Blogg

Bästa iPhone 8 Plus trådlösa laddningsfodral - 2020

Även om jag fortfarande tycker att trådbunden laddning är effektivare har jag börjat gilla trådlös laddning mer. För mer flexibilitet föredrar jag de fall som är kompatibla med Qi-standarden för trådlös laddning. Därför behöver jag inte ta bort fodralet innan jag släpper min iPhone på en laddningsplatta för att bli igång. Om du också vill ha denna bekvämlighet kan du bläddra igenom de bästa iPhone 8 Plus-fodralen med stöd för trådlös laddning.

Även om de flesta av dessa fall är ganska snygga, finns det några omslag som har gjort en enastående balans mellan skydd och tunnhet. Att veta att många människor älskar den tydliga designen har jag också valt några tydliga fall. Så, låt oss utforska samlingen och välja den som passar bäst för din enhet!

Bästa iPhone 8 Plus-fodral för trådlös laddning - 2020

Snabb åtkomst:

 • ESR iPhone 8 Plus Trådlöst laddningsstödfodral
 • Ghostek Cloak 3 iPhone 8 Plus Trådlöst laddningsfodral
 • Anker KARAPAX Breeze
 • EasyAcc iPhone 8 Plus Trådlöst laddningsstödfodral
 • Spigen Ultra Hybrid S
 • ESR
 • Anker KARAPAX Ice
 • CASEKOO iPhone 8 Plus Trådlöst laddningsstödfodral
 • RANVOO iPhone 8 Plus trådlöst laddningsfodral
 • Nicexx iPhone 8 Plus trådlöst laddningsfodral

# 1. ESR

ESR är utrustad med solida dubbla lager av konstruktion och har en kompakt design som slingrar sig fläckfritt på iPhone 8 Plus. Den hårda datorns baksida är tillräckligt stark för att uthärda stötar, medan alla hörn har pansats för att sprida chock.

iPhone-skärmen har säkert skydd i form av den upphöjda läppen. Metallringen låter dig placera din smartphone i liggande läge för att njuta av videor.

En annan anmärkningsvärd egenskap i detta fall är att det också fungerar med det magnetiska bilfästet. Därför kommer du att ha förbättrat handsfree-upplevelsen av din phablet på enheten. Förbi funktionerna kommer ESR bara i två färger: svart och silver.

USP: Metall kickstand

Kolla in på Amazon

# 2. Ghostek Cloak 3

Visa din iPhone med stil! Ghostek Cloak 3 visar elegansen i din phablet med den tydliga designen. Med den stötsäkra stötfångaren kan fodralet fullt ut bekämpa stöten.

Gummibelagd kropp känns väldigt skön med händerna, medan knapparna är mycket krispiga och ger känslig feedback. Utskärningar för kamera, port och sensorer är exakta och ger det ett formanpassat utseende. Slutligen finns Ghostek Cloak 3 i sex attraktiva färger och levereras med livstidsgaranti.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

# 3. Anker KARAPAX Breeze

Det som har fått mig att önska "Anker KARAPAX Breeze" är det förbättrade greppet och den formanpassade designen. Väskan är extremt skyddande men ser inte skrymmande ut alls. Därför kommer din smartphone att ha en pålitlig sköld utan att lägga mycket vikt.

Den största höjdpunkten i detta fall är 3D-strukturen som hjälper väskan att passa snyggt i händerna. Förhöjd kant lyfter skärmen från ytan för att förhindra repor. Utöver skydd finns KARAPAX Breeze i två färger: guld och gunmetal toppy med 18 månaders garanti.

USP: tunn tunn passform

Kolla in på Amazon

# 4. EasyAcc

Om du gillar smala fodral skulle du bli imponerad av den snygga designen på EasyAcc. Tillverkad av extremt mjukt TPU-material, fodralet är mycket flexibelt och har en matt yta.

Skyddet är anti-gult och tappar inte sin glans när det utsätts för UV-strålar. Med den avfasade kanten för kameran och skärmen säkerställer den att din enhet har skydd runt om.

När det gäller knappar är de ganska lyhörda. Dessutom kan EasyAcc skydda din smartphone från grunden.

USP: Anti-gulning

Kolla in på Amazon

# 5. Spigen Ultra Hybrid S

Sportig attraktiv tydlig design, Spigen Ultra Hybrid S gör en fantastisk matchning med iPhone 8 Plus. Även om det här fallet är på kan din smartphone avslöja sitt utseende i fullfjädrad form.

Kombinationen av hård PC och mjuk TPU förstärker dess struktur. Det finns också ett stativ av metall som låter dig använda din enhet bekvämt i liggande läge. Kameraringen och den upphöjda läppen ger en extra skydd för din iPhone. Dessutom kan du välja Ultra Hybrid S i två färger: rymdkristall och kristallklar.

USP: Air Cushion Technology

Kolla in på Amazon

# 6. ESR

Först och främst, den främsta anledningen till att jag har valt ut det här fallet från ESR är det attraktiva marmormönstret. Jag trodde att du skulle älska att flagga marmordesign på din iPhone 8 Plus.

Mjukt TPU-material är enormt flexibelt och passar perfekt på smarttelefonen. Du kan enkelt installera och ta bort fodralet tack vare flexibiliteten. Mönstret tappar inte sin charm så lätt; och därigenom hålla själens liv levande länge. Dessutom kan du välja detta fina fodral i fyra charmiga färger.

USP: Marmor mönster design

Kolla in på Amazon

# 7. Anker KARAPAX Ice

Det är den halvtransparenta designen och välbyggda som gör Anker KARAPAX Ice till en snygg följeslagare för din iPhone. Väskan är gjord av polykarbonat och TPU-material som ger sin styrka för att ge din smartphone pålitlig skydd. Upphöjda fälgar skyddar pekskärmen mot skrapning och låter den inte glida när den placeras platt. Knappar har en lyhörd känsla och erbjuder taktil feedback.

KARAPAX Ice finns i två färgvarianter som svart och rosa. Dessutom har du 18 månaders garanti i dessa fall.

USP: Halvtransparent inbunden och mjuk stötfångare

Kolla in på Amazon

# 8. CASEKOO

CASEKOO görs klart för de människor som är charmade av den tunna designen. Beredd med hårdplast är locket antiripskydd. Frostat finish pryder inte bara dess design utan håller också fingeravtryck borta. Därför fortsätter ärendet att se som bäst ut länge.

Logoutskärning gör att varumärket kan lysa igenom. Dessutom finns CASEKOO i flera färgvarianter och 12 månaders garanti.

USP: Anti-fingeravtryck

Kolla in på Amazon

# 9. RANVOO

RANVOO har ett avundsvärt smalt utseende. Det är matt yta och separat krombelagd kant som ger bekvämt grepp och stötfångare skyddar din iPhone från repor och oavsiktliga droppar.

Medan alla utskärningar är exakta känns de täckta knapparna ganska känsliga för beröring, vilket gör det mycket lättare att styra din enhet. Du har fyra fängslande färger som svart, blå, mörkgrön och guld att välja mellan.

USP: Elegant utseende

Kolla in på Amazon

# 10. Nicexx

EasyAcc är en elegant blandning av släthet och skydd. Skalet är tillverkat av högkvalitativt syntetiskt läder och TPU och är hållbart nog för att absorbera stötar. Borstade aluminiumstrukturer förstärker dess design.

Texturerad syntetisk läderfinish säkerställer att du har ett säkert grepp. Knapparna är mycket släta och har ett bättre klick. Fodralets kanter är högre för att ge skärmen ett väsentligt skydd. Dessutom kommer EasyAcc i två snygga färger som grå och guld.

USP: Transparent glas med 9H hårdhet

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Så, vilken har fångat dina ögon?

Jag hoppas att du gillat att ta en titt på dessa kompatibla trådlösa laddningsfodral för iPhone 8 Plus. Vilken är den lyckligaste att para ihop med din iPhone? Det skulle vara ett nöje för mig att känna till dess namn och de funktioner som du har funnit beundransvärd i det specifika fallet.

Du bör inte missa:

 • Bästa iPhone 8 Plus batterifodral
 • Bästa plånboksfodral för iPhone 8 Plus
 • Läderfodral till iPhone 8 Plus
 • Bästa iPhone 8 Plus smala fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found