Blogg

Bästa iPad-appar för att titta på filmer, videor och TV-program

Förutom att surfa på webben används iPad mest för att titta på filmer, TV-program och andra videor. I enlighet med sitt mål har iPad visat sig vara en av de mest populära enheterna för konsumtion av videoinnehåll genom åren. Miljontals användare söker aktivt, laddar ner / streamer videor - av filmer, TV-program eller annat videoinnehåll - på sin iPad. Ibland finns det naturligtvis möjligheten att använda AirPlay för att strömma direkt till Apple TV.

IPad har många appar redo att erbjuda dig otaliga timmar med strömmande videor. Dina favorit-TV-program, filmer och andra videor finns där uppe, redo att streamas via otaliga appar som är utformade för detta ändamål.

Medan några få tjänster erbjuder riktigt gratis filmer och TV-program som det lovas i reklammaterialet, finns det mestadels prenumerationsbaserade tjänster som erbjuder en av de bästa tjänsterna i denna sektor.

Bästa iPad-appar för att titta på filmer, videor och TV-program [Utgåva 2020]

# 1. Amazon Prime Video

"Amazon Prime Video" har inte bara gett en enorm konkurrens mot Netflix överhöghet utan hotade också att ta bort den numero-uno-positionen från den. Det erbjuder en magnifik upplevelse av att titta på toppfilmer och TV-program.

Du kan visa IMDB-data om skådespelare, låtar och trivia. Om du vill njuta av att titta på filmer även offline, ladda ner flicks. Kunder i USA får se videor som köpts eller hyrts på Amazon.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Youtube

“YouTube” är den absolut mest populära underhållningsappen. Du kan titta på dina favoritvideor, filmer och TV-program. Appen låter dig också upptäcka trendiga nyheter, sport, musik och mer.

Prenumerera på dina favoritkanaler för att snabbt få tillgång till deras senaste videor. Baserat på din tittarhistorik rekommenderar appen videor som du kommer att älska att titta på.

Du kan skapa din egen kanal, redigera videor och ladda upp dem. Dessutom stöder YouTube flera språk inklusive engelska, katalanska, kinesiska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, estniska, filippinska, finska, franska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Hulu

Alldeles intill Netflix finns Hulu, som är en hård konkurrent till den tidigare. Hulu har erbjudit en lika fantastisk uppsättning TV-program för sina abonnenter och rankas med rätta som nummer 2 i underhållningskategorin.

Det har ett stort bibliotek som innehåller nuvarande och tidigare säsonger från de berömda showerna. Dessutom får du tillgång till över 50 live- och on-demand-kanaler för att förbättra din medieupplevelse.

Du kan uppgradera till premiumversionen ($ 7,99) för en mer personlig upplevelse. Till exempel kommer du att skapa upp till sex profiler och till och med spåra dina favoriter.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. DIRECTV

Rankat som den sjunde mest populära underhållningsappen, DIRECTV är vad du behöver för att krydda din film. Det är den officiella appen för DIRECTV-tjänsten.

Med den här appen till ditt förfogande har du omedelbar tillgång till tusentals toppfilmer och TV-program. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är att den låter dig spela in dina favoritvideor och ladda ner DVR-inspelningar till din iOS-enhet.

Ännu bättre, du kan kolla vad som spelas på din TV och styra uppspelningen med lätthet. Med växlingsskärmsfunktionen byter du blixten från en enhet till en annan på ett ögonblick.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Netflix

Netflix är fantastiskt för att titta på filmer och TV-program. Baserat på vilken typ av objekt du tittar på rekommenderar den filmer till dig. Den familjevänliga underhållningen ger en säker tittupplevelse för barnen.

Du kan också ladda ner dina favoritfilmer för att titta på dem offline. Ännu bättre, det låter dig skapa upp till fem individuella profiler inom ett enda konto. Prova gratis i en månad innan du går till prenumerationsplanen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Tubi TV

"Tubi TV" är perfekt för att titta på toppfilmer och TV-program helt gratis. Du kan bläddra i kategorier upptäcka internationella blockbusters och dolda flicks. Det låter dig skapa och hantera din videokö enligt dina önskemål.

Om du av någon anledning måste sluta titta på filmen kan du enkelt hämta den från det du slutade. När nya videor läggs till varje onsdag fortsätter du att få ut det mesta av de bästa videorna.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Titta bara

JustWatch är grundad för att låta dig strömma dina favoritfilmer och videor. Du kan snabbt bläddra igenom filmer och TV-program för att ta reda på om de är tillgängliga. Med den nya tidslinjen kan du direkt komma åt de nyligen tillagda objekten. Du kan hitta spännande erbjudanden för att köpa och hyra TV-program. JustWatch finns endast i Storbritannien, Kanada, Australien, Brasilien, Tyskland och Nya Zeeland.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Spraka

Crackle från Sony finns inte någonstans nära toppen av spelet men det ger dig säkert några TV-program (inklusive Seinfeld) och mycket mer än så, det ger gratis filmer. Det finns on-demand tittar, och intressant, det finns ingen prenumeration här. Det skiljer sig från Netflix och Hulu där du måste betala för att strömma.

Crackle har uppenbarligen också några bra spec: HQ-videor, det finns AirPlay-stöd, och det innehåller några genrer som du kan välja mellan.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Google Play Filmer och TV

En av de bästa funktionerna i Google Play Filmer och TV är att den synkroniserar din underhållningsdos över iOS-enheter. Dessutom kan du titta på ditt innehåll på vilken HDTV som helst med Chromecast eller på Apple TV via AirPlay.

Du kan hantera biblioteket, ladda ner och titta på innehåll var som helst. Förutom dig kan fem andra medlemmar i din familj dela filmer, TV-program och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. CONTv

CONtv är en av de hetaste apparna för att titta på filmer och TV-program gratis. Du kan också komma åt originalprogrammering, smygtittar, kändisar och mer. Om du är ett stort fan av kultklassiker finns det många klassiska flicks som He-Man, Voltron, Masters of the Universe kommer att vinna dig. Det låter dig också strömma originalserier, paneler samt liveevenemang från Comic Con.

Pris: Gratis

Ladda ner

Vad är ditt val?

Alla dessa appar är bra för att titta på filmer och TV-program. Godkänt, Netflix och Amazon Prime Video har fått många fans, men andra appar har kvaliteten för att erbjuda dig massor av underhållning. Vilken av dessa underhållningsappar har vunnit dig? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa fotoredigeringsappar
  • Videoredigeringsappar
  • Bästa musikredigeringsappar
  • Bästa DJ-appar