Blogg

Bästa iPhone SE bumperfodral 2021

Inga fler rykten eller läckor, iPhone SE är nu officiellt. Även om beställningarna börjar den 31 mars 2016, tänkte vi förbereda dig lite tidigt. Det är anledningen till att vi har gjort en runda bästa bumperfodral för iPhone SE. Eftersom det bara är 4 tum i storlek är det mycket möjligt att släppa det lätt. Låt oss inte ta några chanser med den nya enheten och få ett fint stötfångarhölje för den innan den anländer. Titta bara på listan och gör ditt val.

1. Caseology

Caseology är ganska känd för sina snygga fodral för iPhone. Detta nya iPhone SE-skal är inte annorlunda. Fodralet skyddar inte bara telefonen utan också till sin skönhet. Äkta läder på baksidan passar perfekt med ramens metallfinish, vilket säkert är en iögonfallande bunt.

TPU- och polykarbonatmaterialet som är stötdämpare kommer att ta hand om din enhet från normala fall. Slutligen finns det tre färgval när du skriver detta.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

2. Trianium klar kudde

Trianium Clear Cushion är utrustad med en kristallklar och robust profil och låter dig flagga din iPhone samtidigt som du motstår stötar. Detta stötfångarhölje har ett dubbelskiktigt hölje och har en gummerad ram och hård bakplatta.

Med tillstånd av den 1 mm upphöjda kanten har pekskärmen det nödvändiga försvaret för att skydda mot repor. Knapparna har en känslig känsla, vilket gör det bekvämare för dig att trycka på. Och med de perfekta utskärningarna har du enkel tillgång till hörlursuttaget och blixtporten.

USP: Reptålig design

Kolla in på Amazon

3. i-Blason Ares

I-Blason Ares är designat för att erbjuda iPhone 360-graders skydd och är ett av de finaste stötdämparfodral för iPhone SE på marknaden. Kåpan har en solid ram som tål chock utan ansträngning.

Med den tydliga bakplattan säkerställer det att smarttelefonen har lite frihet att visa sin berömda design. Den robusta ryggen kan förhindra repor, medan det högkvalitativa skärmskyddet ger en komplett skydd för pekskärmen.

De släta sidorna ger ett säkert grepp medan de uttalade knapparna ger känslig feedback. Dessutom ser Ares stötfångarfodral bedårande ut i den hetrosa och den eleganta svarta färgen.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

4. Ailun

Att missa ett snyggt stötfångarfall som Ailun skulle vara ett stort misstag. Det finns mycket att tycka om i detta mycket robusta omslag. Det kan överleva normala droppar och stötar; det betyder att du inte behöver oroa dig för repor på din enhet om du tappar den av misstag.

Den kan skryta med fullständig öppenhet och känns knappast något fall på din enhet. De exakta skärningarna på fodralet ger dig fullständig tillgång till alla portar och funktioner på iPhone SE. Eftersom det är ett tydligt fall finns det inga färgval.

USP: Enkelt och elegant utseende

Kolla in på Amazon

5. Poetisk

Fallet från Poetic är inte poetiskt alls; i själva verket är det mer som ett robust fall. Den är tillverkad av starkt stötsäkert polykarbonat och TPU-material, som kan absorbera stöten från vanliga fall och stötar för att skydda iPhone SE. Det skyddar inte bara iPhone SE från fall utan skyddar också skärmen när din enhet placeras upp och ner. Det finns inga tillgängliga färgalternativ när du skriver detta.

USP: Extra skydd för skärm och kamera

Kolla in på Amazon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found