Blogg

Bästa strategibaserade spel för iPhone 2021

Om du är en strategi eller fantasiälskare kommer dessa appar säkert att tilltala dig. Utformad från några hjärnvärmestrategier måste du träna din hjärna för att slå dina medspelare i dessa bästa turbaserade iPhone- och iPad-spel. Spelen har fantastisk grafik och animering som kommer att locka din uppmärksamhet åt det. Dessa turbaserade strategispel kan vara mycket beroendeframkallande med tanke på deras unika och kreativa koncept. Du kan köpa stödfunktioner från köp i appen om du bara inte orkar hålla dig borta från spelen. Läs vidare för att hitta mer om dem!

1. Plants vs. Zombies ™ 2

Omfamna detta actionstrategiäventyr där du måste möta zombies på ett roligt sätt! Du måste bygga en enorm armé av fantastiska växter och turboladdar dem med växtmat.

Glöm inte att samla dina favoritlegender, inklusive solros och peashooter, medan du spelar spelet. Samla också många trädgårdsodlingar, kreativa blommor som Lava Guava och Laser Bean.

Spela smart för att tjäna fröpaket och utnyttja dem på bästa sätt för att driva upp dina växter. Appen låter dig kämpa över 11 fantastiska världar och visa upp din skicklighet på över 300 nivåer.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. XCOM®: Fiende inom

Detta spel påminner dig om rymddrama, där du kan driva ett genetiskt laboratorium för att modifiera dina soldater och deras förmåga att slåss. Det ger dig en ny strategisk spelupplevelse med kartor, uppdrag och flerspelarläge. Ditt ingenjörsteam kommer att arbeta dag och natt i gjuteriet för att producera mer taktiska vapen för din armé.

Du kan använda dina nya vapen mot nya hot från fiender. Din plikt är att skydda XCOMs huvudkontor från främmande attacker.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

3. UniWar: Strategi för flera spelare

Oändlig kul är kännetecknet för det här turbaserade strategispelet för din iOS-enhet. UniWar har mer än 10 000 användarskapade kartor att välja mellan. Du kan delta i flera spel samtidigt och välja spellägen från multiplayer online Vs AI Vs en vän på samma telefon. Spelare kan skapa lag i uppsättningen två, tre och fyra.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Warzone - turbaserad strategi

Det är ett gratis spel för enspelar- och flerspelarläge. Du kan antingen spela mot riktiga människor eller mot datorn. Din seger eller nederlag baseras helt på din strategi och inte på din plånbok.

Förutom din iPhone kan du spela det här spelet från din surfplatta (iPad) eller dator (Mac). Det finns mer än 10000 spel för flera spelare aktiva i denna spelapp varje dag.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Warhammer 40000: Space Wolf

Du behöver en stark internetanslutning för att spela Warhammer 40000 på din iPhone, iPad eller iPod touch. Warhammer är en kombination av turbaserad strategi och samlarobjekt som skapar en salt atmosfär.

Du kan vinna detta spel med ditt kloka beslut och händelserna i krigszonen beror på ditt val av kort. Se till att du tar noggranna beslut för att vinna det här spelet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Mercs of Boom

Spelälskare, som gillar taktisk strid och djup strategisk strid, vill ladda ner det här spelet på sin iOS-enhet. Du kan förbereda dina elitsoldater genom att leverera massor av ammunition och utrustning. Du kan utplåna en fiendebas genom att använda högteknologiska vapen, implantat och prylar.

För att förhindra fiendens vedergällning kan du uppgradera din bas och undersöka futuristisk teknik för att få tillgång till avancerad krigföring.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Återfödelse av förmögenhet

Återfödelsen av Fortune innebär att man skapar strategier på hög nivå. Appen ger dig åtta olika enskilda enheter för att bekämpa en fiende. Dessa åtta enheter kan dock bara uppnås efter att du har vunnit striderna. Du måste rensa stegen för att få belöningen och gå vidare i spelet.

Spelet har enkla kontroller som gör spelet effektivt och intressant. Om du redan har spelat och gillat det här spelet bör du kolla in "Rebirth of Fortune 2."

Pris: $ 0,99

Ladda ner

# 8. Egypten: Gamla kungariket

En av de slående funktionerna i detta spel är att det inte kräver en internetanslutning. Detta innebär att du sparar din mobildata och batteriström på din iPhone. Detta spel hjälper dig att upptäcka Egyptens forntida ära. Ett spel som lär dig historielektioner och du kan testa dina strategiska förmågor.

För att få in övernaturliga element kommer Egyptens gudar att titta på och vägleda dig. Konstruktionen av pyramider är den mest spännande fasen i detta spel eftersom du måste välja design och material för att bygga världens underverk.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

# 9. Flatlandias hjältar

Gå in i fantasivärlden och spela det här episka spelet, där du kan styra ett kungarike av alver, orkar och dvärgar. Detta spel tar dig tillbaka till Alice i Underlands dagar när du möter alla vackra och fula varelser. Du kan skapa dina väpnade styrkor och trampa fienderna i taktiska strider.

Det finns många kartor du behöver studera; detta kommer säkert att förbättra din kunskap om kartografi. Du kommer att spela det här spelet antingen mot dator AI eller mot dina vänner i en hot-seat multiplayer.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

# 10. Fejd

Precis som Warzone är Feud ett plattformsvridbaserat strategispel för iOS, Android, PC, Mac och Linux. Det betyder att du kan spela Feud var du än är - på kontoret, på bussen, i hytten, hemma osv. Detta spel är lätt att lära sig men svårt att bemästra abstrakt strategi.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorit?

Förhoppningsvis har du gillat dessa strategispel. Vilken har du valt att spela? Låt oss veta dess namn och vilken typ av funktioner du uppskattar i ett toppstrategispel.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa MMORPG-spel för iPhone och iPad
  • iPhone och iPad Stress Buster-spel
  • Bästa iPhone och iPad Strategispel
  • Bästa iPad och iPhone Tower Defense-spel
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found