Blogg

Bästa iPhone-visitkortläsare och -skannrar 2021

Visitkortläsare / skannerappar för iPhone kan vara ett bra sätt att spara tid när du lägger till en kontakt i din adressbok. Att kombinera iPhones kraftfulla kamera med en riktigt bra karaktärsigenkänning / textavsökning kan vara användbart, och det är vad appar för visitkortskanning gör.

 1. Kortscanner till kontakter + OCR
 2. CamCard
 3. ScanBizCards
 4. Visitkort Scanner-sam Pro
 5. ABBYY Business Card Reader Pro
 6. CardKeeper
 7. FoxCard
 8. Kontakta Snapper
 9. Business Card Reader Pro
 10. Kortskanner
 11. WorldCard Mobile
 12. Åtta

1. Kortscanner till kontakter + OCR

Har du problem med att hantera visitkort i ditt hektiska schema? Card Scanner to Contacts + OCR-applikationen är något för dig. Skanna dina visitkort utan problem; applikationen läser informationen (OCR) på visitkorten. Det fyller i orden automatiskt, så det är enkelt att lägga till dina visitkort i telefonboken. Dela dina visitkort utan problem.

Förutom alla dessa funktioner är den funktion som vi gillade mest och det som gör denna applikation speciell möjligheten att exportera dina visitkort till Excel. Skanna de visitkort du får efter ett evenemang eller en affärsresa, och Card Scanner to Contacts + OCR-applikationen skapar en excel-fil åt dig. Tack vare molnsynkronisering synkroniseras dina visitkort med molnet, även om din telefon är trasig eller stulen kommer du inte att förlora dina visitkort.

Pris: 3 dagars gratis / prenumeration 19,99 USD

Ladda ner

2. CamCard

Efter att ha vunnit förtroendet hos 100 miljoner användare är CamCard värt en seriös titt om du vill hålla dina kontakter röriga. Ta kontroll över dina visitkort utan stress och håll din adressbok ordnad utan stress. Med ett enkelt användargränssnitt ser det till att du hanterar dina kort snabbt och utan krångel. Du kan felfritt skanna och lagra kort.

Om du inte vill glömma viktiga saker, lägg till anteckningar och påminnelser till dina kontakter. Det skickar kontaktuppdateringarna så att du inte misslyckas med att skicka gratulationer. Slutligen gör stödet från 17 språk traditionell kinesiska, förenklad kinesiska, danska, nederländska, finska, koreanska, norska CamCard till en perfekt kontaktansvarig.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. ScanBizCards

ScanBizCards är en enkel, elegant och snygg visitkortscanner. Med integrationen av flera tjänster som Salesforce, SugarCRM, mailer och Oracle Fusion kan du enkelt hålla din CRM uppdaterad. Appen låter dig snabbt lägga till kontakter till din iPhone-adress och även exportera dem som CSV-filer.

Du får möjlighet att antingen skapa nya kontakter eller slå samman skanningar med befintliga poster. Med iCloud-säkerhetskopiering kommer du att kunna synkronisera dina kontakter över enheter. Dessutom kommer ScanBizCards i en liten version som du kan prova innan du byter till proversionen.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

4. Visitkort Scanner-sam Pro

Jämfört med sina konkurrenter som nämns i den här listan har SamCard Pro inte för många eleganta funktioner. Men det gör jobbet med att skanna kort felfritt. Anti-shake-fotograferingstekniken säkerställer att all information på korten fångas korrekt.

Det låter dig skjuta både horisontellt och vertikalt. Dessutom är SamCard Pro kompatibel med sju språk som engelska, franska, tyska, italienska, spanska, portugisiska och svenska.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

5. ABBYY Business Card Reader Pro

”Business Card Reader Pro” är blixtsnabb och kan skryta med möjligheten att skanna kort med absolut precision. Det upptäcker automatiskt alla kanter på kortet och tar bort de defekta kanterna.

Med användning av automatisk normalisering av telefonen, såväl som förlängningsnummer, sätter den de saknade delarna i vatten. Dessutom kan det till och med korrigera alla skrivfel och fylla i den adress som saknas för att säkerställa. Dessutom stöder Business Card Scanner Pro 25 språk inklusive tyska, italienska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska och spanska.

Pris: $ 39,99

Ladda ner

6. CardKeeper

CardKeeper är en enkel men ändå effektiv visitkortläsare för din iPhone. Det är fullt kapabelt att skanna kort med önskat resultat. När du har skannat valfritt kort kan du enkelt lägga till det i din adressbok.

Appen låter dig hantera dina kort utan krångel. Dessutom kommer du också att snabbt kunna dela dina kort via AirDrops. Dessutom gör stödet från flera språk CardKeeper mer användarvänligt.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. FoxCard

Med mer än 100 miljoner användare är FoxCard Pro en av de bästa i branschen när det gäller att låta dig enkelt skanna och spara kort till kontakter. Utrustad med förstklassig OCR-teknik kan den fånga alla subtila detaljer med fullständig tydlighet.

Enligt behov kan du lägga till foton, text och kommentarer till ditt kort. Dessutom stöder FoxCard Pro nio språk som engelska, franska, tyska, italienska, spanska, portugisiska, svenska, finska och danska.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Kontakta Snapper

"Contact Snapper" är en exceptionellt användarvänlig och perfekt app för dem som letar efter en högkvalitativ visitkortsläsare. Det som skiljer det från resten är möjligheten att stödja mer än 200 språk. Den optimerade OCR-tekniken gör att du enkelt kan konvertera bilder till text.

Viktiga funktioner som QR-kodigenkänning och möjligheten att tilldela grupper till flera kontakter tillför mer värde till sin profil. Det låter dig exportera din adressbok som PDF eller excel till Dropbox, iCloud, Google Drive. Med Business Card Scanner kan du bara skanna tre kort gratis efter det att du behöver uppgradera appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Visitkortsläsare Pro

Det kanske mest solida av allt, Business Card Reader Pro är en riktigt dyr affär på 6,99 dollar, men det är också en av de mest exakta kortläsarna för iPhone. Det finns många funktioner som appen kör på, inklusive saker som bakgrundsbildbehandling så att du snabbt kan skanna en massa kort, anti-shake för att kompensera för dålig bildkvalitet (orsakad på grund av skakiga händer) och mycket mer.

Appen har också en anständig sorterings-, filter- och sökfunktion (vilket är ganska användbart eftersom appen fungerar som en kontakthanterare). Du kan exportera data till Evernote, SalesForce och VCard. Redigera enkelt dina kort, håll dem organiserade och säkerhetskopiera dem till iCloud så att de förblir säkra och tillgängliga var som helst.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

10. Kortskanner

Jag betygsätter Card Scanner mycket högt baserat på dess funktionalitet. Det som imponerar med den här visitkortläsaren är förmågan att känna igen 14 språk, vilket gör det väldigt praktiskt.

Du kan be Siri att snabbt söka efter foton för visitkort. Dessutom kan Card Scanner synkronisera kontakter med Google Drive, Salesforce, Zoho CRM, Zoho Invoice, Zoho Book och Zoho Desk.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. WorldCard Mobile

Efter att ha vunnit flera priser och rankats som nummeraffärsapp i US App Store, inkluderat i topp 10-apparna i företagskategorier i 194 länder och med mer än 20 miljoner användare över hela världen, är ”WorldCard Mobile” ett måste för proffs. Appen använder avancerad OCR-teknik (Optical Character Recognition) för att snabbt överföra information från visitkort till dina iPhone-kontakter.

Det låter dig enkelt sortera information som position, namn, företag, faxnummer, telefonnummer, adress eller andra fält. Du kan ringa, skicka SMS och e-post till dina kontakter direkt från appen.

Kompatibiliteten med 25 språk som engelska, franska, tyska och mer gör det väldigt praktiskt för användare. Ännu bättre, den här affärskontaktläsaren låter dig också synkronisera kontakter med Google Kontakter och hantera dem enkelt.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

12. Åtta

Vad som ger "Åtta" en liten fördel jämfört med många andra visitkortskannrar är hög noggrannhet. Företaget hävdar att visitkortläsaren levererar 99,9% noggrannhet genom att utnyttja den avancerade OCR och mänskliga transkriptionen.

Förutom att läsa visitkort med precision, erbjuder Eight också ett bättre sätt att organisera de digitala korten. Du kan till exempel lägga till anteckningar och taggar i profilerna för att inte bara hålla dem i perfekt synkronisering utan också enkelt hitta dem.

När det gäller freemium-varianten har den de flesta grundläggande funktioner som i stort sett kan ta hand om dina enkla behov. Men bara om du vill ha en fullfjädrad visitkortsläsare kan du uppgradera till Eights premiumversion för att låsa upp många praktiska funktioner inklusive export av data och effektivare digitalisering av visitkort.

Pris: Gratis / Premium-versionen kostar $ 3,99 (startpris)

Ladda ner

Det är allt!

Loggar ut

Jag är säker på att du har valt en av dessa appar för visitkortläsare för att göra uppgiften att skanna kort och hantera kontakter enklare. Vilka är de viktiga egenskaperna du vill se i en toppapp för visitkortläsare för iOS? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

 • Bästa QR-skannerappar för iPhone och iPad
 • Bästa appar för projektledning för iPhone
 • Bästa faxappar för iPhone och iPad
 • Bästa SD-kortläsare för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found