Blogg

Bästa bilunderhållsappar för iPhone 2021

Med våra hektiska scheman är det enkelt att förbise den blinkande motorns kontrollampa eller missa byte av olja. Men tänk om vi har någon som påminner oss om bilunderhåll regelbundet? Tja, de bästa bilunderhållsapparna för iPhone kommer till undsättning!

Du kan lära dig mycket om vilka delar som behöver din regelbundna uppmärksamhet, vilken vård du behöver för att bilen ska fungera smidigt utan problem och spåra din ekonomi. Här är en samling av några av de bästa iPhone-underhållsapparna för dig.

 1. CARFAX Car Care
 2. Fordonsunderhållsspårare
 3. Helt enkelt Auto
 4. Drivvo
 5. AUTOsist
 6. Openbay
 7. Fuel Monitor Pro

1. CARFAX Car Care - Flera bilar, en app!

Vilken app låter dig övervaka service och reparation för upp till åtta bilar samtidigt? CARFAX Car Care är namnet, min vän. Appen påminner dig om dina scheman för bilunderhåll, från oljning, däck och bromsar till inspektioner och filter för den delen. Det är en perfekt app om du har en storfamilj eller äger en liten bilpark.

Med CARFAX Car Care kan du också ta reda på de lokala bilreparationsplatserna och uppskatta dina reparationskostnader. Vad mer? Appen kommer att fortsätta påminna dig om att slutföra dina uppgifter i tid, vilket gör det nästan svårt att glömma ditt serviceschema!

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Fordonsunderhållsspårare - Säg nej till fysiska dokument!

En enkel men användbar verktygsapp, Fordonsunderhållsspårare registrerar effektivt alla dina fordons historiska underhåll. Håll appen uppdaterad med trivial men viktig information som VIN, registreringsskylt, år, märke, modell, däckstorlek, oljefilter typ, aktuell vägmätare, total årlig underhållskostnad för varje fordon etc.

Fordonsunderhållsspårarens bästa funktion är att låta dig ställa in / visa / återställa förfallodatum på fordonet eller dess olika delar som behöver underhåll. Glöm inte att hålla underhållskvittotet uppdaterat med din bilinformation. I det långa loppet skulle jag gärna vilja se snabbsökningsalternativet för att hitta mina data snabbare.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Simply Auto: Mileage Tracker - Hjälper din bil att hålla länge!

Simply Auto är betrodd av tusentals användare över hela världen och är en app för fordonshantering för bilar, motorcyklar, lastbilar och flottor. Appen hjälper till att övervaka din bränslehantering, informera dig om kommande underhåll och spåra dina andra fordonsutgifter som din avdragsgilla eller återbetalningsbara körsträcka. Ja, det kan göra det!

Inte bara det, du kan också säkra dina data genom att säkerhetskopiera den i molnet och återställa den vid behov. Dessutom kan du schemalägga vecko- eller månadsrapporter samt exportera loggfiler som CSV till din enhet eller Google Drive. Bränslespårning är tillräcklig, men hur är det med elbilsägare? Inga bekymmer, du kan spåra fordonets underhåll i kilowattimme.

Det bästa med den här appen är att den stöder röstinmatning. Allt du behöver göra är att tala och appen anger värden för fyllningar.

Pris: Gratis. Köp i appen börjar från 1,49 USD.

Ladda ner

4. Drivvo: Car Management - App för varje bil!

Drivvo är en unik bilunderhållsapp för iPhone. Det ger total kontroll och hantering genom att låta dig spara all information om ditt fordon på ett ställe, från att registrera skatter, försäkringar, böter och finansiering, för att se tankningskostnader, servicekostnader som oljebyte och mer. Säkerhetskopiera all din data till molnet och återställ den när det passar dig.

Appen går smidigt med inte bara din bil utan också en motorcykel, buss eller lastbil. Du kan hantera oklanderligt kostnaden för bränsleförbrukning eller servicekostnader med Drivvo. Du får också detaljerade kostnader som kostnad / avstånd, kostnad / år, kostnad / månad, kostnad / dag med jämna mellanrum och synkroniseringsdata över olika enheter. Dessutom erbjuder den en annonsfri upplevelse!

Pris: Gratis. Köp i appar börjar från $ 0,99

Ladda ner

5. AUTOsist - Varje detaljerad information i fickan!

En app med ett obegränsat antal bilar, AUTOsist låter dig övervaka vilket antal fordon du vill. Få påminnelse om ditt underhåll (genom att ställa in ett datum eller en körsträcka) och håll det enkelt med AUTOsist.

Med en reparationslogg, bränslespårare och gaslogg för varje fordon ger den dig den kontroll du behöver. Du kan behålla en komplett servicehistorik och dela den som en PDF. Och ja, de anpassade påminnelserna håller dig uppmärksam på dina viktiga uppgifter. Du kan också exportera dina data via Excel och säkerhetskopiera det via webbportalen på autosist.com/portal .

Vad mer? Appen erbjuder anpassade checklistor för en effektiv flottainspektion för kvalitetssäkring. Propert!

Pris: Gratis. Köp i appen börjar från 4,99 USD

Ladda ner

6. Openbay - Bäst för tunga fordon!

Openbay är marknadsledande inom dina online-källor till bil-, lastbils-, SUV- och till och med MiniVans-bilreparationer och -tjänster. Appen används för att boka och betala för dina underhållstjänster hos pålitliga bilservicecentra i hela landet.

Ange en tjänstförfrågan och få flera uppskattade konkurrensservice. Välj det som passar ditt sortiment, område och budget och välj deras tjänster. Openbay stöder nu också Apple Pay, vilket ytterligare bidrar till din bekvämlighet. Tja, förutom att det är enkelt att boka en fordonsservice, tjänar du också Openbay-belöningar som i slutändan kan lösas in mot en gratis tjänst. Frestande nog?

Pris: Gratis.

Ladda ner

7. Fuel Monitor Pro - Din personliga virtuella bilassistent!

Jag har alltid velat ha en assistent för att hantera min bilservice och andra triviala saker. Och Fuel Monitor Pro är min kompis för att övervaka mina bilrelaterade utgifter. Från att beräkna kostnaden för bilar som bränsle, laddning, tjänster, reparationer, till andra avgifter som parkering, tvätt eller försäkring tar appen hand om allt.

Beräkna dina bränslekostnader och övervaka din elbilförbrukning också; hantera inte bara din bil utan din ekonomi med appen. Ställ in tjänster med olika intervall och lista intelligent förfallodatum eller vägmätare som hjälper dig att spara tid och pengar.

Inte bara det, du kan också säkra dina data genom att säkerhetskopiera den på iCloud eller Dropbox och återställa den vid behov, även när du byter till en ny telefon. Dessutom låter det dig också importera fordonets data i .pdf-, .csv- och HTML-format.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

Vilken iPhone-bilunderhållsapp har du valt?

Jag är en lojal användare av Openbay under ganska lång tid nu. Gränssnittet är för lätt att använda och fungerar exceptionellt bra för mig. Påminnelserna, ja, de är bara perfekta. Vilken app hjälper dig att rida ditt odjur smidigt? Låt mig veta i kommentarfältet nedan.

Du kanske också vill läsa:

 • Bästa bilköp av iPhone-appar
 • Bästa reseapparna för iPhone och iPad
 • Bästa iPhone biltillbehör
 • Toppvinappar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found