Blogg

Häftiga och funkiga tangentbordsfodral för MacBook 2021

Efter ett tag blir MacBook Pro / Air lite tråkig - och lite tråkig fysiskt. Det beror främst på regelbunden användning. För att säkerställa att mitt bärbara tangentbord inte bara ser attraktivt ut utan också behåller sin toppinriktade funktionalitet, och jag använder ett tangentbordshud. Bland många alternativ är dessa coola och skraj tangentbordsväskor / dekaler för MacBook Pro / Air min favorit.

Så, vad gör det här MacBook-tangentbordshöljet annorlunda än resten? De har blivit färdiga med det mest känsliga materialet och har den senaste designen. Nycklarna är gjutna för att se som bäst. Dessutom är tangentbordskåpan väldigt flexibla och förstärker skrivupplevelsen. Jag vill interagera med dem alla! Låt oss ta en titt på de bästa MacBook Pro / Air-tangentbordsskinnen!

 1. Mosiso
 2. Debbie
 3. Litop
 4. Mördare
 5. XSKN
 6. HDE
 7. Masino
 8. TopCase
 9. Kuzy
 10. Herngee

1. Mosiso

En färgglad bit av ett tillbehör, Mosiso-tangentbordslocket kan lägga till den riktiga, färgglada sorten som du kanske tänker på. Färgövergångarna är inte särskilt suddiga, men det är tangentbordets charm. Huden är skapad med det finaste giftfria silikonet. Det ger önskat skydd för ditt MacBook-tangentbord från damm. Det är inte allt, det här charmiga tangentbordet finns i mer än 25 färgalternativ.

Kompatibilitet: MBP 13 och 15-tums, MacBook Air 13-tums

USP: Giftfritt silikon

Kolla in på Amazon

2. Debbies mönster

Debbie's Designs har skapat ett vackert tangentbordsdekal för din MacBook. Dekalens tema skapar ett intryck som om du spelade piano. För musikälskare kan detta vara den bästa dekalen, vilket också gör en bra present. Även om du inte är Prime-medlem får du snabb leverans av produkten. Det är dags att lägga till lite musik i din typupplevelse.

Kompatibilitet: 13, 15, 17 tum Mac Book Air / Pro / Retina

USP: Musikaliskt tema

Kolla in på Amazon

3. Litop

Det behöver inte sägas att det här är för Photoshop-nördarna som arbetar med massor av genvägar. Tangentbordet kommer att vara praktiskt även för en avancerad Photoshop-användare som behärskar de flesta kortkommandon och kommer ihåg dem utan att det. Den har en iögonfallande profil och finns i många färgalternativ. Dessutom är huden inte dyr vilket är bra, och det kommer med alla nödvändiga genvägar.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Genvägar snabbtangenter

Kolla in på Amazon

4. Killer Duck-dekaler

Det enda ordet som bäst kan beskriva detta tangentbordshud från Killer Duck Decals är "strålande." Beredd med högsta kvalitet 3M vinyl och laminat, har den styrkan att hålla länge. Det har en trevlig känsla. Det beror främst på den släta ytan och ger upplevelsen att skriva. Dessutom är det fullt kapabelt att erbjuda det väsentliga skyddet till ditt bärbara tangentbord från vanligt slitage.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Slitstarkt laminat

Köp det från Amazon

5. XSKN

Med Lightroom-genvägsdesign ser XSKN-tangentbordshud riktigt tilltalande ut för ögonen. Tillverkad av silikonmaterial av hög kvalitet, det är enormt mjukt och flexibelt. När den är varmgjuten passar huden perfekt på tangentbordet på din MacBook. Den är extremt tunn och tvättbar. För att alla är så sofistikerade är huden mycket hållbar.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Värmeformat

Kolla in på Amazon

6. HDE

HDE tillverkar hållbart silikongummitangentbordskåpa till din MacBook Pro. När du skriver något på din bärbara dator kommer du att känna fantastisk komfort på silikongummitangenterna. Dekalen hindrar lätt smuts och skräp från att komma in i datorn.

En gång i veckan kan du rengöra dekalen genom att ta bort den från MacBook och torka av den med en fuktig trasa. När du har torkat av locket, torka det helt och applicera sedan på din MacBook.

Kompatibilitet: Macbook Pro Non Retina 13/15

USP: Gjuten nyckelskydd

Kolla in på Amazon

7. Masino

Detta tangentbordshud från Masino har utformats för att förbättra din typning. Vad som gör det ganska speciellt är silikonmaterial av högsta kvalitet. Var och en av dess nycklar är speciellt gjuten och tryckt på klar silikon. Det förhindrar att skriva ljud för att säkerställa att du kan gå om ditt jobb utan någon distraktion. Dessutom finns huden i mer än 40 färgalternativ.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Flera färgalternativ

Kolla in på Amazon

8. TopCase

Vad som gör detta tangentbordshud från TopCase till en riktig affär är de extremt släta tangenterna. Det coola mönstret ger ännu en charm till det. Eftersom varje nyckel har gjutits till perfektion kommer du att ha en bekväm tid medan du skriver. Huden är mycket flexibel. Därför kommer du att kunna applicera och ta bort det utan krångel. Tillgängligheten av många färger gör att du kan välja det perfekta valet för din bärbara dator.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Ultra-Smooth Keys

Kolla in på Amazon

9. Kuzy

Kuzy tangentbordshud har en lågprofil design. Det är viktigt att vara extremt slät med tillstånd av det bästa silikonmaterialet. Alla nycklar har gjutits för att säkerställa att de kan erbjuda önskad bekvämlighet medan du skriver. Eftersom allt är så snyggt tappar det inte sin funktion på länge. Det bästa av allt är att det finns på flera språk tillsammans med engelska.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Ultratunn

Kolla in på Amazon

10. Herngee

Herngees tangentbordsskydd är livfullt och tillför mycket tilltalande för ditt bärbara tangentbord. Jag är verkligen imponerad av dess smidiga konstruktion. Det är ganska snyggt och har en snygg design. En annan viktig egenskap som denna hud har är det högkvalitativa silikonmaterialet. Tangenterna är grundade för att påskynda din typning.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Vibrant Design

Kolla in på Amazon

Över till dig

Så vilka dekalnycklar har kunnat charma dig? Eftersom varje tangentbordshud är ganska speciellt måste det ha varit lite svårt att välja en till din MBP. Hur som helst, det är alltid bra att ha ett stort problem.

Jag gillar kvalitetsmaterialet och den mjuka strukturen på dessa tangentbordshud. De är otroligt flexibla och smidiga. Dessutom är det mycket hållbart och förbättrar skrivupplevelsen.

Du kanske vill titta på:

 • Bästa MacBook Pro-fodral
 • MacBook Pro-väskor
 • Bästa MacBook Pro-stativ
 • UGREEN X-Kit: Ett fantastiskt fällbart ergonomiskt navstativ
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found