Blogg

Hur man ringer ett WhatsApp-gruppsamtal på iPhone och Android

När Apple lanserade gruppsamtal i FaceTime tog WhatsApp detta som en utmaning och började sedan arbeta med den här funktionen för iPhone- och Android-användare. Chattklienten introducerade denna gruppsamtalsfunktion som en dos salter. Nu kan iPhone- och Android-användare göra gruppsamtal i WhatsApp.

För att göra gruppsamtal på iPhone och Android måste användare uppdatera sina enheter till den senaste WhatsApp-versionen. Metoden är ganska enkel. I några enkla steg kan du lägga till tre personer i gruppsamtalet. Således kan fyra personer prata med varandra genom att använda gruppsamtal på deras iPhone- eller Android-enheter.

Som nämnts ovan måste du uppdatera dina enheter till den senaste versionen av WhatsApp. När du är klar följer du stegen nedan. Kom ihåg att du kan ringa gruppljud och videosamtal på din enhet. Mitt i samtalet kan du också växla till ljud- eller videoläge.

Obs! Eftersom detta är en vanlig funktion för iOS och Android, förblir stegen desamma för båda enheterna.

Hur man gör gruppljud och videosamtal i WhatsApp på iPhone och Android

Steg 1. Starta WhatsApp på din iPhone / Android.

Steg 2. Välj sedan en enda kontakt och tryck på ljud- eller videosamtalsikonen högst upp till höger.

Steg 3. När personen tar upp ditt samtal kan du lägga till en annan person i den här gruppsamtalet genom att trycka på Plus-ikonen högst upp till höger.

Steg 4. Nu, från kontaktlistan, måste du lägga till deltagare. Sök bara i din kontakt och tryck på den. En popup visas där du uppmanas att trycka på knappen Lägg till .

Steg 5. När du trycker på knappen "Lägg till" läggs nästa deltagare till gruppsamtalet.

Genom att följa stegen ovan kan du lägga till ytterligare en deltagare (totalt 4) till ditt gruppsamtal.

Obs! Om någon kopplar bort samtalet kan återstående personer fortsätta med WhatsApp-gruppsamtalet.

Du kan besöka här: Hur man gör WhatsApp Group Videosamtal med upp till 8 personer på iPhone

Det är alla vänner!

Nu kan alla de fyra deltagarna (inklusive dig själv) prata med varandra i denna gruppsamtal. Observera att du är initiativtagaren till gruppsamtalet, men den andra personen kan också lägga till en kontakt till detta gruppsamtal.

Funktionen för gruppsamtal är inte begränsad till de WhatsApp-grupper som du kan ha skapat i appen. Du kan använda den här funktionen oavsett vilka grupper som är aktiva i appen.

Särskilt WhatsApp har nyligen tillåtit endast admin att skicka gruppmeddelanden på iPhone och Android. Denna funktion var dock exklusiv för de grupper som skapades i appen.

Ditt samtal…

WhatsApp har alltid varit en dynamisk chattklient eftersom det har introducerat användarvänliga funktioner med jämna mellanrum. Jag gillar särskilt integrationen av Siri för att skicka gruppmeddelanden på iPhone.

Du kanske också vill läsa:

  • Hur man spelar in WhatsApp-samtal gratis på iPhone
  • Hur man ändrar WhatsApp-språk
  • WhatsApp videosamtal fungerar inte
  • Hur man använder flera WhatsApp-konton på Mac och Windows PC

Vilken WhatsApp-funktion tyckte du mest om? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found