Blogg

Bästa Zombie-spel för iPhone och iPad 2021

Mitt i samma lista sitter ett av de mest älskade spelen, Zombie Killing. Zombier kanske inte har plats i vårt samhälle, men de flesta av oss föredrar att ge dem utrymme i våra iPhones. Men för att döda dessa odöda virtuella fiender. Om du också älskar att spela Zombie-spel kan listan som följer denna punkt tränga in i dina preferenser. Låt oss ta en titt på några av de bästa Zombie-spelen för iPhone och iPad.

  1. Växter vs Zombies
  2. State of Survival: Zombie War
  3. Into The Dead 2
  4. Dead Trigger 2 Zombie Survival
  5. Last Day on Earth: Dead War
  6. Left to Survive: Zombie Game
  7. Zombies, Run!
  8. Dead Target: Skjutspel 3D
  9. Into The Dead
  10. Kill Shot Virus

1. Plants vs. Zombies - Editor's Choice

Sedan den faktiska lanseringen 2014 har spelet fått mer än 30 utmärkelser för årets spel vid olika evenemang. Tiden går till dess unika koncept. Till skillnad från andra zombiespel i App Store, i detta dödar du zombiesna med zombie-zapping växter. Det erbjuder lättförståeligt spel med 50 roliga nivåer, vilket släpper ut ny upplevelse varje gång. Med mer än 3,4 miljoner betyg i App Store och ett betyg på 4,8 stjärnor verkar det som om användarna älskar det lika mycket som vi gör.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. State of Survival: Zombie War

Zombier finns överallt och överlevnad kan vara utmanande. Men spelet låter dig bjuda in dina vänner eller spela med andra överlevande online. Du måste vara tuff för att korsa olika nivåer. Överlev genom att återuppbygga din bosättning, rädda människor, forska för att kontrollera spridningen och umgås för att växa din styrka. Med en engagerande grafik och en stark historia förtjänar spelet all uppmärksamhet det fick genom mer än 153 000 recensioner och ett genomsnittligt betyg på 4,7 stjärnor.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Into The Dead 2

Från brinnande skogar till frysta berg, överlev genom zombie-apokalypsen och tävla för att rädda din familj. Bli beväpnad med moderna och kraftfulla vapen för att inte ens lämna den enda odöda vid liv. Spelet kommer med en utvecklingshistoria och flera uppslukande miljöer som håller dig engagerad hela tiden. Du måste slåss med bepansrade och springande zombies i sju kapitel, 60 nivåer och hundratals utmaningar. Spelet har fått 4,7 stjärnor av mer än 61.000 granskare.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Dead Trigger 2 Zombie Survival

Med mer än 100 miljoner nedladdningar och har fått utmärkelsen för att vara det bästa non-stop FPS action zombie shooter-spelet, Dead Trigger har en dedikerad fanbas. Spelet låter dig bygga ditt gömställe och interagera med Gunsmith, Scientist, Smuggler, Medic och Engineer för att skapa en distinkt överlevnadsstrategi. Det erbjuder dig över 600 krigsscenarier som ska spelas på 33 olika slagfält och tio regioner. Inte bara detta, du måste överleva genom dem genom att välja rätt vapen av 70 tillgängliga alternativ.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

5. Sista dagen på jorden: dött krig

Gå in i den postapokalyptiska världen år 2027. Du läste rätt. Allt gick bra fram till 2027, då en okänd infektion förstörde hela mänskligheten. Det är bara du och några andra överlevande kvar. För att upprätthålla i den utmanande miljön, ge den nödvändiga kosten till dig själv och missa inte behovet av vatten i din kropp. Marschera dig framåt genom att besegra inkräktare och skapa vapen. Inte bara detta, försiktighetsåtgärder kan inte avbrytas. Bygg ett säkert fort med starka murar och spela lite listigt med olika taktik för att klara de utmanande nivåerna.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

6. Left to Survive: Zombie Game

Spelet har allt för att tillfredsställa din adrenalin. Faran ligger i varje steg, var försiktig när du bygger din bas. Dessutom får du en rad vapenalternativ, inklusive gevär, hagelgevär, granater och mycket mer. Glöm inte att hålla ett öga från himlen. Din helikopter kan vara till stor hjälp för att döda flockar av zombier. Spelet låter dig också testa dina färdigheter genom att spela mot andra live-spelare. Och ja, ta inte lätt på boss zombies. De kan hoppa, bära rustning eller explodera och släppa ut giftiga gaser runt dig.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Zombies, Run!

Vill du skapa fred med Zombies? Det går inte att göra, men du kanske inte vill plocka ett vapen och döda dem. Det extremt uppslukande löpespelet ger dig kanske inte nöjet att döda de virtuella monsterna, men det kommer att hålla dig engagerad med dess intuitiva användargränssnitt och UX. Med mer än 5 miljoner användare som spelar spelet (som delas av skaparen) är det enda sättet du kan överleva i det här spelet på. Förutom spelflödet är en annan aspekt som gör den kärleksfull hälso- och fitnessaspekten. Du kan springa var som helst för att fortsätta spelet. Det kan vara en park, strand, promenader längs ett spår eller till och med ditt löpband. Huvudmotivet är att du håller dig i form medan du njuter.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

8. Dead Target: Skjutspel 3D

Från utmanande stridskort till stående och försvarsläge, låter spelet dig starta adrenalinkicket i dig. Spelet erbjuder dig en rad klassiska och motbjudande vapen för att överleva genom zombieattackerna. Spelet har inte bara ett antal vapen. Den har ett motsvarande antal zombiearter med distinkt immunitet och kraftegenskaper. När du lägger till alla dessa får du spela kasinot. Förutom underhållning kan du tjäna ytterligare boostar och bonusobjekt för att göra dig starkare.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Into The Dead

Med ett genomsnittligt betyg på 4,7 stjärnor av cirka 7000 användare finns det inget sätt att hoppa över att installera det här spelet vid första anblicken. Vad sägs efter det? Tja, spelet kommer att driva in i en grym värld med zombies runt om. Med detta sagt kommer det intensiva spelet att hålla dig förlovad hela tiden. Den har avancerad grafik och ljud för att lägga till din övergripande upplevelse. Du har också flera kontrollscheman tillsammans med 3D-stöd. Teamet är ganska aktivt och fortsätter att lägga till nya uppdateringar för att introducera nya lägen, funktioner och innehåll.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. Kill Shot Virus

Med mer än 100 FPS-uppdrag för att avsluta spridningen av Zombies har spelet imponerande grafik och ljud som håller dig engagerad. Döda stormen med krafter som utnyttjas under spelet och döda de odöda mest brutalt. Var världens räddare och gå med i andra överlevande i zombiedödningsspelet. Glöm inte att bära de senaste redskapen och anpassa ditt utseende medan du dödar zombies.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

Det är allt!

Medan vissa kan kalla dessa konstiga spel, men Zombie-dödande är en favorittid för många iPhone-användare. Om du har spelat dessa spel tidigare, dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen. Innan du åker för att spela något av dessa spel, missa inte att kolla vår lista över bästa MMORPG-spel. Om inte här, bör listan uppfylla din sökning.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found