Blogg

Bästa bambufodral för iPhone 6 år 2021

Att få skyddsfodral för din nya iPhone 6 kan vara en orsak till dilemmaet. Du behöver fodral som skyddar din enhet tillräckligt medan du lånar ut en viss panache till den redan snygga telefonen. De flesta bra fall kostar lite pengar och därför om du spenderar pengarna ändå varför inte gå för något ovanligt? Bambufodral för iPhone 6 ger dig ett miljövänligt men ändå smakfullt val för att skydda din telefon. Dessa bambufodral skyddar inte bara slitaget utan ger också din telefon ett naturligt utseende med en blandning av iögonfallande utförande. Stå ut från mängden genom att välja följande härliga bambufodral för iPhone.

1. CYD

Upplev blandningen av skönhet och elegans med detta naturliga körsbärsväska från CYD. Träsnideriet på baksidan ger en gnista till skönheten. Dessutom är den mjuka TPU skonsam mot din iPhone, samtidigt som den skyddar den mot normala fall och stötar.

De exakta skärningarna på fodralet ger obehindrad åtkomst till alla portar och funktioner på enheten. Slutligen finns det sex olika snidade designalternativ att välja.

USP: Olika träsniderier

Kolla in på Amazon

2. iATO

iATO är ett av de kända varumärkena när det gäller att köpa ett fodral till din iPhone. Detta äkta träkornsfodral från företaget är enkelt men ändå elegant, precis som iPhone. Tack vare den naturliga träkornen har varje fodral en unik struktur.

Den inre PC-stötfångaren är mjuk och lätt, men skyddar samtidigt effektivt din enhet från stötar och stötar. Slutligen finns det några färgval tillgängliga.

USP: äkta trästruktur

Kolla in på Amazon

3. OTOOLWORLD

Vill du inte köpa ett enkelt träfodral till din iPhone 6? Ta en titt på detta vackert snidade fodral från OTOOLWORLD. Det är en blandning av trä och mjuk TPU, som tjänar ett dubbelt syfte. För det första ger träet elegans, medan den mjuka TPU skyddar.

Tillverkad av äkta trä får du en mjuk känsla medan du håller i dina händer. Det ger också ett bra grepp. Slutligen finns det tre snidade mönster tillgängliga - Elefant, giraff och en skalle.

USP: Eleganta designalternativ

Kolla in på Amazon

4. Avslöja

Om du är orolig för miljön när du köper ett träfodral är det här från Reveal värt att titta. Den är gjord med korkved, som inte behöver klippa trädet för att skörda träet. Förutom det är korkved i sin natur mjukt och även vattentåligt.

För att lägga till det har väskan en vacker ritning på baksidan. Du får också välja mellan olika designalternativ. Slutligen ger de exakta skärningarna på fodralet åtkomst till alla portar och funktioner på enheten.

USP: Korkved - mjukt och vattentätt

Kolla in på Amazon

5. Joylink

Tillverkat av äkta valnötträ, detta trälåda från Joylink är enkelt men ändå elegant, mest lämpligt för yrkesverksamma. Den är stark, hållbar och klarar mindre stötar och stötar. Det unika med detta fodral är att det är något höjt på baksidan, vilket ger extra skydd för kameran.

Den enda nackdelen är att eftersom den är tillverkad av äkta trä kan du inte förvänta dig färg- eller designalternativ. Inget två fodral delar också samma design, färg eller konsistens.

USP: Väska av äkta valnötträ

Kolla in på Amazon

6. 3dMagic

Träväskan från 3DMagic är helt handgjord med FSC-certifierat trä. Fördelen med ett handgjordt fodral är att det passar exakt på din iPhone 6. Dessutom är skärningarna på fodralet exakta, vilket gör att du har bekväm åtkomst till din enhet när du behöver.

Trä är till sin natur hållbart och starkt. Således skyddar detta fodral effektivt din iPhone från damm, smuts, normala fall och stötar. Slutligen finns det inget design eller färgalternativ.

USP: FSC-certifierat trä

Kolla in på Amazon

7. iATO

När det gäller trälådor får vi vanligtvis inte funktioner som ett kickstand. Men iATO verkar förändra denna uppfattning med deras foliofodral för iPhone 6. Det imponerande är att hela fodralet är tillverkat med äkta trä, inklusive folio.

Fallet är utan tvekan unikt och gör att du sticker ut ur mängden. Tja, även om det är ett foliofall har det varken plånbok eller kickstand-funktionalitet. Men det säkrar faktiskt din enhet från damm, smuts och normala stötar från fall.

USP: Folio-fodral

Kolla in på Amazon

8. TabPow

Fodralet från TabPow har ett modernt utseende. Tack vare blandningen av trä och mjuk TPU. TPU absorberar chocken från stötar och ger också ett bra grepp medan du håller. Å andra sidan ökar träet på baksidan till fodralets elegans.

Förutom det finns fodralet också i två olika färgstrukturer - Rosenträ och mörkt Rosenträ. Den har perfekta utskärningar överallt där det behövs för enkel åtkomst till alla funktioner på iPhone.

USP: Modernt utseende

Kolla in på Amazon

9. TENDLIN

Träväskan från Tendlin är nästan identisk med TabPow vad gäller design. Även detta har träbaksida tillsammans med en TPU-stötfångare för att lägga till den extra biten av skydd. Sammantaget är detta fall något tunnare jämfört med det ovanstående.

Bortsett från det är de flesta funktionerna identiska. Och ja, Tendlin har inga färgalternativ att välja.

USP: tunn profil

Kolla in på Amazon

10. B BELK

B BELK är ett av de kända varumärkena när det gäller fall för iPhone. Träväskan från företaget har en TPU-stötfångare för att skydda enheten från normala fall och stötar medan träbaksidan lägger till elegansen.

En annan anmärkningsvärd egenskap i fodralet är att det har något upphöjda läppar, vilket skyddar skärmen från repor. Slutligen finns det också exakta skärningar för att ha fullständig kontroll över din enhet.

USP: Upphöjda läppar för skydd

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Vilken du gillade mest? Dela ditt val med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found