstärkt strukturen. Och med de väl placerade fyrkantiga tangenterna fortsätter du att skriva smidigt.

GK03 levererar upp till 90 timmars arbetstid efter fulladdning. Det trådlösa tangentbordet levereras också med en mus för att förbättra din produktivitet.

Utöver design och hållbarhet finns tangentbordet i silver- och rosaguldfärger. Dessutom erbjuder iClever 18 månaders ersättningsgaranti på den.

USP: Kombination av högkvalitativt ABS-material och metall

Kolla in på Amazon

8. Rii Mini K12

Jag gillar att använda pekplattan eftersom det hjälper mig att arbeta effektivt. Det är anledningen till att Rii Mini K12 lätt har fått mina ögon.

Detta trådlösa tangentbord har ett QWERTY-tangentbord och en stor pekplatta. Från vad jag har sett kan det stå upp till din uppgift beundransvärt.

Tangentbordet har 13 mm tjocklek vilket gör det till ett av de tunnaste på marknaden. När det gäller nycklar svarar de på att trycka ganska bra. Dessutom kan du använda Mini K12 inte bara med Mac mini utan också med iOS-, Windows-, Android- och Linux-enheter.

USP: Stor pekplatta

Kolla in på Amazon

9. Anne PRO 2

Så du är ute efter ett tangentbord som kan påskynda ditt arbete? GIve Anne PRO 2 seriöst ut.

Anledningen till att jag har hittat det här trådlösa tangentbordet så bra är att det har kvaliteten för att göra din skrivning vanlig. Med den helt anpassningsbara bakgrundsbelysningen kan du skriva bekvämt även i svagt upplysta miljöer.

Ytterligare en funktion som gör den idealisk för professionell användning - det robusta 1900mAh-batteriet. Slutligen är PRO 2 utformad för att fungera med både macOS och Windows.

USP: Anpassningsbar bakgrundsbelysning

Kolla in på Amazon

10. Lucloud

Inte alla billiga tangentbord klarar av den grundläggande efterfrågan. Men så är inte fallet med Lucloud (21,99 dollar) Bluetooth-tangentbord.

Den har en liten och tunn design som gör den mycket bärbar. Därför kommer din väska inte att det är obekvämt att bära tangentbordet.

Bortsett från den lätta vikten är knapparna bekvämare att trycka på. Och med de 12 snabbtangenterna kan du enkelt ta kontroll över volymen och musiken. Dessutom är Lucloud dammtät för att behålla sin glans länge.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens! Vilket är ditt bästa trådlösa tangentbord för Mac mini och varför?

Poängen…

Det är alltid bra att ha en mängd olika alternativ eftersom de gör det lite lättare att välja exakt vad du letar efter. Och jag är säker på att du äntligen har lagt händerna på rätt affär, eller hur?

Du vill också titta på dessa inlägg:

 • Bästa MacBook Pro-fodral
 • Så här ändrar du Apple ID på iPhone, iPad, Mac eller Windows
 • Byt Apple ID på iPhone, iPad, Mac eller Windows PC
 • Hur man ansluter Magic Keyboard till Mac, iPhone och iPad