Blogg

De viktigaste iPad Mini-tillbehören 2021

Förutom upplevelsen är allt annat om iPad Mini liten. Uppenbarligen är det tänkt att vara bron mellan en smartphone och en surfplatta när det gäller bärbarhet. Smarttelefoner är avsedda att vara enormt bärbara; surfplattor är också bra för rörlighet men de är lite besvärliga. Det är där iPad Mini gör bra.

Naturligtvis, när du talar om iPad Mini-tillbehör , måste du fokusera på funktion. Många frestas av utseendet och de synliga funktionerna hos tillbehör men de smarta tar en annan väg.

Om du har en iPad Mini är chansen stor att du värdesätter "små" saker mer och är för god bärbarhet och rörlighet. Medan det finns otaliga iPad Mini-tillbehör som redan finns till försäljning, kommer mycket få fram som en riktigt funktionell förlängning av enheten. Vi tittar på sådana viktiga tillbehör för iPad Mini som är riktigt minimala, enkla, bärbara och oerhört användbara.

5 väsentliga tillbehör för iPad Mini 2021

1. iPad Mini-fodral

Detta är uppenbart. Du har en iPad Mini; nästa sak du behöver på din lista är ett iPad Mini-fodral. Marknaden är översvämmad med otaliga iPad Mini-fodral, men det som har fångat våra ögon är ett foliofall från Ztotop.

Omslaget har en enkel och professionell design. Den är snyggt utformad och kan skydda din kompakta surfplatta från stötar och repor. Den har också ett inre handrem som gör det bekvämare att hålla ipad. Dessutom kommer Ztotop folioomslag i några bedårande färger.

USP: Professionell design

Kolla in på Amazon

2. iPad Mini tangentbord + fodral

Med iPad-kraftanvändare kändes behovet av ett tangentbord snabbt. Jag är inte säker på om användare verkligen skulle arbeta på sina iPad Minis så kraftigt (jämfört med iPad) men då finns det alltid undantag.

ZAGGKeys Mini är ett av de bästa exemplen på ett iPad Mini-fodral med knappsats. Det är ett tydligt designat fodral med en fantastisk Bluetooth-knappsats. Designen "ö-stil" erbjuder en mycket enkel skrivupplevelse och fodralet, som håller iPad Mini, är ganska starkt, består av det mycket hållbara och robusta skalet.

USP: Island-tangenter

Kolla in på Amazon

3. Mini-högtalare

Nästan alla älskar musik och iPad Mini, antar jag, skulle vara en lika stark musikuppspelningsenhet som iPad eller iPhone. Människor kommer att lyssna på musik på iPad Minis stereohögtalare men att ha en separat uppsättning minihögtalare skulle vara en fantastisk upplevelse.

Det finns gott om alternativ från Bose, JBL och andra varumärken, men med vägen till det kostnadseffektiva här fann vi att Philips SoundShooter är lika bra som alla andra.

Vid 3W ljudeffekt har vi en minihögtalare som är tillräckligt hög men inte till en nivå där ljudet blir för skakat eller högt för obehag. Det är den perfekta följeslagaren för din iPad Mini - speciellt för inomhusfester och musik på sen kväll.

USP: Ganska kompakt design

Kolla in på Amazon

4. Strömadapter

Apples nätadapter - den senaste 12W - är lite välsignad. Den här är lite kraftfullare än de äldre 10W-adaptrarna så att du kan förvänta dig snabbare laddning. Apple Power Adapter 12W är kompatibel med hela spektret av iDevices inklusive iPad Mini och är en av de säkraste laddarna du kan få.

USP: Säker laddning

Kolla in på Amazon

5. Linser

Okej, den här är enormt cool. Vad händer om du kan ta fish-eye, vidvinkel / tele- och makrofoton med din iPad Mini? Nej verkligen! En cool liten bit av en gadget som verkar vara dyr för storleken men kan ge dig fantastiska bilder.

Det är vad ZWARTpro handlar om. Satsen levereras med flera linser som kan göra dig omedelbar fotograf av professionell typ. Så oavsett om du vill fånga imponerande gruppselfies eller ta den attraktiva bilden av hela landskapet, kan dessa linser passa dina behov riktigt bra.

USP: Lättanvänd design

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det! Så det summerar vårt sortiment av de mest bedårande tillbehören för iPad mini.

Vad är ditt val?

Förutsatt att du har hittat den perfekta tillgången för din kompakta iPad. Har jag missat något värdigt alternativ? Glöm inte att kasta upp det i kommentarerna och vi kan tänka oss att inkludera det i sammanställningen.

Du vill också kolla in dessa inlägg:

  • Bästa kraftbanker för iPhone och iPad
  • 2018 12,9-tums iPad-tangentbordsväskor
  • Bästa 11-tums iPad Pro-tangentbordsväskor 2018
  • Bästa 2018 12,9-tums iPad Läderfodral