Blogg

Bästa RPG-spel för iPhone och iPad 2021

Spel är det bästa alternativet att ta en paus och fly in i fantastiska världar. De kan vara det perfekta sättet att både ta en paus eller få kreativa juicer att flyta. Om du är en dagdrömmare som ofta drar dig tillbaka till fantasifulla världar, kan rollspel vara som en dröm. Oavsett om det är massivt multiplayer-äventyr eller mindre flykt, finns det något för alla i vår sammanställning av de bästa RPG-spelen för iPhone och iPad.

 1. Darkness Rises Adventure RPG
 2. Skuggslagsmål 2
 3. The Wolf Online RPG Simulator
 4. Stardew Valley
 5. Dungeon Hunter 5
 6. Star Wars KOTOR
 7. Bastion
 8. Arcane Legends
 9. Oceanhorn
 10. Ravensword Shadowlands

1. Darkness Rises Adventure RPG - Editor's Choice

Detta actionfyllda äventyrsspel blandar fantastisk grafik med innovativt spelande och intensiva strider. Temat är att mörkret har spridit sig över hela landet, vilket ger massor av demoner som du måste besegra.

Du kan välja att ta på dig rollen som legendariska karaktärer som den magiska svingaren eller den jordskakande Berserker. Det finns också möjlighet att skräddarsy din karaktär och ha det bra att ta på sig skurkarna!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. Shadow Fight 2

Njut av klassisk stridighet i detta RPG-spel för iPhone och iPad. Beväpna din karaktär med många dödliga vapen och rustningar för att bekämpa den med stil. Den har fängslande verklighetstrogna animerade kampsporttekniker som säkert kommer att hålla dig fast.

Res genom sex världar fulla av hotfulla demoner och bli nedsänkt i en spännande historia. Kontrollerna är härligt intuitiva och kampgränssnittet är utformat speciellt för pekskärmar för att säkerställa oförglömlig spel.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Wolf Online RPG Simulator

Redo att omfamna din vilda sida? Då kommer du att älska att utforska det här spelet och ta dig i strävan att bli din Alpha-pack. Utveckla din karaktär och uppgradera dina färdigheter i en realistisk, uppslukande värld.

Du kan spela med vänner eller med andra ensamma vargar från hela världen. Du kan också skapa ditt eget lag och spela tillsammans. Det bästa är att det inte finns någon påtvingad väg att följa i denna simulator. Du har full kontroll över vilka attribut du vill utveckla och vilka färdigheter du vill uppgradera.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Stardew Valley

Här är ett charmigt spel som innebär att man flyttar till landsbygden och bygger ett nytt liv som jordbrukare. Det finns så många roliga saker att göra, från att göra åkrar till en riklig gård till att odla glada djur och odla olika grödor.

Dessutom kan du till och med anpassa din bondgård, slå sig ner och starta en familj, delta i en virtuell gemenskap, utforska området, avslöja skatter och mer. Det finns över 50 timmars spelinnehåll och nya mobilspecifika funktioner, som autospara och flera kontrollalternativ.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

5. Dungeon Hunter 5

Kolla in det här spännande actionrollspel som handlar om att jaga monster och skurkar genom 94 uppdrag i en engagerande historia. Du får chansen att utforska fascinerande miljöer, från kyla och barbar till det spöklika och spännande.

Du kan slåss sida vid sida i samarbetsläget och samla upp till tre andra spelare. Dessutom anställ vänner som allierade och fortsätt på din hämndsresa. Längs vägen kan du använda över 900 pansar och vapen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

6. Star Wars KOTOR

Här är ett av de bästa rollspel som någonsin gjorts för iPhone och iPad. Den har ett gränssnitt som är optimerat för beröringång. Så du kan använda Force och krossa ljussabel över flera världar.

Naturligtvis kan du samarbeta med ikoniska karaktärer och följa en spännande plot formad av dina val. Kommer du att få styrkorna på den lätta sidan av styrkan? Eller kommer du att ge efter för de mörka sidornas frestelser? Varje beslut har en inverkan!

Pris: $ 9,99

Ladda ner

7. Bastion

Fördjupa dig i hyllade konstverk, musik och berättelser tillsammans med intuitiva kontroller som gör det enkelt att spela. Du kan utforska mer än 40 handmålade miljöer och upptäcka katastrofens hemligheter, en katastrof som sprängde världen i bitar.

Längs vägen, experimentera med att använda en stor arsenal av uppgraderingsbara vapen och strida vilda djur anpassade till deras nya livsmiljö. Fly till timmar av en spännande historia, och när du är klar finns det också ett nytt Game Plus-läge.

Pris: Gratis (Bastion Full Game - $ 4,99)

Ladda ner

8. Arcane Legends

Fly till en hisnande 3D-fantasivärld och engagera dig med tusentals andra spelare för en oslagbar upplevelse. Bli en hjälte, anpassa din bostad och nivåera dina husdjur för ett episkt äventyr.

Varje vecka finns det nya saker att göra och nya sätt att spela. Välj mellan tre klasser med massor av färdigheter. Och plundra horder av guld och en uppsjö av fantastiska föremål för skojs skull och vinst.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

9. Oceanhorn

Kliv in i en värld fylld med fara, pussel och mysterium. Lär dig att använda magi, bekämpa monster och hitta forntida skatter som hjälper dig på din jakt. Testa dina färdigheter för att reda ut hemligheterna i det antika riket Arcadia och havsmonsteret Oceanhorn.

Utforska imponerande fängelsehålor, kämpa mot vild monster och resa på öppet hav. Den kombinerar fängslande berättande, hisnande 3D-bilder och spännande spel till ett oförglömligt äventyr.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

10. Ravensowrd Shadowland

För en helt annan upplevelse, prova det här spelet som ger oöverträffad grafik till genren för rollspel och äventyrsspel. Världen är stor och rikt detaljerad, med kraftfulla vapen och hundratals samlarobjekt.

Bygg dina färdigheter när du dyker in i en djup berättelse för att lösa mysterierna i Tyreas-riket. Landskapet är realistiskt med fängslande ragdollfysik. Dessutom finns det en enorm 3d-värld att utforska, med on-the-fly växling mellan första person och tredje person. Detta håller saker spännande.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

Summering 

Vilka är dina favorit RPG-spel för iPhone eller iPad? Vi skulle gärna veta i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa iPhone-spel att spela med vänner
 • Actionspel för iPhone och iPad
 • Multiplayer-spel för iPhone och iPad
 • Bästa Black Friday-erbjudanden på iPhone- och iPad-spel (uppdaterat)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found