Blogg

Bästa Folio-fodral för iPhone 6 år 2021

Foliofall är en hit bland iPhone-användare. De främsta anledningarna till att många människor gillar dem är att de erbjuder väsentlig sinnesfrid; speciellt under resor. Med tanke på alla aspekter av design, hållbarhet och skydd har vi skapat en utmärkt samling av de bästa iPhone 6 foliofodral. Dessa foliofodral till iPhone 6 är huggade av högkvalitativt läder och är mycket hållbara och är välsignade med den imponerande designen. De kan skydda din enhet från oönskade skador. Dessutom kommer du att kunna bära några kort och kontanter också. Låt oss utforska listan!

1. MOLLYCOOCLE

MOLLYCOOCLE har enhetligt tillverkade iPhone-fodral med blommönster i olika färger. Du hittar detta blommönster på alla dess iPhone 6 foliofodral här. Detta blåa fodral pryder unik design och en dynamisk skimmer. En anmärkningsvärd egenskap i ärendet är att dess skönhet inte kommer att blekna över tiden.

För skydd har MOLLYCOOCLE använt PU-läder, som förhindrar skador från droppar och stötar. Förutom skyddet säkerställer fodralet full åtkomst till alla portar, knappar och funktioner.

USP: Blommönster

Kolla in på Amazon

2. Zover

Var stolt över att använda miljöcertifierat läder sytt för att göra detta vackra foliofodral. Zover har gjort det enkelt med sin signaturfiness och överlägsna hantverk. Detta fodral är tillverkat av förstklassigt läder i toppkorn, vilket ytterligare är garvat under guldklassade LWG-protokoll.

Med sin minimalistiska design har Zover placerat tre platser för att lagra dina kreditkort och ID: n; missa inte fickan för att förvara pengar. Fodralet stannar inte här för att överraska dig, eftersom du kan använda vändskyddet för att omvandla fodralet till en kickstand.

USP: Miljöcertifierat läder

Kolla in på Amazon

3. SINIANL

Detta foliofodral till iPhone 6 är handgjord av premium PU-läder och har ett professionellt utseende. Den har tre kortplatser och en stor ficka för lite kontanter. Stötfångaren som håller iPhone är tillräckligt stark för att säkra din enhet ordentligt och också skydda den mot normala fall och stötar.

Den kan också användas som en kickstand med flera betraktningsvinklar. Sammantaget är det ett bra foliofall inom ett överkomligt prisintervall. Slutligen finns det också många färgval tillgängliga.

USP: Handgjord med premium PU-läder

Kolla in på Amazon

4. FYY

FYY har tagit fram en nisch i tillverkningen av moderiktiga fodral och fodral för iPhones och iPads. Detta rosa foliofodral för iPhone 6 är hämtat från FYYs omfattande utbud av iögonfallande fodral. Den kraftfulla designen är imponerande och fångar din uppmärksamhet snabbt.

För att sticka ut från mängden har FYY designat detta foliofodral med en snöre som ger ett bättre grepp när du håller telefonen. För bara din hand genom strängen och håll din telefon bekvämt även när du pratar med någon.

USP: Premium PU-läder

Kolla in på Amazon

5. Labato

Detta äkta läder i brun färg skapar en fantastisk personlighet hos din iPhone 6. Slå in det här läderfodralet på din iPhone, så är du bra att gå någonstans. Laboto har lagt särskild vikt vid skydd, och för detta ändamål använde varumärket äkta läder och handgjord teknik.

För din iPhones säkerhet har Labato förstärkt fodralets hörn, som har en magnetisk förslutning. Den här magnetiska förslutningen skyddar din iPhone överallt.

USP: Magnetisk förslutning

Kolla in på Amazon

6. Dreem

Dreem folio-fodral för iPhone 6 är tillverkat med lyxigt veganskinn och har en stark och hållbar kvalitet. Liksom många andra har även detta tre kortplatser och en ficka för kontanter. Det som skiljer detta fall är produktens kvalitet. TPU-stötfångaren skyddar din iPhone från normala fall och stötar, medan folioskyddet motstår damm och smuts.

Utöver det har kortplatserna RFID-skydd, vilket inte låter någon hacka ditt kort från ett avlägset avstånd. Slutligen har den också en kickstand-anläggning för handsfree-visning.

USP: RFID-stöldskydd

Kolla in på Amazon

7. Vofolen

Om du vill ha med dig många kort skulle Vofolen folio-fodral vara ett perfekt val. Det låter dig behålla upp till 9 kort. Konstruerad med högkvalitativa magneter, PC och PU-läder, kommer det aldrig att svika din smartphone; speciellt vid oavsiktliga stötar.

Folio-fodralet levereras med ett handledsrem som gör att du kan bära din iPhone utan problem. Tillgången på sex iögonfallande färger ger dig möjlighet att välja ett passande par för enheten.

USP: Giftfritt material

Kolla in på Amazon

8. TUCCH

Sportig lågprofil design, TUCCH folio fodral kan vara ett värdigt alternativ för din iPhone om du vill att den ska se professionell ut. Den syntetiska läderkonstruktionen är extremt mjuk vid beröring.

Tre kortplatser och ett fack för kontanter gör det till ett komplett plånboksfodral. Du kan fälla upp den för att få en optimal synvinkel. Det är tillräckligt kraftfullt för att bekämpa utmaningen med repor och fall. TUCCH Folio-fodral finns i sex färger som svart, rosa, brunt, svart & rött, rosa & silver, brunt & blått.

USP: Vintage look

Kolla in på Amazon

9. WenBelle

WenBelle har lagt styrka till detta fall på ett annat sätt. Varumärket har använt sig av dubbelt lager av stötdämpande PU-material för att producera ett skyddande fodral för iPhone 6. För att hålla det snyggt har WenBell använt två nykter färger - blått och brunt. Denna kombination gör det till det första valet av proffs.

WenBelles foliofall är för män och kvinnor med krävande val. Väskan erbjuder tillräckligt med utrymme för användare att hålla sina ID-kort och kredit- / betalkort säkert i de dedikerade platserna. En kontantficka gör att du kan lagra din valuta.

USP: Professionell design

Kolla in på Amazon

10. SHIELDON

SHIELDON folio-fodral har ett klassiskt utseende. Det högkvalitativa kohudskinnet i kombination med den vackert utformade designen gör att fodralet får en bra inverkan.

Det finns tre kortplatser och ett stort fack där du kommer att kunna hålla lite pengar säkert. Den magnetiska förslutningen gör uppgiften att hålla dina värdesaker säkert inne. Du kan lita på detta plånboksfodral för att erbjuda det skydd som behövs för din smartphone från fall och repor. Foliofodralet finns i två färger - svart och brunt.

USP: Alltid modern design

Kolla in på Amazon

11.  Nouske

Om du gillar enkla, eleganta och professionella fall är den här perfekt. Den är gjord med premium PU-läder på utsidan, medan den är mjuk mikrofiber inuti. Folio repar inte skärmen på din iPhone. IPhone-hållaren är tillverkad med mjuk men ändå tålig TPU, som skyddar din enhet från normala fall.

Folio har bara en kortplats och ingen ficka för kontanter. Detta gör det tunnare att bära runt utan några bulk i fickorna. Slutligen finns det också några färgalternativ att välja mellan.

USP: Enkel och elegant design

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Avslutar!

Så det här är de bästa foliofallet för iPhone 6. Med tanke på olika behov, såg jag till att listan består av fodral med olika design. Var säker, jag fortsätter att uppdatera det här inlägget för att se till att det har de finaste fallen.

Du skulle vilja ta en titt

  • Bästa iPhone 6 stötfångarfodral
  • Plånboksfodral för iPhone 6
  • Bästa iPhone 6 kickstand fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found