Blogg

Fem bästa iPhone 5 / 5s-fodral under $ 20 år 2021

Vem sa att iPhone 5 / 5s-fodral måste vara en kostsam affär? Fodral för iPhone 5 och iPhone 5s från toppmärken som Belkin och Griffin finns för under $ 20. Det finns fall som är ännu billigare. Här är några fler fall - smala, minimala och coola - som inte bara är under $ 20 utan också ger en bra skyddsnivå för din iPhone 5 och iPhone 5s.

1. elago Outift Matrix

Elagos "Outift Matrix" är ett av de finaste fodralet för iPhone 5. Det som gör den så imponerande är hybriddesignen. Kombinationen av den hårda datorn och aluminiumplattan ser söt ut. Den sveper elegant runt kompakten.

Tack vare de exakta utskärningarna har du enkel åtkomst till blixtporten och hörlursuttaget. Dessutom erbjuder det släta yttre förbättrat grepp, vilket förhindrar att smarttelefonen glider ur din handflata.

USP: Hybriddesignen

Kolla in på Amazon

2. Belkin Grip Max

Belkin har varit en av de bästa falltillverkarna för iPhone. Den här gången är de ute med iPhone 5-fodralet som är mycket skyddande. Det ser dock inte skrymmande ut.

TPU- och PC-konstruktionen är tillräckligt hållbar för att tåla droppar utan problem. Plus de exakta utskärningarna och de responsiva knapparna gör att du inte har några problem när du använder enheten. Dessutom har Grip Max ett års garanti.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

3. Griffin Survivor

Precis som Belkin har Griffin varit en av de ledande tillverkarna av tillbehör för iPhone. Därför skulle det vara tyst om vi inte tittade närmare på erbjudandet.

När vi pratar om "Survivor", är den utformad för att erbjuda den önskade skyddet för din iPhone både mot otäcka stötar och skrapor. Naturligtvis ser det skrymmande ut och vänder inte alls på huvudet. Men kom ihåg, det här är precis vad du ska välja när du går på äventyret. Dessutom finns Survivor i flera färger att välja mellan.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

4. JETech

Jag finner detta fall från JETech i nivå med det allra bästa. Och det som ger mitt påstående trovärdighet är de fyra stjärnorna av nästan 250 kundrecensioner.

Fusionen av PC och TPU har förstärkt konstruktionen för att enkelt överleva stötar. Med den släta strukturen får du det grepp som behövs medan du håller iPhone. Dessutom är knapparna och utskärningarna på plats. Utöver allt stöds JETech av livstidsgarantin.

USP: Slät kolfiberstruktur

Kolla in på Amazon

5. OtterBox PENDELSERIER

För närvarande är OtterBox COMMUTER SERIES-fodral tillgängliga för endast $ 16,94 på Amazon, ned från $ 34,95. Jag tror inte att dessa fodral behöver någon introduktion eftersom de är grundade på att vara premiumdräkter för iPhone.

Med den kompakta designen passar dessa skal sömlöst på iPhone. De erbjuder det skydd som krävs från droppar utan att minska stilen. Dessutom finns omslag för COMMUTER SERIES i fem färger och ett års garanti.

Observera att inte alla färgvarianter för närvarande är tillgängliga under $ 20.

USP: Imponerande kompakt design

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det!

Ditt val?

Jag tror att du har valt en perfekt matchning för din iPhone, eller hur? Har du något emot att spilla några bönor om ditt val?

Missa inte:

  • Bästa iPhone 5 / 5s plånboksfodral
  • iPhone 5 / 5s Bumper Fodral
  • Bästa iPhone 5 / 5s bältesklämfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found