Blogg

Bästa iPad Pro 9,7 "fodral 2021

Ett av de enklaste sätten du kan hålla din iPad i bra fett är att ge den ett lämpligt skydd enligt olika situationer. Som till exempel kan du använda ett skyddande plånboksfodral när du reser för att säkerställa att det förblir säkert. Med tanke på olika behov har vi sammanställt den här långa listan över de bästa iPad Pro 9.7-fodral som hjälper dig att enkelt välja en perfekt kostym till surfplattan - enligt dina specifika krav!

1. i-Blason

Detta fodral från i-Blason är vackert utformat för att förbättra stilkvoten för din iPad Pro. Det syntetiska läderfodralet är smalt så att du kan bära tabletten bekvämt. Oroa dig aldrig för repor eftersom materialet bearbetas med innovativ teknik utan repor.

Fodralet ger dig utrymme att lägga ditt ID, kreditkort och kontanter. Stativfunktionen ger optimal betraktningsvinkel. Det finns flera färgalternativ att välja mellan.

USP:  Form-Fitting Design

Kolla in på Amazon

# 2. LUVVITT CLEAR GRIP

LUVVITT CLEAR GRIP-fodralet ger din iPhone fullständig frihet att visa upp sin klass. Det ultraklara locket sitter snyggt på surfplattan; ger enkel åtkomst till alla knappar och portar.

Den ergonomiska designen hjälper inte bara att den klickar perfekt på iPad utan ger också bättre grepp så att du kan bära enheten bekvämt.

Det högkvalitativa tyska Bayer termoplastmaterialet gör detta fodral väldigt hållbart. Det genomskinliga fodralet kan skydda din enhet från grunden och droppar. Den upphöjda läppen och de förstärkta hörnen hjälper den att skydda din enhet alls.

USP: Kristallklar profil

Kolla in på Amazon

# 3. ESR - iPad Pro 9.7 ″ Fodral 

ESR-fodral har alla de kvaliteter du vill ha från ett smalt men extremt skyddande fodral. Tillverkad med PU-läder av högsta kvalitet, är fodralet mycket smidigt att röra vid. Den mjuka inredningen i mikrofiber ger den nödvändiga kudden för att absorbera stötar.

Detta ultratunna fodral kan enkelt fällas upp för en handsfree medievisning. Med tillstånd av de starka magneterna; det fungerar ganska bra med automatisk sömn / vakna-funktion. Och om du älskar charmiga färger har du tio nyanser att välja det bästa alternativet för din surfplatta.

USP: Mjuk mikrofiberinredning

Kolla in på Amazon

# 4. MoKo

Jaktar du på ett iPad-fodral som kan vara barnvänligt? MoKo är ett bra alternativ för dig. Den har tillverkats av premium slagfast EVA-material. Den robusta konstruktionen hjälper väskan att enkelt absorbera stöten från stöten.

Det finns ett stabilt stativ som ger både horisontella och vertikala betraktningsvinklar. Den har en hållare för att hålla Apple Pencil säkert. Detta barnvänliga fodral finns i fem färger - orange, magenta, lila, grönt och blått.

USP: Slagfast material

Kolla in på Amazon

# 5. FYY

FYY-fodralet har en lyxig design som gör att din iPad känns ganska speciell. Det högkvalitativa PU-läderytan låter inte oavsiktliga stötar skada surfplattans utseende. Mjukt mikrofiberinredning ger folioskyddet motstånd mot repor.

Med tillstånd av den mjuka strukturen; du har mer komfort att bära iPad i dina händer. Du kan säkert lagra dina pengar inuti och lägga upp till tre kort. Du kommer enkelt att fördubbla den för att ha flera betraktningsvinklar.

Ännu bättre, det finns mer än 15 underbara färger för att välja den mest lämpliga matchningen för din surfplatta.

USP: Lyxig profil

Kolla in på Amazon

# 6. JETech - iPad Pro 9.7 ″ Fodral 

JETech har en formanpassad design. Den syntetiska utsidan hjälper till att fodralet tål stötar från droppar, medan det släta interiören håller på att repa. Kvalitetsmaterialet erbjuder förbättrat grepp och ger dess hållbarhet.

De snygga utskärningarna för kamera, knappar och portar berikar formfaktorn. Stativfunktionen ger en utmärkt handsfree-upplevelse. Du kan enkelt installera och ta bort fodralet utan problem. Dessutom får du fyra snygga färger att välja

USP: Tri-fold front cover

Kolla in på Amazon

# 7. OtterBox Defender-serien

OtterBoxs Defender Series-fodral behöver ingen introduktion, eller hur? Om du vill ha ett absolut odjur för att hålla din surfplatta skyddad från oavsiktliga stötar, måste den här vara ditt bästa val.

Det som gör att den sticker ut är de robusta tredubbla skyddslagen. Det släta inre skalet och det robusta yttre skalet hjälper det att lättare sprida slag.

Det försvarar också pekskärmen från fula repor. Det är inte allt; det finns ett inbyggt stativ för att leva upp din videotid.

USP: Trippel lager av skydd

Kolla in på Amazon

# 8. Fläck

När du pratar om de bästa fallen kan du inte hålla erbjudandena från Speck borta för länge. StyleFolio packar en solid stans utan att kompromissa med skyddet. Och det är det som gör detta fall till ett så bra alternativ.

Folio-fodralet knäpps perfekt runt iPad och ger problemfri tillgång till alla portar och knappar. Du kan idealiskt justera det inbyggda stativet så att det blir bekvämare att skriva och se på vinkeln.

Gillar färgglada profiler? Tja, du har flera attraktiva färgvarianter att välja.

USP: Justerbart stativ

Kolla in på Amazon

# 9. SUPCASE

Vill du aldrig ge oväntade droppar för att skada din iPad? SUPCASE Unicorn Beetle PRO Series-fodral kan vara värda att titta på. Den levereras med dubbla lager av konstruktion för att enkelt motstå oavsiktliga droppar.

Det hårda PC-skalet kan absorbera stötar, medan den mjuka TPU-interiören skyddar enheten från grunden. Tack vare de exakta utskärningarna har du bekväm tillgång till alla knappar och portar.

Stativet är upp till märket för medievisning. Dessutom kommer Unicorn Beetle PRO-fodralet i tre färger inklusive svart, blå / svart och vit / grå.

USP: Mjuk TPU-interiör

Kolla in på Amazon

# 10. Fintie

Om den livfulla designen är din grej bör du hålla Fintie under din radar. Detta foliofodral är vackert utformat och har en lätt design. Blandningen av hårt interiör och syntetiskt läder exteriör ger det ett sofistikerat utseende.

En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är det 360-graders vridbara stativet. Det betyder att du kan placera din iPad både horisontellt och vertikalt för en bekvämare tittarupplevelse.

När det gäller färger finns Fintie i 11 varianter för att säkerställa att du snabbt kan hitta en lämplig matchning för surfplattan.

USP: 360-graders vridbart stativ

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det!

Ditt val?

Så ge din iPad det önskade skyddet och det attraktiva skyddet för att se bedårande ut. Om du vill ha en fantastisk handsfree-upplevelse, gå till fall med kickstand. Vilket fodral kommer du att använda med din iPad?

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa iPad Pro-fodral under $ 30: Utbud av prisvärda skyddsomslag
  • iPad Pro-tangentbordsfodral: Skriv långa meddelanden och mejl bekvämt
  • Bästa iPad Pro 10,5-tumsfodral: Skapat för att vara ett premiumval
  • Bästa 9,7-tums iPad [2018] Folio-fodral: Fantastisk blandning av stil och skydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found