Blogg

Bästa vattentäta Bluetooth-högtalare 2021

Trådlös Bluetooth-högtalare följde mestadels mina soloturer i skogen. Men när min familj går med i äventyret behöver jag en trådlös högtalare för att avge kraftfullt ljud och uthärda naturens svagheter. För detta ändamål litar jag på vattentäta Bluetooth-högtalare. Vattentäta trådlösa högtalare är de bästa tillbehören för alla musikälskare som reser mycket. Oavsett om det är förtrollade öar, orörda stränder, magnifika vattenfall, fascinerande berg eller något långt ifrån dig - du behöver en Bluetooth-högtalare som kan flyta över vattnet.

1. Bose SoundLink

Ingen kan slå Bose på teknikområdet. Den kraftfulla och mikrohögtalaren är bärbar. Det ser litet ut, men när du spelar musik inser du dess verkliga jätte. Den bärbara högtalaren är din följeslagare under din resa. Tagga den här högtalaren längs din ryggsäck, kylare eller styr.

Det bästa med den här högtalaren är dess förmåga att ansluta till Siri, Alexa och Google Assistant. Du kan använda röstassistenter som Siri eller Google Assistant för att ringa eller ta emot samtal.

USP: Sex timmars batteri

Kolla in på Amazon

2. JBL Flip 4

JBL-högtalare är kända för sin bättre ljudkvalitet. Musikälskare väljer alltid JBL flip fyra Bluetooth bärbara stereohögtalare som ger dig 12 timmars speltid. Basstrålaren ger JBL-signaturljud. Du kan ansluta två telefoner eller surfplattor till den här högtalaren och njuta av din musik.

En anmärkningsvärd egenskap hos denna trådlösa högtalare är 3000 mAh kraftfullt Li-ion-batteri, som kan laddas. När du har laddat högtalaren kan du lyssna på din favoritmusik i 12 timmar.

USP: Buller & ekodämpande högtalartelefon

Kolla in på Amazon

3. Ultimate Ears Boom 2

Ultimate Ears presenterar Bluetooth-högtalare med ett enormt trådlöst intervall på 100 fot. Detta gör att du kan röra dig utan din telefon även om du är i samtal eller spelar musik på din telefon. Högtalaren kan vara den bästa festspelaren eftersom den kan spela musik i 15 långa timmar. Så njut av din fest till första ljuset.

Förutom att den är vattentät är den här högtalaren också stötsäker. Dess robusthet ligger i dess vatten- och fläckresistenta akustiska hud.

USP: 100 fot trådlöst intervall

Kolla in på Amazon

4. AOMAIS Sport II

Robust personifierad! De två orden kan fullständigt beskriva AOMAIS Bluetooth-högtalare. Du kan använda dessa högtalare under alla årstider, eftersom de är dammtäta, ler-, vattentäta, stötsäkra, regntäta och snötäta. Ta din musik överallt - från stränder till hav, landsbygd till stadslandskap.

För att skydda högtalarna har AOMAIS använt slätt gummi på utsidan, som kan modiga stötar, droppar och stötar. Högtalaren är tillräckligt stark för att bibehålla bilens vikt.

USP: Robust design

Kolla in på Amazon

5. Soundcore Flare

Soundcores Bluetooth-högtalare är det bästa valet för festdjur. Den levererar allround ljud med sina dubbla drivrutiner. Kallas som den bästa budgeten trådlösa högtalare 2018, erbjuder Soundcore hisnande bas med sin BassUp-teknik.

Det finns perfekt harmoni mellan ljudet och ljuset från högtalarna. Du kan se en gloria av lysdioder fas, puls och glans enligt rytmen i din musik. Detta är en komplett uppslukande audiovisuell upplevelse för alla användare.

USP: Ljud och ljus harmoni

Kolla in på Amazon

6. Vtin

Oavsett om det är en fest, en picknick, våra utomhusaktiviteter, kan Vtins Bluetooth-högtalare krydda ditt musikspel. Med sin 20-timmars långa speltid kan du njuta av festen hela natten. Du kan växla mellan två musiklägen: bas och klassisk. Dess 14W höga stereoljud låter dig inte stanna ett ögonblick.

IPX6 vattentäta standarder låter dig ta din musik var som helst. Högtalarna drivs med 2200 mAh; därför kan du hålla maximal volym på 50-70%.

USP: Bas- och klassiska lägen

Kolla in på Amazon

7. Tribit

Få otrolig hörselupplevelse med Tribits vattentäta trådlösa högtalare. Packad med innovativ Xbass-teknik får du rumsfull musikupplevelse. Tänd dansgolvet och känn musiken som aldrig förr.

Tribit är utrustad med IPX7-vattentätningsstandarder och är din bästa följeslagare vid poolfester, strandsemester och äventyrsresor. Högtalaren tål trettio minuters nedsänkning i tre meter djupa vatten.

USP: Xbass-teknik

Kolla in på Amazon

8. BUGANI

BUGANIs Bluetooth-högtalare påminner mig omedelbart om getto-blaster från förr. Titta på de två bashögtalarna som ger utmärkt bas och hög volym för att öka dina fester. Med sina två dubbla kraftmembran och 20 W-märkt effekt är den här trådlösa högtalaren det bästa alternativet för hemmafester och utomhusresor.

Bland andra anmärkningsvärda funktioner är 4000mAh kraftfullt batteri, TF-kortstöd, stereoljud och smartphone-laddning. Håll volymen på 50% och du kan spela musik i 20 timmar i sträck.

USP: TF-kortstöd

Kolla in på Amazon

9. Fugoo

Fugoo har flytande vattentäta högtalare som är gjorda av polykarbonat och glasfiber. Style S är lätt och 100% vattentät. Fugoo har packat uppladdningsbart litiumjonbatteri som kan laddas med USB-kabel. Spela musik direkt i upp till 15 timmar vid 50% volym.

Högtalaren tål stötar från höjden av 6 fot. Detta gör det till ett perfekt tillbehör för utomhusäventyr. Snygg design gör högtalaren till en bedårande heminredning.

USP: Flytbar högtalare

Kolla in på Amazon

10. Braven

Braven har tillverkat extremt robusta vattentäta högtalare som du kan bära överallt. Högtalaren är gjord för dina utomhusäventyr och har IPX7 vattentätt gummi exteriör. Braven har byggt en brusreducerande mikrofon, som gör det möjligt för användare att ta handsfreesamtal.

Högtalaren kan också fungera som en bärbar kraftbank eftersom den har ett 5200mAh kraftfullt batteri som snabbt laddar dina smartphones, MP3-spelare och andra USB-enheter. Avbryt aldrig dina utflykter även om det är regn eller snöfall. Ta talaren och åka på äventyr!

USP: Brusreducerande mikrofon

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Avslutar…

Bluetooth-högtalare har blivit en av de viktigaste tillbehören för användarna. De multidimensionella högtalarna ger dig inte bara musik utan ger dig också andra användbara funktioner. För din musikuppspelning inomhus och utomhus är en trådlös högtalare ditt ultimata val.

Du kanske också vill utforska:

  • Bluetooth-högtalare för iPhone X, iPhone 8 och 8 Plus
  • Bästa Bluetooth-högtalare för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR
  • Hur man parar ihop Apple Watch med Bluetooth-hörlurar och högtalare
  • Hur man märker Bluetooth-enheter på iPhone och iPad i iOS 14
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found