Blogg

Bästa iPad Mini 2-tangentbordsfodral 2021

Om du skriver e-post, anteckningar, skapar dokument på iPad mini (1, 2) förbättras ett tangentbord upplevelsen väsentligt i motsats till att knacka på skärmen. iPad mini 2 tangentbordsväskor är dubbla syften: de fungerar som ett bra Bluetooth-tangentbord och de skyddar din iPad. Ännu viktigare, var och en av dessa är utformade för att vara ett bra stativ för iPad mini 2 så det är enkelt att skriva och arbeta på iPad mini.

Marknaden är ganska översvämmad med många knock-offs och lågkvalitativa iPad mini 2 tangentbordsväskor. Det som är viktigt är inte bara tangentbordets kvalitet utan backup (batteri), den övergripande designen, fodralet och dess kvalitet. De flesta tangentbord har Apple-layouten (Mac) och har tillräckligt med knappar för att göra det enkelt att interagera med iPad mini (näthinnan). Vi valde några iPad Mini 2 Bluetooth-fodral / omslag. Kolla in det:

1. BoriYuan

BoriYuan tangentbordsväska har ett snyggt utseende. Den formanpassade designen passar perfekt till iPad Mini. Tack vare botten i aluminiumlegering och ABS-plastnycklar är locket mycket hållbart.

Du kan lita på att musslan ska klara stötar. Utöver skyddet erbjuder tangenterna en känslig känsla som säkerställer att din skrivning förblir enkel.

Det finns några specialtangenter som gör att du kan utföra dina uppgifter snabbare. Om du gillar färgstark profil, skulle du uppskatta de sex färgalternativen.

USP: Hållbar mussla

Kolla in på Amazon

2. elecfan

Talar sanningen; det är den attraktiva designen som har fått mig att vilja "elecfan." Fodralet för hårt skal passar snyggt med iPad. Den har en speciell utskärning för Apple-logotypen på baksidan, vilket säkerställer att varumärket kan lysa igenom elegant.

Med 130 graders vändning kan du finjustera betraktningsvinkeln. Du kan dra nytta av de sju färgerna LED-bakgrundsbelyst för att arbeta på din iPad bekvämt även på natten.

Dessutom kommer elecfan i fyra färger, inklusive svart, roséguld, silver och guld.

USP: Sju färger LED-bakgrundsbelyst

Kolla in på Amazon

3. Snugg

Snugg tangentbordsväska sport och elegant utseende. Vad jag tycker om det är 360 graders rotation och flervinkeljusteringar som ger bra användarupplevelse.

Eftersom tangentbordshöljet är extremt lätt kan du bekvämt bära det. De exakta utskärningarna för högtalare, port och knappar gör att du har en fantastisk tid att använda den. Dessutom finns den i sex vackra färger som lila, hetrosa, etc. (fungerar med iPhone Mini 1/2/3)

USP: 360-graders roterande stativ

Kolla in på Amazon

4. Arteck

Med den större nyckelstorleken är Arteck tangentbordsväska utformad för att ge en smidig skrivupplevelse. Den ansluts snabbt till din iPad via Bluetooth.

Tangentbordsväskan levereras med de inbyggda gångjärnen som gör att iPad kan lutas upp till 130 grader för att ge bättre synläge. Du kan ladda den helt på en timme och använda den i upp till 50 timmar. Den stöder iPad Mini 1/2/3.

USP: Stor nyckelstorlek för smidig skrivning

Kolla in på Amazon

5. LUCKYDIY

LUCKYDIY har en enkel design och levereras med ett avtagbart Bluetooth-tangentbord. Det ger dig den önskade flexibiliteten att ta bort tangentbordet när du inte använder det.

Det mjuka PU-lädret med slät konsistens ger en gripande känsla, medan mikrofiberns inre ger den nödvändiga kudden för att överleva mindre fall.

Nycklarna har en fjädermekanism, som hjälper dem att erbjuda taktil feedback. Som ett resultat kommer du att tycka om att skriva på ett tangentbord. Dessutom kan det starka batteriet leverera upp till 60-90 timmar arbetstid vid normal användning.

USP: Upp till 90 timmar arbetstid

Kolla in på Amazon

6. Fintie

Fintie-tangentbordsväska är utrustat med ett fängslande utseende. Tillverkad med PU-läder av hög kvalitet och mjuk mikrofiberinredning, den är utrustad för att skydda din surfplatta från mindre droppar.

Tangentbordet med det finaste ABS-materialet gör det enkelt att skriva. Med fjädermekanismen under varje tangent ger den taktil respons snabbare typning. Bluetooth-tangentbordsväskan finns i så många som 14 livfulla färger.

USP: Gummierad interiör för förbättrad stötdämpning

Kolla in på Amazon

7. CWNOTBHY

Jag gillar CWNOTBHYs kompakta design. Det är hybrid av aluminiumlegering och ABS-plast. På grund av den solida muslingskalstrukturen kan den tåla stötar.

När vi pratar om nycklarna ger de klicklig feedback. Dessutom kommer det med några snabbtangenter så att du kan påskynda din uppgift.

Du kan få ut det mesta av axelrotationsdesignen för att öka din tittarupplevelse. Dessutom gör stödet för automatisk viloläge / väckningsfunktion det mycket effektivt.

USP: Axelrotationsdesign

Kolla in på Amazon

8. Alpatronix KX101

“Alpatronix KX101” Bluetooth-tangentbordsväska är mycket skyddande. Förberedd med PU-läder av hög kvalitet, kan den skydda din iPad från fall och repor. Det intuitiva QWERTY-tangentbordet erbjuder en fullfjädrad typupplevelse.

ABS-chiclet-tangenterna är mycket lyhörda. Viktigast är att den är utrustad för att leverera 120 timmars arbetstid och 800 timmars lång standbytid. Det trådlösa tangentbordsväskan finns i endast två färger - svart och rosa.

USP: Vegansk läder av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Jag hoppas att dessa Bluetooth-tangentbordsfodral har klarat ditt test med bra betyg. Om du har hittat något av dessa fall speciellt, låt mig veta det. Om det finns något tangentbordsväska som du vill se i den här listan, se till att nämna det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found