Blogg

Bästa CRM-appar för iPhone och iPad 2021

Hantering av kundrelationer är en pragmatisk praxis som driver framtida tillväxt. Det görs genom omfattande planering och rätt inställning. Under den långa och engagerande processen att hantera dina kunder måste du vara beredd i förväg för att få ut det mesta av varje tillfälle som kommer din väg. Även om det finns olika sätt att upprätthålla en sund relation med kunderna, kan väldesignade appar ge det fantastiska bekvämlighet. Vi har ordnat de bästa CRM-apparna för iPhone och iPad så att du kan välja den mest effektiva appen för att öka din produktivitet.

 1. Zendesk Sälj
 2. Kontakter Journal CRM
 3. Zoho CRM
 4. Vig
 5. Salesmate - Sales CRM
 6. Salesforce Inbox
 7. Microsoft Dynamics CRM
 8. Insightly CRM
 9. OnePageCRM
 10. Kontaktmässigt
 11. Kapsel CRM

1. Zendesk Sälj

Base CRM och Sales Tracking-appen gör att du kan hantera kontakter, spåra försäljning och skapa uppgifter med stor komfort. Du kan snabbt synkronisera ändringarna med molnet för att hålla dem helt säkra.

Det hjälper dig att fånga information effektivt under eller efter mötet utan att behöva ta långa steg.

Du kan lägga till uppgifter och påminnelser så att du alltid är på uppdrag och aldrig kommer sent. Med hjälp av Geo-location kan du visualisera din kund på en karta. Dessutom kan du logga samtal med kunder, se de senaste uppdateringarna från dina kollegor och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Kontaktdagbok CRM

Kontaktdagbok CRM har utformats för att lösa dina aktiviteter för kundrelationshantering obefläckat. Du kan skapa privata kontakter och privata grupper för att hålla informationen separat och inte låta dem blanda sig med dina personliga. Du kan också ringa, SMS eller till och med maila dina kontakter direkt från appen.

Du kan enkelt bifoga dokument till kontakter via Wi-Fi. För att få lite personlig touch till spel kan du också skapa anpassade fält och bifoga anpassad data till varje kontakt. För att hålla dig informerad om de kommande uppdragen kan du lägga till varningar i Notification Center.

Med hjälp av Dropbox kan du överföra data mellan iPhone och iPad. Det fungerar även offline.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Zoho CRM

Zoho CRM gör det väldigt bekvämt för dig att hantera, redigera, visa och skapa och ta bort kontakter. Den har en mycket betydande sökfunktion som hjälper dig att hitta all nödvändig information om dina kunder enkelt.

Du kan lägga till eller ändra kundinformation även offline. Det ger dig möjlighet att ringa dina kunder direkt från appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Nimble

Nimble hjälper dig att bygga en utmärkt relation med dina kunder på några smarta sätt. Det låter dig samla all nödvändig information som kontaktinformation, insikter, e-post och mer på ett ställe så att du enkelt kan hämta dem.

Den här appen är utrustad för att ge insikter om dina kontakter, ömsesidigt intresse, delade passioner och många andra viktiga saker tack vare dess förmåga att söka på nätet och sociala nätverk.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Salesmate - Sales CRM

Här är en allt-i-ett CRM-app som gör det enkelt att hantera din försäljningsprocess och pipeline från din iPhone eller iPad. Det hjälper dig främst att få kontroll över dina försäljningsresultat genom att fokusera på alla rätt kontakter för att stimulera företagstillväxt.

Dessutom har den många användbara funktioner som tvåvägssynkronisering av e-post, lokalisering av dina närliggande kontakter, omfattande information om dina framtidsutsikter och mer. Den har utformats som en följeslagare till Salesmate CRM-webbappen och stöder integration med över 600 tredjepartsappar, inklusive Google Apps.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Salesforce-inkorg

När det gäller att tillhandahålla strömlinjeformad användarupplevelse är "Salesforce Inbox" ett steg före andra. Med hjälp av artificiell intelligens hjälper det dig att sälja produkter smart.

Det föreslår också uppföljningar av e-postmeddelanden så att du inte misslyckas med att göra inbetalningar på viktiga erbjudanden. Inbox automatiserar administrativa uppgifter för att hjälpa säljare att helt koncentrera sig på försäljning och få ut det mesta av varje möjlighet som kommer.

Du kommer också att upptäcka viktiga insikter i kundmöten. Dessutom är Inbox kompatibel med flera tjänster som Sales Cloud, Service Cloud, SalesforceIQ CRM och Force.com.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM har utformats för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med din kundinformation på det enklaste sättet. Det gör att du kan bli förberedd i förväg för varje möte. Med hjälp av det kan du enkelt uppdatera dina anteckningar, uppgifter, kontakter, konton och leads.

Du kan snabbt ange kunddata med bara några steg, spåra framsteg, komma åt dina konton, kontakter och mer från instrumentpanelen enkelt.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Insikt CRM

Insightly CRM har designats smart för att utföra den tilldelade uppgiften med precision. Med den här appen kan du ringa, maila, sms och mappa dina delade kontakter. Du kan enkelt hantera kontakter, projekt och visa e-post som delas av andra i ett team.

Du kan registrera dig för ett gratis belopp på upp till 3 användare.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. OnePageCRM

OnePageCRM är ett lättanvänt verktyg för att konvertera försäljning till en enkel att göra-lista. Det enkla användargränssnittet gör det möjligt för säljare att hantera sina kontakter, försäljning, att göra-listor, logga samtal och skapa nya uppgifter. Du kan också integrera OnePageCRM med MailChimp, Unbounce, Wufoo, Skype, Evernote, Google Apps, Help Scout och Zapier för att få ut det mesta.

Det är en professionell app med bra produktivitetsfunktioner som faktiskt hjälper. Appen är gratis att ladda ner och använda. Du måste dock ha ett OnePageCRM-konto till att börja med.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Kontaktmässigt

Kontaktmässigt är mycket exakt med hur det fungerar. Det låter dig organisera ditt nätverk i hinkar med anpassade automatiska uppföljningspåminnelser. Du kan slutföra uppgifter, skicka uppföljningar och skaffa kontakter otroligt snabbt. Den här appen kan bara vara praktisk om du vill ha den för begränsad användning.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Kapsel CRM

Capsule CRM är mycket enkel att använda. Denna app låter dig starta samtal eller e-post direkt från en kontakts profil. Du kan visa en kontakts plats på kartan; se historiken för e-post och anteckningar om en kontakt.

Det låter dig hålla koll på försäljningsmöjligheter. Dessutom kan du skapa och tilldela uppföljningsuppgifter beroende på krav.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är ditt val?

Så vilken har du handplockat för att stärka din produktivitet? Är det den lätta CRM-appen eller den som är fullt utrustad? Låt oss veta dess namn.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa appar för projektledare
 • Bästa ERP-appar för iPad
 • Visitkortsläsare iPhone-appar
 • Bästa presentationsappar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found