Blogg

Bästa VR-spel för iPhone 2021

Virtuella verklighetsspel är otroligt beroendeframkallande. Med uppslukande 3D-upplevelse och spektakulär grafik tar de dig in i en värld där allt ser exceptionellt ut. Även om jag inte är en hardcore-spelare älskar jag att njuta av vackra spel med ett fantastiskt koncept. Efter att ha spelat många spännande spel tänkte jag ta min kärlek till spel till en helt ny nivå. Baserat på spänningen och det oöverträffade konceptet har dessa VR-spel för iPhone blivit min heta favorit.

1. InCell VR

Gillar du att spela action / racingspel? InCell VR kan vara en typisk potkokare för dig eftersom den har allt du vill ha för att ge massor av kul i ditt spel! Du måste göra ditt bästa för att förhindra att världen elimineras. Gå in i mikrovärlden, utforska den mänskliga cellen och ta med all din erfarenhet och kompetens för att bekämpa utmaningen med virusvåg.

Även om spelet är utformat för VR kan du spela det även utan headset. Dessutom är InCell kompatibel med View-Master, Fibrum, Homido, Lakento, Archos, Durovis och mycket annat kartongliknande headset.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. VR XRacer

Gör dig redo för en snabb action eftersom VR XRacer är helt klar för att öka din adrenalin! Du måste leda ditt team för att skydda jorden från UFO-rymdskeppsattacker. Använd bästa möjliga destruktiva missiler och dödliga vapen för att förstöra fienderna.

Eftersom luftvägarna är extremt farliga måste du alltid använda pengarna för att inte bara undvika att bli dödad utan också slåss ut de mäktiga fienderna. Det finns två lägen: virtuell verklighet och handlägen. Fantastiska 3D-visuella effekter och grafik gör att du aldrig blir trött på att spela.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Systrar

”Systrar” är inte för svaghjärtade människor som blir rädda för skräckinnehåll. Detta spel är en VR Ghost Story, som ger dig en ryggradsupplevelse medan du spelar det på din iPhone. Lägg till din rädsla, det finns uppslukande 360-graders bilder och ljud.

Du kan enkelt styra det här spelet med sina enkla utseende-baserade kontroller. Den digitalt målade miljön skapar skrämmare effekter när du spelar Sisters på din Apple-telefon. Virtual reality-huvudspårning ger dig mer verklig upplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Fractal Combat X (FCX)

Är du redo för ett glänsande stridsspel? Fractal Combat X kan vara en absolut underhållare för dig! Berikat av den imponerande 3D-grafiken, otroliga fraktallandskap, är detta VR-spel en ren klass. Det finns massor av uppdrag i berättelseläget för att hålla dig ansluten länge.

Det fascinerande soundtracket ger det verkliga krydda in i pjäsen. När nya uppdrag läggs till regelbundet har du alltid något riktigt coolt att gå för!

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Sista spark VR

Älskar du verkligen de spända stunderna med straffskott? "Final Kick VR" måste vara ditt bästa val som en stor fotbollsfan.

Spela mot de bästa lagen i världen. Perfekta dina definierande skott och krossa dina motståndare med din utmärkta skicklighet och bli sedan världsmästare. Detta VR-spel ger dig en utmärkt upplevelse av din fotbollsfantasi.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Romare från Mars 360

Redo att njuta av ett fantastiskt hjältespel? Romare från Mars 360 kan vara så beroendeframkallande som det någonsin kan bli. Som en romersk soldat måste du kämpa mot den invaderande Martinarmén. Utnyttja handsfree-rörelsen på bästa sätt för att attackera dina fiender med pilar. Du är tillräckligt kraftfull för att inte bara använda eld, is, blixtnedslag utan också jord för att vinna kriget mot dina fiender.

För att säkerställa att din dominans fortsätter att decimera motståndare, misslyckas inte med att skapa dödliga vapen!

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Zombie Shooter VR

Redo att njuta av en oändlig kamp mot blodtörstiga zombier? "Zombie Shooter VR" kan vara en is på kakan så att du kan visa upp din överlägsenhet.

Rör dig genom tunnelbanevagnar, tunnlar och spöklika miljöer och böj dina muskler för att vinna så många strider som möjligt. Detta spel handlar om att skjuta dina motståndare. Konceptet med spelet kan vara enkelt, men det kan hålla dig grundligt underhållen.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Google Cardboard VR-spel

Du bör inte missa det här paketet om du spelar VR-spel är ditt beroende och du bara aldrig verkar få nog av dem.

Paketet innehåller fyra fantastiska VR-spel som Rollercoaster, Jurassic, VR Moon och Space Shooter. Det bästa med dem är det snyggt vävda konceptet och en uppsjö av utmaningar som de delar ut. Och för att inte tala om grafik i världsklass som ser så tidlös ut!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

9. Berg-och dalbana VR

Vill du uppleva VR-drömmarnas anmärkningsvärda skönhet? Roller Coaster VR ”har grundats för att låta dig resa till den virtuella verklighetens skådespel.

Få ut det mesta av 360-graders VR-simulering och utforska underlandet till ditt hjärta och känn dess fascinerande atmosfär. De fängslande rymdskyttarna, västerländerna, tredimensionella tävlingar, hisnande åkattraktioner, käftande äventyr kommer att hålla dig uppslukad för mer.

Åh ja, fasorna i zombie-apokalypsen är för läskiga för att inte decimera dina planer!

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Terrorens hus VR

Vad sägs om att slåss mot monster? House of Terror VR kan vara ett toppval för människor som älskar att gå utöver de typiska tomterna. Det är oerhört utmanande och fullt av spännande pussel.

Något har gått fel och du måste upptäcka den verkliga orsaken. Gå till grundorsaken för att ta reda på ledtrådarna och se till att du inte fastnar. De mörka och fruktansvärda miljöerna fulla av fällor och monster kommer att testa ditt mod. Och pussel kommer att blockera din väg till frihet!

Pris: Gratis

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Vad är din favorit?

Tyckte du om att ta en titt på dessa spel? Jag hoppas att du redan har tagit några av dem för din roliga tid, eller hur? Låt oss veta dina val?

Du kanske också gillar:

  • Bästa VR-headset för iPhone X, iPhone 8/8 Plus
  • Tower Defense-spel för iPhone och iPad
  • Bästa kortspel för iPhone och iPad
  • Bästa AR-pusselspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found