Blogg

Bästa iPhone 6-bältesfodral 2021

Det är nu uppenbart att att bära din iPhone i fickorna kommer att bli lite obehagligare än tidigare tack vare iPhone 6s storlek. Om du är någon som föredrar ett bältesklämfodral för att bära iPhone 6, är du lite bortskämd för valet. Det finns en fascinerande mängd iPhone 6 bältesklämfodral ute på marknaden.

# 1. SUPCASE Unicorn Beetle Pro

SUPCASE Unicorn Beetle Pro pryder en muskulös profil som är grundad för att skydda din smartphone från alla vinklar. Med den solida dubbelskiktade konstruktionen avvärjer bältesklämväskan även otäcka stötar utan problem. Strukturen har förstärkts ytterligare av luftdämpade hörn för att slå ner slag.

Premium TPU och PC-material ökar hållbarheten. Högkvalitativt skärmskydd säkerställer att pekskärmen har ett pålitligt försvar som håller repor i schack. Slutligen kommer detta robusta bältesklämfodral i fem fängslande färgkombinationer.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

# 2. Debin

”Debin” bör passa in i dina krav om du vill ha ett enkelt horisontellt bältesklämfodral. Det är inte formanpassat, och därför måste din iPhone ha ett solidt skydd för att stanna perfekt inuti.

Införandet av två extra bältesöglor i kombination med den magnetiska förslutningen ger förbättrad säkerhet. Dessutom har den också det ganska släta innerfodret så att slumpmässiga scuffs förblir borta.

USP: Två extra bältesöglor tillsammans med magnetförslutning

Kolla in på Amazon

# 3. Kapslad SlimShield-serie

Encased's SlimShield Series bältesklämväskor är lätt en av de finaste. De erbjuder det önskade skyddet till din smartphone utan att lägga till mycket bulk på enheten.

Med den solida PCR-konstruktionen klarar den fullt av påverkan. Mikrofiberinredningen gör det möjligt att skydda din enhet från grunden.

Den mjuka finishen ger bättre grepp som hindrar enheten från att glida ur dina händer. Höljet roterar 180 grader och låter dig också hålla enheten säkert.

USP: Solid PCR-konstruktion

Kolla in på Amazon

# 4. Gyllene våren

När det gäller hantverk skulle jag ge Golden Spring bältesklämma ganska höga betyg. Den syntetiska läderstrukturen har förbättrats med vackra sömmar. Påsen levereras med en bältesklämma och ytterligare två öglor för extra skydd.

Med den magnetiska förslutningen kan du bekvämt stänga och öppna locket. Du kan säkert ha ett kreditkort inne i kortplatsen. Denna professionella påse finns endast i två färger svart och brun.

USP: Mjukt innerfoder

Kolla in på Amazon

# 5. Trianium

Trianium bältesklämma har en pålitlig stötdämpande design. Med den robusta datorns exteriör och mjuka gummerade interiör kan den tåla även otäcka stötar.

Alla fyra hörn har pansats för att sprida slag. Det yttre skalet har förbättrat grepp som gör att du kan hålla enheten bekvämare.

Inbyggt skärmskydd fungerar som en pålitlig skärm för pekskärmen. Utöver allt stöds Trianium av livstidsgarantin.

USP: Mjukt gummerat interiör

Kolla in på Amazon

# 6. Kingsource

Kingsource-bältesklämman är tillverkad med högkvalitativt läder och har en polerad design. Det snygga hantverket förbättrar sitt utseende. Den levereras med stark magnetisk förslutning så att du kan hålla din enhet säkert inne. Den mjuka interiören skyddar din smartphone från grunden. Du kan enkelt rotera bältesklämman för både vertikal och horisontell positionering.

USP: Högkvalitativt läder

Kolla in på Amazon

# 7. OtterBox

Jag är verkligen imponerad av OtterBox-bältesklämmans formfaktor. Det har ett mycket kompakt utseende. Den levereras med ett mycket funktionellt hölster som gör att du säkert kan fästa din enhet. Hölstret kan också dubbla upp för att fungera som ett praktiskt kickstand så att du kan njuta av medievisning. Denna högkvalitativa bältesklämma finns i två färger - svart och vitt.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 8. Bomea

Bomea-bältesklämman är tillverkad med högkvalitativt läder. Med den raffinerade designen har den ett professionellt utseende. Den levereras med ytterligare två bältesöglor för att ge extra säkerhet.

Den magnetiska förslutningen säkerställer att din enhet förblir säker inne i påsen. Mjukt innerfoder skyddar din smartphone från grunden. Den har en separat kortplats för ett ID-kort.

USP: Två extra bältesöglor

Kolla in på Amazon

# 9. WizGear

WizGear bältesklämma visar en gedigen design som ger din smartphone skydd för hela kroppen. Det stötdämpande skiktet ger ytterligare konstruktion; hjälper det att skydda din iPhone från påverkan. Robust konstruktion är nyckeln till dess långa livslängd.

Bältesklämman kan enkelt justeras så att du kan fästa din enhet ordentligt. Dessutom gör det inbyggda kickstanden dig att titta på dina favoritvideor både i stående och liggande läge.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

# 10. BENTOBEN

“BENTOBEN” är skrämmande för dina äventyrliga tider. Den extremt robusta PC-konstruktionen är pansrad av förstärkta hörn för att skydda din iPhone 6 / 6s från alla möjliga faror.

Närvaron av 360-graders roterbart höfthölster ger den flexibilitet som behövs för att bära din iPhone bekvämare. Dessutom har det här tunga fodralet också ett användbart kickstand så att du kan ställa upp din iPhone för att se dina favoritflickor i önskad vinkel.

USP: 360-graders roterbart höfthölster

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Sammanfatta…

Vilket bältesklämma kommer att kopplas ihop med din iPhone 6 / 6s? Det skulle vara trevligt att veta namnet och den kvalitet du gillade i det.

Vad som gör dessa bältesklämmor så användbara är möjligheten att låta dig fästa din smartphone bekvämt. De ger önskad skydd för din enhet. Dessutom är de gjorda av kvalitetsmaterial och håller länge.

Du kanske också vill kolla in dessa tillbehörslistor;

  • Bästa iPhone 6 batterifodral
  • Plånboksfodral till iPhone 6
  • Bästa iPhone 6 Folio-fodral
  • Bästa iPhone 6 Slim Cases
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found