Blogg

Bästa iPhone SE, 5 / 5s dockningsstationer 2021

Ända sedan Apple introducerade iPhone 5 har saker och ting aldrig varit detsamma i dockproducerande industrin. Blixtdockan, ett massivt skifte från den 30-stiftiga dockningsanslutningen, har lett till flera nya produktserier. Med lanseringen av iPhone 5 flyttade Apple mot ett nytt dockningssystem, och här är vi med några av de bästa dockningsstationerna för iPhone 5 och iPhone 5s, som också är kompatibla med den senaste iPhone SE. Beroende på din budget skulle du titta från en rad minimalistiska bryggor från Philips till Boses fantastiska.

1. Sinketop

Sincetop har skapat den här iPhone-dockan med en stor enkelhet som fångar din uppmärksamhet. Den bekväma designen gör att du snabbt kan installera och ta bort din iPhone. Förutom din iPhone kan du också ladda dina AirPods på den här laddningsdockan.

Med tanke på denna docknings funktioner och kvalitet verkar produkten vara för dyr och du måste ta tag i den här dockningsstationen nu.

USP: Stabil och pålitlig

Kolla in på Amazon

2. iHome iPL8XHG

Vill du ha en mångsidig dockningsstation för din iPhone? iHome iPL8XHG kan vara ett av de bättre alternativen.

Bortsett från att ladda din iPhone, levererar den också din musiktid. Med Reson8 högtalarkammare levererar den ljud av högsta kvalitet.

Det finns också FM-radio med 6 stationer förinställt minne så att du kan ställa in något coolt radioprogram. Dessutom hjälper det dubbla larmet dig att hålla dig i takt med din ständigt föränderliga rutin.

Den justerbara sömntimern med separat volym är till nytta om du vill somna med musik.

USP: Reson8 högtalarkammare

Kolla in på Amazon

3. BEACOO

Vad som definierar ”BEACOO” är den kompakta och hållbara konstruktionen. Den är utformad för att vara en effektiv laddare inte bara för din iPhone utan även Apple Watch.

Med den väskvänliga designen låter du dig bekvämt hålla din iPhone även utan att ta bort locket. Du får en bekvämare tittarupplevelse under ditt handsfree-visningssamtal.

Tack vare den mjuka dynan har smarttelefonen nödvändig vård för att hålla bort skrapan. Slutligen kommer "BEACOO" i två färgvarianter som svart och den underbara rosa.

USP: Hållbar uppbyggnad

4. Tryck på Play ONE Dock

När du pratar om de bästa laddningsställen för iPhone kan du inte hålla Press Play “ONE Dock” utom synhåll. Det är en sådan imponerande dockningsstation som idealiskt markerar alla viktiga lådor.

Först och främst är det Apple MFi-certifierat och ger snabb och säker laddning. Därför kommer du inte att möta felmeddelandet som "Det här tillbehöret kanske inte stöds", fel gång på gång. Dessutom utmärker det sig också när det gäller att driva upp Apple Watch med den effektivitet som behövs.

Med den justerbara blixtporten fungerar den i de flesta fall. Plus, den solida aluminiumkonstruktionen gör den till en långvarig följeslagare för iPhone.

USP: Justerbar blixtport

5. Pezin & Hulin

Vad sägs om att gå till en komplett dockningsstationorganisation inte bara för iPhone eller Apple Watch utan också för surfplattor och bärbara datorer? Möt ”Pezin & Hulin”, en dockningsstation i trä som är utformad för att låta dig ladda flera enheter med hög effektivitet.

Den är gjord av naturlig bambu och har solid konstruktion. Det håller dina enheter bekvämt för säker laddning.

Med den snygga kabelhanteringen låter det inte kabelrörelser fördärva utseendet på ditt skrivbord. Dessutom finns det ett förvaringsfack som gör att du säkert kan förvara kablar och adaptrar.

USP: Ladda flera enheter

Kolla in på Amazon

 6. DPNAO

DPNAO ger dig ett komplett paket i sin dockningsstation. Efter att ha fullgjort sin primära skyldighet att docka din iPhone erbjuder dockningsstationen väckarklocka, Bluetooth-högtalare, fjärrkontroll för att styra högtalaren, FM-radio, USB-laddningskontakt och Aux-uttag. Med så många saker packade i en enda låda, bör du inte vänta en minut för att ta tillfället i akt.

Förutom din iPhone kan du ansluta andra enheter till denna Bluetooth-högtalare. Vill du titta på videor på din iPhone medan den laddas? Vrid bara basen 90 grader och njut av dina favoritfilmer och videor.

USP: Bluetooth-fjärrkontroll

Kolla in på Amazon

7. iHome iPL23

Denna dockningsstation från iHome liknar den som vi har nämnt ovan. Drivs av Reson8 (R) högtalarsystem och erbjuder rik ljudkvalitet. Och FM-radio med 6 stationers förinställda minne låter dig komma ikapp med dina favoritradioprogram.

Du kan dra nytta av sömntimern för att lyssna på din favoritmusik på natten och stänga av högtalaren vid den fördefinierade tiden. När det gäller laddning är det upp till märket och låter dig slå på enheten säkert. Dessutom kommer iPL23 i två färger som svart och vitt.

USP: FM-radio med 6 stationers förinställt minne

Kolla in på Amazon

8. Comsoon

Enkelhet är den största höjdpunkten i "Comsoon." Den har en mer funktionell design som håller din iPhone stadigt.

Du kan justera dockan till önskad vinkel för en bekväm tittarupplevelse. Därför kommer du att njuta av din FaceTime eller tycker att det är lite lättare att interagera med din enhet medan den laddas.

Det högkvalitativa aluminiumet ger den styrka som krävs för att motstå stötar. Dessutom skyddar den mjuka silikonplattan enheten från repor.

USP: Mjuk silikonplatta

Kolla in på Amazon

9. TOBSON

TOBSON har kombinerat en dockningsstation och ett strömuttag i en enda produkt. Denna unika USB-laddningsstation organiserar ditt skrivbord snyggt eftersom du kan ladda fyra enheter till denna dockningsstation. Dessutom kan du använda strömuttaget för att ansluta din Mac eller andra datorer.

TOBSON har använt plastskyddet och 100% koppartråd för att skydda dina enheter från överspänning och överladdning. Den praktiska designen gör att du kan koppla loss dockningsstationen från strömuttaget och USB-portarna.

USP: Avtagbar dockningsstation

Kolla in på Amazon

10. Avantree

Om en minimalistisk design är högst upp på din prioritetslista, ge ett skott till "Avantree." Denna blixtdocka är ultrabärbar och levereras med väskvänlig design. Så, du kommer inte att ha några problem med att ladda iPhone, även om ett fodral är på.

En annan viktig funktion som är värt att nämna är Apple MFi-certifiering. Det betyder att den är helt kompatibel för att driva iOS-enheten. Dessutom kommer Avantree laddningsstativ i fyra färgvarianter, med 24 månaders begränsad garanti.

USP: Ultra-bärbar design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Vilken av ovanstående dockningsstationer har du valt för din enhet? Är det en enkel eller en multitasker?

Du kanske också vill kolla in:

  • Bästa iPhone 5 / 5s kraftbanker
  • iPhone 5 / 5s Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 5 / 5s billaddare
  • Bästa iPhone 5 / 5s armband
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found