Blogg

Hur man stoppar Apple TV Remote Keyboard från att poppa upp på iPhone

Jag använder Apple TV-fjärrkontrolltangentbordet på den anslutna iPhone för att enkelt skriva in text på min Apple TV. Men de senaste dagarna hade jag fått slumpmässiga popup-fönster på min enhet för att mata in text. Irriterad av de upprepade varningarna bestämde jag mig för att sätta stopp för den. Efter att ha provat flera misslyckade knep lärde jag mig en ganska enkel lösning som gjorde det möjligt för mig att stoppa Apple TVs fjärrtangentbord från att dyka upp på min iPhone.

Fjärrtangentbordet fungerar när din iPhone och Apple TV är anslutna till samma iCloud och använder samma Wi-Fi-nätverk. Du får en varning på din enhet om att skriva in text när du väljer ett textfält på din TV. Om du använder samma iCloud-konto på din andra enhet får du också textinmatningsvarningen på den enheten. För det fall du inte vill använda den här funktionen längre eller bara vill hålla de upprepade aviseringarna borta, kolla in det här enkla tricket för att stoppa Apple TV-tangentbordets popup-fönster på iPhone och iPad.

Så här stänger du av Apple TV Remote Keyboard på iPhone och iPad

Steg 1. Starta appen Inställningar på din iOS-enhet som du har parat med din Apple TV.

Steg 2. Därefter måste du rulla ner och klicka på Meddelanden.

Steg 3. Klicka nu på Apple TV-tangentbordet.

Steg 4. Slutligen måste du stänga av strömbrytaren bredvid Tillåt meddelanden.

Det är allt!

Från och med nu får du inte popup-fönstret för att skriva in textinmatning på din iOS-enhet. Du kan använda samma trick på enheten som du inte vill använda med din Apple TV.

Avslutar

Jag hoppas att problemet är löst nu! Har du någon feedback? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Ta en titt på dessa relaterade inlägg också:

  • Hur man styr Apple TV med iPhone
  • Bästa Apple TV-väggfästen
  • Så här aktiverar du mörkt läge på Apple TV
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found