Blogg

Bästa basebollappar för iPhone och iPad 2021

Ge din passion för baseball ett enormt lyft genom att prova de här bästa baseballapparna för iPhone och iPad. Fortsätt vara uppdaterad med alla de senaste nyheterna, lära känna spelarnas ranking och prognoser och kolla in analysen från kända experter. Dessutom kan du också delta i spelet och spränga dina motståndare. Du kan skapa ett legendariskt spelarlag och träna dem för att vinna ligan. Vinn många fördelar och belöningar för att bli stjärnan för många. Dominera tävlingen för att nå toppen. Gå över för att upptäcka alla de fantastiska sakerna du kan göra med dessa bästa basebollappar för iPhone!

1. ESPN Fantasy

Den här är ett måste inte bara för ivriga basebollfans utan också för dem som har en stor passion för fotboll och hockey. Du kan skapa en exklusiv liga för att spela med dina vänner eller delta i den tillgängliga ligan för att spela med andra.

Det ger dig fullständig frihet att förbereda ett team i världsklass. Du kan redigera ditt lag, ändra uppställningen och till och med byta spelare. Lär känna spelarens ranking, projektion samt analys från Matthew Berry och andra kända experter.

Pris: Gratis, (ESPN + (månadsvis) - $ 4,99)

Ladda ner

2. CBS Sports Fantasy

CBS Sports Fantasy är en mycket populär app som täcker baseboll, fotboll och basket i ett rent paket. Du kan få spelarrankningar och prognoser från kända experter. Fortsätt vara uppdaterad med de senaste spelarnyheterna. Använd den fördjupade analysen för att få ett bättre perspektiv. Enkel teamhantering med live- och mock-utkast gör att den här appen är värd att ladda ner.

Pris: Gratis, (baseboll - $ 179,99)

Ladda ner

3. MLB.com At Bat

Klassad som den främsta appen för live baseboll, den här appen är den officiella appen Major League Baseball. Du kan hålla dig uppdaterad med nyheter, schema och statistik för spelare / lag. Du kommer också att lyssna på radiosändningen från vårens träningsspel.

Det finns ett stort arkiv för videobibliotek som du kan söka efter spelare, lag eller nyckelord. Du kan prenumerera på det och njut av att titta på MLB-spel från vårträning till världsseriens öppningsdag.

Pris: Gratis, (At Bat Premium - $ 2,99)

Ladda ner

4. Yahoo Fantasy

Betraktas som en av de bästa och allt i en fantasiapp, den här basebollappen är ett absolut odjur. Du kan snabbt växla mellan dina sporter och ligor. Välj de skickligaste spelarna i ditt lag och hantera dem smart.

Få de senaste poänguppdateringarna och bönnyheterna. Expertanalysen hjälper dig att få bättre insikt. Det är inte allt, du kan utarbeta en ny lista varje dag för att vinna pengar.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. MLB.com Home Run Derby 18

Det är det officiella hemmakörda derby-spelet från Major League Baseball och MLBPA. Du kommer att njuta av att spela klammerade stilrundor i enspelare. Det finns också ett derby-läge för flera spelare som baseras på det officiella derbyformatet för 2018.

Arkadläget är så glänsande som du någonsin kan föreställa dig. Slå på maximala hemmakörningar, krossa målen och MLBuck-bollarna. Och ja, delta också i multiplayer-derbies och dagliga turneringar för att vinna många belöningar för att klättra högst upp på stegen.

Pris: Gratis, (MLBucks-paket: 100 - 5,99 USD)

Ladda ner

6. MLB 9 Innings 18

MLB 9 Innings 18 har ett avancerat simuleringssystem som låter dig autoplay the action. Med hjälp av live-spelarsystemet ger det en verklig upplevelse.

Du får chansen att spela i alla 30 MLB-ballparkerna. Baserat på ditt mål kan du välja att spela ett aggressivt eller defensivt cricketmärke. Slutför utmaningarna för att vinna många belöningar.

Den har ett Live Player-system som visar den senaste spelarstatistiken och schemat för säsongen 2018. Dessutom kan du också lyssna på expert-för-spel-kommentaren.

Pris: Gratis, (stjärna - $ 1,99)

Ladda ner

7. Basebollstjärna

Baseball Star är en godbit att spela! För att komma igång kan du bygga ett robust team med bra spelare och leda dem. Ditt yttersta mål är att vinna Legend Championship.

Spelet låter dig välja både antal spel och omgångar. Den har fem ligor som Minor, Major, Master, Champion och Legend.

Det har ett utmaningsläge för att testa din stil som spelare. Dessutom håller appen dig laddad med gratis bonusar som spelarkort, föremål, spelpoäng och mer.

Pris: Gratis, (CP 250 - $ 1,99)

Ladda ner

8. Big Win Baseball

"Big Win Baseball" är ett fantastiskt basebollspel. Du får absolut frihet att skapa ditt drömlag som kan vara det bästa i branschen.

Förbättra din spelares skicklighet för att hålla dig före loppet. Öppna brons-, silver- och guldkortspaket för att få nya begåvade spelare i ditt lag. Lås horn med motståndare för att vinna massor av mynt och lukrativa priser. Dela dina prestationer med dina vänner via Facebook och Twitter.

Pris: Gratis, (portfölj med stora pengar - 9,99 USD)

Ladda ner

9. Tävla mot vimpel

Race to the Pennant är en superapp för att snabbt skanna igenom ditt favoritlags position. Det representerar ditt lags stående position i ligan mot andra lag i stapeldiagrammet. Detta gör det lättare att hitta hur bra eller dåligt ditt favoritlag presterar mot andra lag.

Appen är tillgänglig gratis med grundläggande funktioner, men om du uppgraderar till betald version; det erbjuder dig mycket mer. Om du är en hardcore baseball-fan är den här appen något du verkligen borde titta på.

Pris: Gratis, (Premium: Baseboll - $ 1,99)

Ladda ner

10. MLB Fan Quiz

 Jag installerade det här spelet på min iPhone. Jag lanserade den och knackade på Play Now, valde ett läge, valde en Avatar och jag tävlade mot en spelare. Varje frågesport har tio frågor. Varje fråga har fyra alternativ, och du måste välja rätt av dem. Totalt finns det över 1000 frågor med fler till varje dag. Du kan också föreslå dina frågor.

Det finns tre spellägen att välja mellan. Först finns det "Heads up" där du spelar en mot en mot en slumpmässig motståndare. Nästa är "Normal" -läget som har tio frågor, och du kan försöka slå din höga poäng här. Slutligen är "Survival" -läget det mest spännande. Här kan du fortsätta spela så länge du fortsätter att svara korrekt.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99)

Ladda ner

Avslutar

Det är dags att ta de här bästa basebollapparna för en snurr. Jag är säker på att de skulle lysa upp din spelupplevelse. Har jag missat några av dina favoritspel på den här listan? Låt mig veta det i kommentarerna.

Jag skulle rekommendera dig att kolla in dessa lika coola applistor:

  • Bästa Pokemon Go-alternativ för iPhone
  • Super Mario Run-alternativ för iPhone
  • Bästa iPhone och iPad Space Shooter-spel
  • Bästa Cricket-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found