Blogg

Bästa iPhone 7 Plus skärmskydd i härdat glas 2020

Även om iPhone 7 Plus är ganska robust behöver phablet skyddsdräkten för att bekämpa repor eller absorbera stötar. Därför är det lämpligt att ge telefonen ett väsentligt försvar. Den dyraste smarttelefonen förtjänar att ha vård som behövs, eller hur? (Kolla in: Bästa iPhone 8 Plus skärmskydd i härdat glas)

Med tanke på din önskan att ta tag i den extremt stora 5,5-tums phableten har vi redan skapat en omfattande lista över de bästa iPhone 7 Plus-fodralen. Och gissa vad? Vi har förberett den här exklusiva serien av de finaste skärmskyddet för iPhone 7 Plus. Vad sägs om att titta på dem!

Bästa iPhone 7 Plus skärmskydd i härdat glas 2020

# 1. Spigen

Detta skärmskydd från Spigen har fått kraft av industristandard hårdhet. Konstruerad med förstklassigt härdat glasmaterial, det är extremt tåligt. Med tillstånd av 0,4 mm hårdhet ger det oöverträffat skydd från grunden.

Skärmskyddet ger kristallklarhet som ökar din tittarupplevelse. Det har klippts ut för att vara något mindre än skärmstorleken för att säkerställa att den är helt kompatibel med fodral. Den oleofoba beläggningen förstärker dess struktur ytterligare. Detta stötsäkra skärmskydd kommer i dubbla förpackningar.

USP: Fallvänlig design

Kolla in på Amazon

# 2. AILUN

Ailun är ett av de ledande varumärkena som tillverkar skärmskydd av härdat glas av hög kvalitet för iPhones. Detta 0,33 mm glasskärmskydd ger maximalt skydd mot repor, repor och stötar. För att göra skyddet kompatibelt med de flesta fall har Ailun rundade kanter.

Du kommer att njuta av 99,99% noggrannhet med pekskärmen med HD-skärmens tydlighet. Den hydrofoba och oleofoba beläggningen säkerställer att telefonens pekskärm skyddas mot svett och oljerester och fingeravtryck.

USP: 2,5D-rundad kant

Kolla in på Amazon

# 3. JETech

JETech skärmskydd kommer med den rundade kanten som snäpper perfekt på skärmen; erbjuder fullständigt skydd från grunden. Högkvalitativt härdat glaskonstruktion är gjord för att inte bara fungera som en fin skärm för pekskärmen utan också hålla länge.

Eftersom den är 0,33 mm tjock har den hårdheten att säkerställa även brutal skrapning. Hög transparens och känslighet ger en fantastisk användarupplevelse. Det är dammskydd och fingeravtryck. Slutligen finns skärmskyddet i två färger som svart och klart.

Dessutom får du bitar av skärmskydd till bara ett pris!

USP: Mycket lyhörd

Kolla in på Amazon

# 4. OMOTON

OMOTON skärmskydd är byggt med det finaste härdat glaset och kan enkelt vara ett förstklassigt val. Skyddet har 9H-hårdheten som skyddar mot stötar eller nötning.

Hydrofob, oleofob skärmbeläggning hindrar svett och oljerester från fingeravtryck; möjliggör högkänslig beröring. Det bubbelfria limet gör att du enkelt kan installera skärmskyddet.

Ännu bättre, OMOTON skärmskydd kommer i två förpackningar till bara ett pris.

USP: Hög transparens

Kolla in på Amazon

# 5. G-färg

Tillverkad med premiumhärdat glas, har G-färg skärmskydd den definierande kvaliteten. Den extrema 9H-hårdheten är tillräckligt robust för att skydda repor med kniv eller nycklar.

Högupplöst klarhet gör att din iPhone är en glädje. Det är extremt motståndskraftigt mot fingeravtryck och oljerester och är mycket lyhört för beröring. Eftersom den är bubbelfri kan du enkelt installera G-color på din enhet.

Dessutom finns G-color också i tvåpack.

USP: Högupplöst klarhet

Kolla in på Amazon

# 6. Mr. Shield

Mr. Shield ger ett HD-klart ballistiskt glas som är extremt starkt mot repor och höga slag. Kolla in det här exakta laserskärda härdat glaset som pryder polerade och rundade kanter. HD-klarheten och 99,99% noggrannhet på pekskärmen gör detta glasskydd mer önskvärt.

Skärmskydd från Mr. Shield täcker inte de böjda kanterna på din iPhone 7 Plus; därmed får du inte 100% täckning. Skärmskyddet ger fullt skydd och enkel installation.

USP: HD klart ballistiskt glas

Kolla in på Amazon

# 7. TheCoos

TheCoos presenterar ett skärmskydd av glas som sparar telefonens pekskärm från vassa föremål. Skärmskyddet är tillverkat av kemiskt bearbetat glas och kan därför förhindra repor och oavsiktliga droppar.

Anti-oljebeläggningen undviker fläckar och minskar fingeravtrycken. Den förstklassiga 9H + reptåliga ytan garanterar maximalt skydd mot alla möjliga faror.

USP: Repskyddad av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

# 8. Supershieldz

Supershieldz skärmskydd förtjänar att få ett skott av det högkvalitativa härdat glaset. Med de bubbelfria lim som gör installationen problemfri och inga rester efter borttagning har detta skydd grundats för att vara både tuff och passande för din iPhone.

Den rika tydligheten i kombination med den stora känsligheten för beröring skiljer den från resten. Dessutom erbjuder 9H-hårdheten det mycket nödvändiga skyddet från alla fula repor.

Supershieldz skärmskydd finns i två förpackningar.

USP: Beröringskänslig

Kolla in på Amazon

# 9. IQ-sköld

Tack vare LIQuidSkin-limet är det ganska enkelt att installera IQ Shield skärmskydd. Att vara extremt stötdämpande, detta skydd skyddar aldrig din skärm.

Den höga transparensen gör att du kan använda din iPhone bekvämt. IQ Shield är otroligt lyhörd för beröringen.

USP: Rundade kanter

Kolla in på Amazon

# 10. Skinomi Tech Glass

Grundat med högkvalitativt härdat glas ” Skinomi Tech Glass ” är värt att prova. Den oleofoba och elektrobelagda ytan har designats smart för att hålla bort svett, oljerester.

Den förstklassiga transparensen ökar användarupplevelsen. Att vara extremt känslig för beröring, du älskar att prova.

USP: Oleofob belagd yta

Kolla in på Amazon

BONUS

amFilm

Ett skärmskydd som är så hållbart som "amFilm" förtjänar att få inkluderas i denna sammanställning. Tack vare de exakta utskärningarna installeras den fläckfritt på skärmen. Dessutom behöver du inte hantera bubblor när du installerar skärmskyddet.

0,3 mm tjocklek toppad av 9H hårdhet gör det exceptionellt starkt att motstå skrapa. En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta skydd är den oleofoba beläggningen som inte låter fingeravtryck och svett staplas upp. Som ett resultat kan den bibehålla hög tydlighet och lyhördhet länge. Dessutom finns amFilm i två förpackningar.

USP: 0,3 mm tjocklek

Kolla in på Amazon

Avslutar

Det finns tre viktiga egenskaper hos ett skärmskydd av härdat glas - Hög klarhet och känslighet, 9H-hårdhet och fingeravtryck. Dessa skärmskydd har alla dessa egenskaper. Dessutom är de mycket slitstarka och erbjuder en bubbelfri installation.

Vilken är den kvalitet du inte vill kompromissa med något skärmskydd? Dela dina åsikter i kommentarerna nedan.

Du vill ge dessa inlägg en snabb blick:

  • Bästa iPhone 7 Plus skärmskydd
  • Bumperfodral till iPhone 7 Plus
  • Bästa tydliga fodral till iPhone 7 Plus
  • Små fodral till iPhone 7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found